首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or oth
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or oth
admin
2016-08-30
60
问题
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or other fuels. It produces electricity with the power of animals. India has about eighty million bullocks(小牛). They do all kinds of jobs. They work in the fields. They pull vehicles through the streets. They carry water containers. Indian energy officials have been seeking ways to use less imported oil to provide energy. Scientists at the National Institute for Industrial Engineering in Bombay(孟买)wondered whether the millions of bullocks could help. Many villages in India lack electricity, but they have many bullocks. And often the animals are not working. One job done by bullocks is to pump water out of the well. The animals do this by walking around and around in a circle. As they walk, they turn a heavy stick that makes the pump move. This simple technology is centuries old. Scientists thought that the same technology could be used to produce electricity. Bullocks walk in a circle only two or three times a minute. This is much too slow to produce electricity, but it can create enough power to turn a series of gears(齿轮). A large gear sits next to a smaller gear. As the large gear turns, it causes the smaller gear to turn. That gear turns an even smaller one. Each gear moves faster because it is a little smaller. The smallest gear may turn extremely fast. Clocks operate with gears. So do cars and so does the device invented by the Indian scientists to produce electricity.
According to the officials in the United Nations, the idea is being tested at several places in India. The device is easy to operate and repair. And it can be moved easily. It costs about three hundred and seven dollars now to make such a device, but production of large numbers of them could cut the cost of each to about two hundred dollars.
In the sentence "This simple technology is centuries old" in Paragraph One, "This simple technology" refers to______.
选项
A、using bullocks to produce energy
B、using pumps to draw water out
C、having bullocks walk around to make the pump move
D、connecting gears of different sizes to produce electricity
答案
C
解析
细节题。根据本句中的this可知这里的技术应该是上文中出现过的技术。因而根据前一句可知此处的技术是指的通过小牛运动带动抽水泵运动的技术,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OlRO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
______thereareonly20minutesleftbeforethetrainleft,Ifeltuneasyinthetaxitotherailwaystation.
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolookat.Onlyrecently【C1】______cometo【C2】______s
Thepremierandthevisitingforeignministerhadatalkin______friendlyatmosphere.
Theteacherhashisstudents______acompositioneveryotherweek.
Veryfewscientists______withcompletelynewanswerstotheworld’sproblems.
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanemailtoyourbossbasedonthefollowinginstructionsgiveninChinese.P
Itisacommonthemeinmanysciencefictionstoriesthattheworldmayonedaybe______byinsects.
Thereisadefinitepossibilitythattheclimateoftheworldmaybechanging.Somescientistsimaginethatthiscouldevenmean
—Whydidyougobacktotheshop?—Ileftmyfriend______there.
随机试题
球化退火的目的是改善切削加工性能。
对急性肺水肿诊断帮助较大的是
下列社会关系中,应由民法调整的是()。
对于销售对象或承租对象已明确的项目,金融机构有可能提供占总开发成本()的融资贷款。
直复营销最主要的特征是()。
喝完饮料的饮料瓶盖、吃完的药瓶盖等不用的瓶盖随处可见,如果扔掉,只能是生活垃圾。请设计一个活动,让幼儿将瓶盖重新利用起来,使其懂得再利用的好处。
王某担任某县高二英语教师期间通过了硕士研究生人学考试,学校以王某服务期未满,学校英语教师不足为由不予批准王某在职学习。王某欲以剥夺其参加进修权利为由提出申诉,受理申诉的机构应当是()。
4,28,168,504,()。
有关质量计划的编制,(56)是正确的。
下面程序的功能是计算折旧年限。假设一台机器的原价值为100万元,如果每年的折旧率为3%,多少年后它的价值不足60万元。则横线处应填入()。y=0:p=100:x=0.03Dop=p*(1一x):y=y+1Lo
最新回复
(
0
)