首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Britain almost more than any other country in the world must seriously face the problem of building upwards, that is to say of a
Britain almost more than any other country in the world must seriously face the problem of building upwards, that is to say of a
admin
2010-04-30
100
问题
Britain almost more than any other country in the world must seriously face the problem of building upwards, that is to say of accommodating a considerable proportion of its population in high blocks of flats. It is said that the Englishman objects to this type of existence, but if the case is such, he does in fact differ from the inhabitants of most countries of the world today. In the past our own blocks of fiats have been associated with the lower-income groups and they have lacked the obvious provisions, such as central heating, constant hot water supply, electrically operated lifts from top to bottom, and so on, as well as such details, important notwithstanding (然而), as easy facilities for disposal of dust and rubbish and storage places for baby carriages on* the grounds for washing. It is likely that the dispute regarding flats versus individual houses will continue to rage in for a long time as far as Britain is concerned. And it is unfortunate that there should be hot feelings on both sides whenever this subject is raised. Those who oppose the building of flats base their case primarily on the assumption (设想) that everyone prefers an individual home and garden and on the high cost per unit of accommodation, The latter ignores the higher cost of providing full services to a scattered community and the cost in Both money and time of the journeys to work for the suburban resident:
The author mentions that people who live iii suburban houses ______.
选项
A、do not have access to easy facilities because they live away from the city
B、have to pay a lot of money to employ people to do service work
C、take longer time to know each other because they are a scattered community
D、have to spend more money and time traveling to work every day
答案
C
解析
推理判断题。选项A“作者赞同经济增长”,选项B“作者反对继续增长经济”,选项C“作者根据事实描述”,选项D“作者很担心继续增长经济所带来的问题”。原文中既有支持又有反对经济增长的观点,也就是说作者很客观地进行了描述,因此选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OjOK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Artislosingitsaudienceinmodemsociety.B、Artshouldbeencouragedinhospitals.C、Worksofartshouldhaveplacesforex
Brushingandflossingcansurelykeepyourteethandgumshealthy.Sensitiveteethmayindicateaseriousproblemthatmayneed
A、Forhunting.B、Forprotectinghimself.C、Forstimulation.D、Forprotectingthecountry.BWhat’sthereasonformostAmericant
Theuniversitiesareschoolsofeducation,andschoolsofresearch.Buttheprimaryreasonfortheir(36)______isnottobefou
Accordingtotheauthor,thedistinctionbetweenviolentactsandnon-violentonesinsportsis______.Intheauthor’sopinion
A、France.B、Russia.C、Poland.D、Germany.AWhichofthefollowingisnotthecountrythatthebirdsarefrom?
A、Themanwantstoobtainaninternationaldriver’slicensethathecanusebothintheU.S.andinhiscountry.B、Themanwants
A、Becausetheconversationwassointeresting,B、Becausetheytalkedloudlyenough.C、Becausetheystoodsocloselytothewoman
DrugUseandAddictionDrugUseandAbuseAlthoughdrugabusecanhaveharmfulresults,peoplecanuseitformorethanone
随机试题
申诫罚的主要形式是()
资本主义社会为自身被新的社会制度所取代而准备的精神条件是()
Eggsaremyfavoritefood.Ilikethem【21】,hard-boiled,scrambled,orpoached.1eateggsfor【22】,lunch,anddinner.Ieategg
A.酮体B.糖原C.蛋白质D.胆固醇E.葡萄糖4岁奶牛,分娩5天后,精神沉郁,尿频,食欲减退,迅速消瘦.呼出气体有烂苹果气味。诊断该病,需首先检查的血液生化指标是
A、茜草B、三七C、槐花D、艾叶E、苎麻根某女,48岁。素体虚弱,时见胸腹刺痛,近日又患崩漏,色暗红,并有少量血块,舌质暗淡,苔薄白。治当化瘀止血、活血定痛,兼以补虚,宜选用的药是()。
高位肠梗阻的呕吐特点
甲、乙签订了一份借款合同,甲为借款人,乙为出借人,借款数额为500万元,借款期限为2年。丙、丁为该借款合同进行保证担保,担保条款约定,如果不能如期还款,丙、丁承担保证责任。戊对甲、乙的借款合同进行了抵押担保,担保物为一批布匹(价值300万元),未约定担保范
6月10日,某县国税局在对甲企业进行检查过程中发现甲企业有逃税行为,于6月15日向甲企业送达《税务处理决定书》要求甲企业补缴税款100万元,并缴纳相应的滞纳金;甲企业不服拟申请行政复议,遂于6月20日申请以自己的厂房设定抵押担保缴纳应补缴的税款和滞纳金。下
在361后面补上三个数字,组成一个六位数,使它能分别被3、4、5整除,且使这个数值尽可能的小,这个数是()
若要使窗体上的标签控件Lab1可显示,正确的设置是
最新回复
(
0
)