首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Has the arrival of the Internet done more good than harm? This has been an intensely discussed question for years. The following
Has the arrival of the Internet done more good than harm? This has been an intensely discussed question for years. The following
admin
2016-03-10
32
问题
Has the arrival of the Internet done more good than harm? This has been an intensely discussed question for years. The following are the supporters’ and opponents’ opinions. Read carefully the opinions from both sides and write your response in about 200 words, in which you should first summarize briefly the opinions from both sides and give your views on the issue.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
Write your response on ANSWER SHEET THREE.
选项
答案
The Internet is so far one of the greatest inventions of all time. For one thing, it is basically a globally accessible repository of knowledge, and anyone can get the latest news with a click of the mouse. For another, as a major channel for communication, the Internet dissolves traditional barriers to communication, including time, physical distance, and cost. It brings people together by creating a climate of openness and sharing. Last, it also contributes to learning. There are many educational games and websites people can browse around and learn from in a much more effective way. However, some have suspected that the arrival of the Internet has done more harm than good. To begin with, the online information may not be reliable and accurate. Thus there is a risk for people to be misguided. Furthermore, your personal information online can be used without your consent, which will lead us to serious trouble. Finally, some spend more than the fair amount of time on the Internet, which not only causes obesity but also affects people’s social interactions. Despite these facts, the Internet has been a major source of information, and we should use it wisely and discreetly. I personally think the benefits outweigh the harm and the Internet will bring more dramatic changes to our lives.
解析
本题讨论因特网的出现是否利大于弊。在具体行文方面,考生可以在第一段阐述背景,并概述因特网的三个优势:获取信息的捷径;能够为人们的交流提供便捷;有助于学习。第二段概述反方观点,即因特网的坏处:网上的信息混杂,难于辨别真伪;个人信息易于泄露;上网成瘾会导致肥胖和人际关系恶化。第三段阐述自己的观点,并总结全文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OmPK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingitalicizedpartsisNOTanattributiveclause?
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.【C1】______,ithasbeensaidtha
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.【C1】______,ithasbeensaidtha
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusichavenotchangedthefundamentalimpactofrecordedm
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusichavenotchangedthefundamentalimpactofrecordedm
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusichavenotchangedthefundamentalimpactofrecordedm
WhichofthefollowingadverbsinitalicisNOTusedtomodifyanotheradverb?
Thegovernment______onindustrytheimportanceoflowpaysettlements.
Hethoughtofputtingtheblameonhisbrothertoescapepunishmenthimself.Theitalicizedwordisusedtomodify______.
TheInternationalStudentExchangeProgramTheInternationalStudentExchangeProgram,orISEP,wasstartedin1979./ISEP
随机试题
武警女战士周某,现年21周岁,想与美籍华人、现年23岁的赵某结婚。婚姻登记机关认为()。
电化教学
A.疏散肺经风热B.透达肝经郁热C.辛凉散邪利咽D.清利头目利咽E.辛凉解表疏肝薄荷在养阴清肺汤中的作用是
公路路堤沿斜坡地基或软弱层带滑动的稳定性分析时,土层强度参数c、φ值可采用()。
主承销商应当在超额配售选择权行使完成后的5个工作日内,遂知相关银行,将应付给发行人的资金(如有)支付给发行人。()
与归纳思维方向相反的思维方法是()。
教师职业是以教书育人为职责的创造性职业。()
这里是典型的西南大石山区,石多人少,土地贫瘠,气候恶劣,十年九旱。尽管有国家的好政策,使部分群众走上了致富的道路,但仍有不少农民挣扎在贫困线上。这段话主要说明了()。
下面关于串行传输的叙述中,不正确的是()。
We______tostartourownbusiness,butweneverhadenoughmoney.
最新回复
(
0
)