首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She visited a Thai orphanage. B、She met a Thai girl’ s parents. C、She learned some Thai words. D、She sunbathed on a Thai beach
A、She visited a Thai orphanage. B、She met a Thai girl’ s parents. C、She learned some Thai words. D、She sunbathed on a Thai beach
admin
2021-01-06
8
问题
M: Hey, Sophia, how are you doing?
W: Hi, Bob. I’m good, thanks. Actually, I’m on holiday with my family in Thailand at the moment, although I wish it were with my friends instead.
M: Really? You never said you are going to Thailand. How I envy you!
W: I’ve only been in here a week, but you know Thailand is an amazing place. I’m having a great time here. (8)In fact, I’m now lying on the beach in Phuket. I’ve been in the sun for around 15 minutes only, and I’m already getting sun burnt. Have you been here before?
M: No, I wish I had. What else have you been doing in Thailand besides enjoying the sun?
W: (9)Well, I met a guy from Germany yesterday. He showed me around the orphanage that he works at. Then I met many volunteer teachers who are mainly young people from Europe.
M: Ah, that’s interesting.
W: Yes. I also made a new little friend, Sarah. She was so cute. I was so sad when I had to leave at the end of the day. If I ever come back to Thailand, I’d definitely visit this place again, as a volunteer.
M: (10)Well, you can tell me all about it when you get back. My phone battery is almost dead now. (11)Remember to get me something from the souvenir shops. I like to collect bits and pieces from different parts of the world. Bye now, enjoy yourself, Sophia.
W: Bye.
Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
8. What does the woman say she is doing now?
9. What did the woman do yesterday?
10. Why does the man have to end the conversation?
11. Why does the man ask the woman to bring him something from Thailand?
选项
A、She visited a Thai orphanage.
B、She met a Thai girl’ s parents.
C、She learned some Thai words.
D、She sunbathed on a Thai beach.
答案
A
解析
浏览四个选项,从选项中的visited,met,sunbathed等表示过去时态的动词可推测,此题与女士参加过的活动有关。题干问的是女士昨天做了什么。对话中间部分提到,女士昨天遇到了一个德国人,他带女士参观了自己工作的孤儿院,在那儿还遇到了很多来自欧洲的年轻志愿者教师,故答案为A。B项(她拜访了泰国女孩的父母)、C项(她学了一点儿泰语)在对话中均未提及,故排除。D项(她在泰国的海滩上晒太阳)是女士现在在做的事,与题干所问不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OjO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Menaremuch"smarter"thanwomenwhenitcomestoshopping,accordingtoasurveyof1,000peoplewhichfoundthat42%ofmena
A、Hedidn’trememberwherehestoredhisimportantdata.B、Helosthiscomputer.C、Hiscomputerwascrashedandalldatahadgon
A、Toattractmorelisteners.B、Topopularizetheirculture.C、Todisplaytheirpersonality.D、Toaccentuatethebeat.D
A、550,000.B、100million.C、549,922.D、110,000.C
A、Children’sfriends.B、Parentingstyles.C、Sleepinghabits.D、Learningconditions.B短文提到研究是在考虑一些因素之后才确定喝苏打水与侵略性行为有关联,其中提到家长的教养方
A、Thereisnowaytomakeroadssaferindevelopedcountries.B、About30percentofdriving-relatedaccidentsarefromdrunkdri
A、SecretaryofBirminghamMedicalSchool.B、HeadoftheOverseasStudentsOffice.C、AssistantDirectoroftheAdmissionsOffice.
A、Veryfewofthemareengagedinresearch.B、Theywerenotawardeddegreesuntil1948.C、Theyhaveoutnumberedmalestudents.D
Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-likeanimalshavelongbeenaccusedofkillingfarmanimals.Theyare
A、Physicalsciences.B、Mathsandphysics.C、Artanddesign.D、Electronicsandcomputer-programming.D男士问女士为何选择艺术设计,女士没有明确回答,但却提到
随机试题
科学发展观的内涵有()
下列属于非货币性资产的项目是()
造成我国近2000万人听力障碍的药物是
在扫描过程中,扫描部位随意和不随意的运动可产生
起于内斜线的肌肉是()
投资银行最本源、最基础的业务包括()。
社会治理是社会建设的重大任务,是国家治理的重要内容。在现阶段我国加强和创新社会治理,需要()
Youwillhearfiveshortrecordingsofvoicemails.Foreachrecording,decidewhateachspeakeristryingtodo.Write
Thereareoverseventy______inourhospital.
A、Asktheaudiencemanyquestions.B、Summarizethematerialwhichisfamiliartothelisteners.C、Givedetailedfactsandnumber
最新回复
(
0
)