首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Students come to study in UK from all over the world. There are currently more than 270,000 international students in the UK. Of
Students come to study in UK from all over the world. There are currently more than 270,000 international students in the UK. Of
admin
2012-01-16
69
问题
Students come to study in UK from all over the world. There are currently more than 270,000 international students in the UK. Of that number, about 75% are on higher education courses, with 130,500 (almost equal numbers of men and women) studying full-time undergraduate courses.
Why do they come here? Why should you consider doing the same? First, you will gain a high quality qualification that is recognized worldwide. Thousands of international students have used their UK qualifications to get a good job. Just make sure that if you have a particular job and qualification in mind you check before you apply that the qualification will be recognized by employers in your own country.
Second, if English is not your mother tongue, you will probably be completely fluent by the time you graduate.
One of other reasons for studying here is the ease of UK application system. Instead of applying to several different universities or colleges, taking their admissions tests and paying their application fee, you can do it all on one form. You may choose up to six courses. Send the form to the Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) and their staffwill deal with the application for you.
If your school, college or nearest British Council office has access to the system, you can even complete the form electronically through the Internet.
We learn from the first paragraph that the majority of international students in the UK ______.
选项
A、do part-time jobs
B、come from developing countries
C、study college courses
D、are women instead of men
答案
C
解析
本题考查文中细节。第一段第二句话“Of that number about 75% are on higtler education courses”表明大部分海外学生都在读大学课程。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Oq5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Therewasplentyoftime,you________.
Howwouldyoutreattemporarylonelinessaccordingtothepassage?Whydopsychologistswanttohelpchronicallylonelypeople?
Inthosedaysshewasalwayslostinthought,sothatshehadtobecalledthreeorfourtimes______shecametoherdinner.
Apriest(牧师)hadtogiveservicesinseveralchurcheseverySunday,andoneofthemwasinthecenterofabigcitywherethere
Wheredoestheconversationprobablytakeplace?
Accordingtothepassage,whatisitthatalmosteveryonedoesonSunday?
Mannersaredifferentfromcountrytocountry.BelowaresomeexamplesofgoodmannersinEngland.Atevenaformal(正式的)di
Onlyafterbeingaskedseveraltimes______usthestoryofhisstrangelife.
Whyisthepatientseeingthedoctor?
Mr.Duffhadseveralfarmsinthevillage.He36someworkersandmadethemworkmorethantwelvehoursa37Hedidn’tsupplyth
随机试题
总量指标动态数列是将反映某种社会经济现象的一系列总量指标按时间先后顺序排列形成的数列,可分为两类:(1)时期数列:每个指标都表示社会经济现象在一定时期内发展过程的总量,各指标值可以相加,指标数值的大小与时期长短有直接关系;(2)时点数列:每个指标都表示社会
临床上“象皮腿”的形成主要是由于
人际沟通
A.六君子汤B.补中益气汤C.玉屏风散D.金匮肾气丸E.生脉散哮病缓解期脾虚为主最宜选用
温度对酶活力的影响错误的是
1.背景:某公司承建城市跨线桥,主桥长520m,桥宽22.15m,跨越现况河渠;桥梁中三跨上部结构为钢筋混凝土预应力连续梁,跨径组合为30m+35m+30m,其余部分为22m长T形简支梁。承台平面尺寸5m×26m,以群桩形式布置128根桩,采用沉
甲公司与刘某签订了无固定期限劳动合同,根据劳动合同法律制度的规定,在劳动合同中约定的试用期不得超过()。
李老师在【化学反应原理】“原电池”一节课堂教学实施环节中,提出如下问题:镁﹣铝(NaOH溶液)形威原电池时作负极的材料是什么?教师请学生预测:大部分学生回答:铝为负极少部分学生回答:镁为负极【实验探究】
人们要做好任何工作,都要依时间、地点、条件为转移,这是因为
【B1】【B14】
最新回复
(
0
)