首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A pioneering headteacher is calling for all secondary schools to follow his lead and start classes at 11 am, allowing teenagers
A pioneering headteacher is calling for all secondary schools to follow his lead and start classes at 11 am, allowing teenagers
admin
2017-06-29
75
问题
A pioneering headteacher is calling for all secondary schools to follow his lead and start classes at 11 am, allowing teenagers two hours extra in bed. Dr. Paul Kelley, head of Monkseaton Community High School in North Tyneside, said it would mean the end of "teenage zombies" dozing off in lessons before lunch, after experiments showed teenagers could have different body clocks from adults and younger children.
Russell Foster, an Oxford professor of neuroscience, tested the memory of 200 Monkseaton pupils at 9 am and 2 pm using pairs of words, and discovered a 9% improvement in the afternoon. Students correctly identified 51% of word pairs in the later session, compared with 42% in the morning. Tayler McCullough, 15, one of the test subjects, said the majority of students would welcome the extra hours in bed. "I’m extremely hard to get up in the morning. One or two people like to get to school early, but most of us would be up for going in later. I’m sure it would make a big difference to our learning ability."
Kelley believes firmly a change of school timetable will have a significant impact on exam performance. He said: "Teenagers aren’t lazy. We’re depriving them of the sleep they need through purely biological factors beyond their control. This has a negative impact on their learning, and possibly on their mental and physical health. We’ve just learnt of this, but it is vital that we act on it." "The research carried out by Professor Foster showed that, from the age of 10, our Internal body clocks shift, so it’s good for young people to stay in bed. The "time shift" is two hours on average, so teenagers should get up two hours later. We are making teenagers irritable by making them get up early." He wants his school’s governors to approve his plan and put the new timetable in place before the opening of Monkseaton’s new &20m school building, the most technologically advanced in the country, in September.
Kelley has a history of groundbreaking teaching methods. In January, he carried out a trial at Monkseaton High that found pupils scored up to 90% in a GCSE science paper after one session involving three 20-minute bursts put in between with 10-minute breaks for physical activity. The 48 year-nine pupils had not covered any part of the GCSE science syllabus before the lessons. In 1998, Kelley established a scheme with the Open University bridging the divide between school and university by allowing sixth formers to study undergraduate modules alongside their A-levels. Kelley hopes his latest idea will be just as successful. "We have to be sensible and practical. But this proves that, by starting later, children’s learning improves, as does their health."
In January, Kelley chose pupils who _____to take part in his trial.
选项
A、scored up to 90% in a GCSE science paper
B、had no idea of the GCSE science syllabus
C、were nine years of age
D、liked physical activities
答案
B
解析
原文这两句介绍了Kelley在1月份做的试验,根据第3句可知,48名参加试验的学生在试验前未接触过任何GCSE科学课程提纲(had not covered any part of the GCSE science syllabus before the lessons),这意味着这些学生在试验前对GCSE科学课程提纲一无所知,可见B的说法是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OkU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ithasthemostaggressivepolicies.B、Ithasthehappieststudents.C、Itisaveryexpensiveprivateschool.D、Itislocated
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
A、Readfourchapters.B、Writeanarticle.C、Speakbeforetheclass.D、Previewtwochapters.C男士告诉女士要读完两章、写一篇文章,另外他还提醒女士别忘了下周一轮到她
A、Tuesdaymorning.B、Tuesdayafternoon.C、Thursdaymorning.D、Thursdayafternoon.B男士说,葬礼在星期二举行,遗体吊唁仪式安排在下午。所以答案是B。对话提到两个时间点,星期二
A、Lackofvitaminsisthemaincauseofskincancer.B、Newresearchprovesthatsunbathingcausesnoproblemsatall.C、Thedang
Receivingvisitorsandguestsisanimportantpartofthesecretary’sdailyroutineintheoffice.Thereisacertain【B1】______
A、Classmates.B、Colleagues.C、Bossandsecretary.D、PRrepresentativeandclient.B录音提到,John和Sue在同一年加人了一家成功的publicrelation公司。由此
A、Becausetakingthesubwayisfasterthoughlessdirect.B、Becausetakingthesubwayislessexpensive.C、Becausetakingthebu
A、Historicsignificance.B、Grandeurandpeacefulness.C、Culturalappeal.D、Beautyandcomfort.B短文一开头提到,犹他州只需用两个词来形容:壮美、宁静。B为原文中
A、Stationmasters.B、Conductors.C、Passengers.D、Stations.C原文说到,theUndergroundRailroad的组织参与者都有一个“代号”,是根据一些铁路术语起的。逃跑的奴隶(escaped
随机试题
BX1-330型弧焊电源是()式弧焊变压器。
“流行”散谈(其二)“流行”在运动的过程中,有时也会回过头来看一看。流行不是天降之物。流行的源头是传统。没有源头,哪来潮头?无“源”无“根”的事物不可能存在。流行是传统的变异。任何能够称为传统的事物,在时代的演变中都要经受现实的检验。
直立位时血液流向下肢,长期卧床的患者易发生直立性低血压。其发生机制除重力作用还有
智齿冠周炎的治疗原则中,不包括
皮内注射常见的注射部位包括
甲将邻居交售粮站的稻米淋洒农药,取出部分作饵料,毒死麻雀后售与饭馆,非法获利5000元。关于甲行为的定性,下列哪一选项是正确的?()(2010/2/11)
在俄国伏特加酒市场,有一品牌为Smimoff,虽然产在美国,但其品名及广告形象均俄国化,并且定位专攻上层人士以及中高档价格的差异化产品。后来出现了以品牌名为Stolichnaya的伏特加酒,价格更高,并明确专为俄国人特别制作,更为独特。其效果是Stolic
当同学们获悉本班取得学校合唱比赛第一名的成绩时欣喜若狂。他们的情绪状态属于()。
100个骨牌整齐地排成一列,依次编号为1、2、3、4…99、100。如果第一次拿走所有偶数位置上的牌,第二次再从剩余牌中拿走所有偶数位置上的牌,第三次再从剩余牌中拿走所有奇数位置上的牌,第四次再从剩余牌中拿走所有奇数位置上的牌,第五次再从剩余牌中拿走所有偶
近日,英国剑桥大学医学院癌症研究所和美国冷泉港实验室的科学家宣布,他们在独立进行的研究活动中,从多种人体癌细胞中分离出了单独的基因,通过大量实验证明了这些基因可以使人体正常的健康细胞发生癌变。多年来,基因研究领域的科学家一直认为,可以通过改变这种基因的办法
最新回复
(
0
)