首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
More attention was paid to the quality of production in French at the time of Ren Coty. Charles Deschanel was then the financial
More attention was paid to the quality of production in French at the time of Ren Coty. Charles Deschanel was then the financial
admin
2022-08-18
44
问题
More attention was paid to the quality of production in French at the time of Ren Coty. Charles Deschanel was then the financial minister. He stressed that workmanship and quality for industrial production. It would be necessary to produce quality goods for the international market to compete with those produced in other countries. The French economy needed a large share of the international market to balance its import and export trade.
French industrial and agricultural production was still inadequate to meet the immediate needs of the people, let alone long-ranged developments. Essential imports had stretched the national credit to the breaking point. Rents were tighdy controlled, but the extreme inflation affected general population most severely through the cost of food. Food costs took as much as 80 percent of the workers’ income. Wages, it is true, had risen. Extensive family allowances and benefits were paid by the state, and there was full-time and overtime employment. Taken together, these factors enable the working class to exist but allowed them no sense of security. In this precarious and discourage situation, workmen were willing to work overseas for higher wages.
The government was reluctant to let workers leave the country. It was feared that migration of workers would deplete the labor force. The lack of qualified workers might hinder the improvement in the quality of industrial products produced. Also the quantity of quality goods produced in France would not be able to increase as part of its qualified labor force moved to other countries.
According to the passage, the French workers were________.
选项
A、willing to work overseas
B、able to save more money with the increase in his wages
C、anxious to work abroad
D、often unable to find work in France
答案
A
解析
细节理解题。根据第二段最后一句“In this precarious and discourage situation, workmen were willing to work overseas for higher wages."可知,在这种不稳定和令人沮丧的情况下,工人们愿意去海外工作,以获得更高的工资,因此A项是正确的,且C项是错误的;根据第二段第五句“Wages,it is true,had risen, "可知,工资上涨了,但是极端通货膨胀通过食品价格对普通民众的影响却非常严重,因此B项是错误的;D项在文中并未提及。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OrOq777K
本试题收录于:
小学英语题库特岗教师招聘分类
0
小学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
OnmyfirstjobasasportseditorfortheMontpelierLeaderEnterprise(MLE),Ididn’tgetalotoffanmail,somyattentionw
ArichAmericanwenttoParisandboughtapicturepaintedbyaFrenchartist.TheAmericanthoughtthepicturetobeveryfine
ArichAmericanwenttoParisandboughtapicturepaintedbyaFrenchartist.TheAmericanthoughtthepicturetobeveryfine
—Hello,Sandy.ThisisJack.Whatareyoudoing?—I’mwatchingamatch.Itstartedat7:00p.m.and______onforanotheranhour.
Nearlyeverybodyenjoyschicken,andthemostfamousnameinchickenisKentuckyFriedChicken.Mr.Sanders,themanwhostarted
Nearlyeverybodyenjoyschicken,andthemostfamousnameinchickenisKentuckyFriedChicken.Mr.Sanders,themanwhostarted
Nearlyeverybodyenjoyschicken,andthemostfamousnameinchickenisKentuckyFriedChicken.Mr.Sanders,themanwhostarted
随机试题
下列关于商品销售收入及其确认时间的表述中正确的有()。
社会主义民主政治的本质和核心要求是()
在学校的各项工作中,_______是学校的中心工作。
男性,45岁,近一月大便干结,排便时肛门疼痛,排便后疼痛更剧,便时有鲜血滴出确诊后治疗下列哪项错误()
小肠憩室嵌顿形成的疝为()
决定投资项目需要达到的规模的因素是()。
在我国,劳动和受教育既是公民的权利,又是公民的义务,这体现着()。
ThefearofAmericanizationoftheplanetisamoreideologicalparanoiathanreality.Thereisnodoubtthat,withglobalizatio
Whenitcomestotheslowingeconomy,EllenSperoisn’tbitinghernailsjustyet.Butthe47-year-oldmanicuristisn’tcutting
Ifsaidtherewereabout500,000visitorsflockingtothecityforthe3rdInternationalAviationandAerospaceExhibition,that
最新回复
(
0
)