首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most Americans retire after the age of sixty. The usual age of retirement is 65, although some people retire at 55 or younger. O
Most Americans retire after the age of sixty. The usual age of retirement is 65, although some people retire at 55 or younger. O
admin
2021-07-26
72
问题
Most Americans retire after the age of sixty. The usual age of retirement is 65, although some people retire at 55 or younger. Other Americans do not retire until they are in their seventies. This type of "late retirement" is more frequent now as population growth in the US slows down, and the average age of the citizens increases. Americans usually make plans for retirement well in advance. Their income after retirement may include interest on bank savings and a company pension(退休金). Americans also receive Social Security payments from the federal government.
选项
答案
大多数美国人在60岁之后退休。尽管有些人在55岁或者更年轻的时候退休,一般美国人的退休年龄为65岁。有些美国人直到70多岁才退休。随着美国人口增长的减缓和人口平均年龄的增长,这种“延迟退休”类型变得越来越普遍。美国人通常会提前制订好退休计划。他们退休后的收入可能包括银行存款的利息和公司提供的退休金。美国人还会收到联邦政府提供的社会保障金。
解析
【核心词汇】
not…until…直到……才……
in their seventies在他们70多岁时
slow down减速,放慢速度
make plans for…为……制订计划
in advance提前,事先
interest利息
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Oe4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Asrequested.weencloseforyourattentionourpricelistandcatalogue.Iwouldliketotakethisopportunityofdrawingyourat
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandpositiveeffects.Consumersmaybeconvincedtobuyapro
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingtotheireconomic【B1】______.Wealthypeopleoftengot
A、Heplanstogoabroad.B、Heplanstostarthisownbusiness.C、Heplanstoworkinanotherbank.D、HeplanstoventurewithKi
Thebusinesscycleismadeupofmanyphasesandoneofthemistheexpansionphasewhichisdividedintotwoparts—recoveryand
DearSirorMadam,Manythanksforyourletter.Wearegladtohearthatyousawouradvertisementofsilkproducts,andappr
A、Frozenfoods.B、Sportsgoods.C、Officeequipment.D、Homeappliances.D事实细节题。本题询问那家公司主要生产什么产品。根据男士的回答manufacturerofhomeappli
A—groceryJ—furnitureshopB—roastmeatshopK—electricalapplianceshopC—foodanddrinkshopL—photographicstudioD—de
A、Inahotel.B、Inabookstore.C、Inagrocery.D、Inalibrary.A解答地点场所题时要综合分析对话中提到的细节。根据女士提到的Ihavealreadybookedadoubleroo
A—groceryJ—furnitureshopB—roastmeatshopK—electricalapplianceshopC—foodanddrinkshopL—photographicstudioD—de
随机试题
中兴公司2013年5月31日银行存款日记账的余额为325000元,银行转来的对账单余额为317000元,经过逐笔核对发现有如下未达账项:(1)企业开出转账支票一张,金额14200元,企业已记银行存款减少,但持票单位尚未办理转账手续;(2)企业委
有关急性右心室梗死的叙述,下列哪项是错误的
下列建设单位与施工单位经平等协商签订的保修期限条款,其中具有法律效力的是()。
下列关于实行集中采购的特点,说法正确的有()。
由于债务资本成本较低,因此,企业承担债务资金的财务风险比股权资金要小。()
根据票据法律制度的规定,下列关于票据转让背书无效情形的表述中,正确的是()。
高楼大厦的拔地升天,正在把我们的天空挤压和分割得狭窄________,正在使四季在隔热玻璃外变得________不清,正在使田野和鸟语变得十分________和遥远。填入画横线部分最恰当的一项是:
A、手机被偷了B、去参加同学聚会了C、和妻子吵架了D、去北京出差了D根据“我去北京出差了,天天开会,手机忘了带了”这句话,可知选D。
Iaskmyfriendtodinner.ThisisMr.Smith,myfriendfromCanada.
[A]advocates[B]ambitious[C]symbol[D]immensely[E]intention[F]witnessed[G]injury[H]ignore[I]recession[J]tremendous[K]ste
最新回复
(
0
)