首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Researchers have established that when people are mentally engaged,biochemical changes occur in the brain that allow it to act m
Researchers have established that when people are mentally engaged,biochemical changes occur in the brain that allow it to act m
admin
2014-08-25
66
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged,biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory.This is true regardless of age.People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in.And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives.“The idea is not necessarily to learn to memorize enormous amounts of information,”says James Fozard,associate director of the National Institute on Aging.
“Most of us don’t need that kind of skill.Such specific training is less interesting than being able to maintain mental alertness.”Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills,both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work. Gene Cohen,acting director of the same institute,suggests that people in their old age should engage in mental and physical activities individually as well as in groups.Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age.but older people need to keep mentally active as well.Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adj usted.“The point is,you need to do both,”Cohen says,“Intellectual activity actually influences brain cell health and size.”
According to Fozard’s argument,people can make their brains work more efficiently by________.
选项
A、who can remember large amounts of information
B、who are highly intelligent
C、whose minds are alert and receptwe
D、who are good at recognizing different sounds
答案
B
解析
根据第3段,Fozard的论点有的以直接引语形式出现,也有的以间接引语形式出现,例如第3段的...they challenge their brains…,both because…and because…一句便是间接引语。选项B是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ongc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Atacertaintimeinourlivesweconsidereveryplaceasthepossiblesite(地点)forahouse.Ihavethussearchedthecountrywith
Britain______manyotherindustrializedcountries,_______majorchangesoverthelast100years.
______wehavefinishedthecourse,weshouldstartdoingmorerevisionwork.
Themassmediaisabigpartofourculture,yetitcanalsobeahelper,adviserandteachertoouryounggeneration.Themassme
Slaverywas_________inCanadain1833,andCanadianauthoritiesencouragedtheslaves,whoescapedfromAmerica,tosettleonits
To:AllEmployeesFrom:AngelaRonseaux,ExecutiveVicePresidentRE:UpcomingCompanyEventIt’sthattimeofyearagain!
—NowthatI’vefinishedmyexams,I’mgoingtorelaxandgotoamovietonight.—______I’vestillgottwofinalstotake.
Mr.Armanadmittedthathehadbeen______surprisedbythehighvolumeofsaleshiscompanyhadgeneratedlastquarter.
Themajorityofthosewhoattendedthemeetingremained______throughouttheentiretyoftheexcitingpresentation.
Themanagerwouldratherhisdaughter______inthesameoffice.
随机试题
我国青光眼常见类型是
污染物随着污水排放河流后,()。
某些气体即使在没有氧气的条件下也能发生爆炸。其实这是一种分解爆炸,下列气体中,属于分解爆炸性气体的是()。
企业获得的捐赠利得应该记入营业外收入中,影响利润总额。()
辅助账簿也称备查账簿,是为备忘备查而设置的账簿。在实际会计实务中,主要包括()等。
根据我国法律规定,下列各项中可以作为合伙人出资形式的是()。
某肉食加工厂与某养猪大户签订合同,约定以现行市场价格加上一定的价格预期涨幅购买该养猪大户饲养的优良种猪,并于一年后结付所有款项。货币在这里执行的职能是()。
n维列向量组α1,…,αn-1线性无关,且与非零向量β正交.证明:α1,…,αn-1,β线性无关.
以下关于控件数组的叙述中,错误的是
DoIhaveFreeWill?AfterconsideringtheevidenceforthethreeviewsIhaveconcludedthatsoftdeterminismisbest【S1】______
最新回复
(
0
)