首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Many visitors finds the fast pace at which American people move very troubling. One’s first impression is likely to be that ever
Many visitors finds the fast pace at which American people move very troubling. One’s first impression is likely to be that ever
admin
2013-05-22
34
问题
Many visitors finds the fast pace at which American people move very troubling. One’s first impression is likely to be that everyone is in a rush. City people always appear to be hurrying to get where they are going and are very impatient if they are delayed even for a short moment.
At first, this may seem unfriendly to you. People will push past you as they walk along the street. You will miss smiles, brief conversations with people as you shop or dine away from home. Do not think that because Americans are in such a hurry they are unfriendly. Often, life is much slower outside the big cities, as is true in other countries as well.
Americans who live in cities often think that everyone is equally in a hurry to get things done; just as city people do in Tokyo, Singapore or Paris, for example. But When they discover that you are a stranger, most Americans become quite kindly and will take great care to help you. If you need help and say, "I am a stranger here. Can you help me?’ Most people will stop, smile at you, and help you find you way or answer your questions. Occasionally, you may find someone too busy or perhaps too rushed to give you help. If this happens, do not be discouraged (气馁); just ask someone else. Most Americans enjoy helping a stranger.
In the author’s opinion,______.
选项
A、it is true that life in America is much faster than that in any other city
B、people living outside big cities are lazy and miserable
C、most American people enjoy living in the suburbs of big cities
D、those who are busy are not necessarily unfriendly
答案
D
解析
从第二第三段都可看出作者认为美国人忙碌,但是对外地人还是很友好的,因此选D。A、B、C选项都与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OreC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Dickwasacleverboy,buthisparentswerepoor,sohehadtoworkinhissparetimeandduringhisholidaystopayforhisedu
TheU.S.generatesaboutfourbilliontonsofsolidwasteayear.Morethan90percentiscomposedofagriculturalandminingwa
SomeofthenotebooksGeorgeWashingtonkeptasayoungmanarestillinexistence.TheyshowthathewaslearningLatin,wasve
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
Asheartdiseasecontinuestobethenumber-onekillerintheUnitedStates,researchershavebecomeincreasinglyinterestedin
Somepsychologists(心理学家)maintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperformedinthebrainalone,butthatone’smuscles
What’sthe_______ofthediamondnecklace?It’sabout$4000.
Jenkinswasajeweller,whohadmadealargediamond(钻石)ringworth£57,000fortheSilkstoneJewelleryShop.Whenitwasready
Jenkinswasajeweller,whohadmadealargediamond(钻石)ringworth£57,000fortheSilkstoneJewelleryShop.Whenitwasready
A.that’sfunnyB.that’stoobadC.NevermindD.I’mterriblysorryE.YouknowwhatF.IdoapologizeG.Ihavetosay"no"H
随机试题
高速公路配电系统的后备电源为蓄电池、备用发电机和不间断电源(UPS)。()
试述中外秘书参谋方式的异同。
下列各项中,哪种风湿性疾病无晨僵及对称性多关节炎症状
仪表阀门的功能主要有()。
在1970年以前,美国的共同基金大多数都是()。
下列不属于个人住房贷款特征的是()。
未来旅游活动的发展趋势将对导游服务产生直接影响并提出新的要求。新世纪导游服务的发展趋势是()
国家秘密:是指关系到国家的安全和利益,依照法定程序确定的,在一定时间内只限一定范围的人员知悉的事项。下列不属于构成国家秘密的要素是( )。
硕鼠通常不患血癌。然而在一项实验中发现,给300只硕鼠等量的辐射后,将它们平均分为两组,第一组可以不受限制地吃食物,第二组限量吃食物。结果第一组75只硕鼠患血癌,第二组5只硕鼠患血癌。我们可以得出的结论是通过限制硕鼠的进食量,能够控制由实验辐射导致的硕鼠血
项目相当顺利进行得
最新回复
(
0
)