首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They count on others to take the responsibility. B、They change their investment strategy in time. C、They think they themselves
A、They count on others to take the responsibility. B、They change their investment strategy in time. C、They think they themselves
admin
2022-09-05
53
问题
An American researcher who studied 600 millionaires found how rich you can get comes down to six wealth factors. She found that six behaviors are related to net worth potential, regardless of age or income. These were thriftiness, confidence, responsibility, planning, focus and social indifference.
Being thrifty comes as no great surprise. Spending above your means, spending instead of saving for retirement, spending in anticipation of becoming wealthy, makes you a slave to the paycheck. "Even with an astronomical level of income," she wrote, "to properly build wealth, experts recommend saving 20% of your income and living off the remaining 80%."
Having confidence is another key characteristic, as it helps people to be thrifty. It takes confidence to live within your means. It also takes confidence to invest properly. Instead of making investing decisions with your emotions, financial planners advise that you should leave your investments alone and focus on a long-term investment plan. But people can’t invest or manage their own money without accepting responsibility for the outcomes. Many millionaires take on personal responsibility, and most also happen to be self-made, meaning they didn’t acquire their wealth through luck. Millionaires don’t count on anyone else to make them rich, and they don’t blame anyone else if they fall short. They focus on things they can control and align their daily habits to the goals they have set for themselves. They tend to be goal-oriented and hard workers, which enables them to plan financially and focus on seeing those plans through. 92% of the millionaires surveyed developed a long-term plan for their money and 97% almost always achieved the goals they set for themselves.
And it is these behaviors that make it easy for them to be socially indifferent. They resist lifestyle creep, the tendency to spend more whenever one earns more. Essentially, they don’t yield to pressure to buy the latest thing or to keep up with others or what they have acquired. Instead of being focused on what might make them happy today, they’re focused on their long-term wealth-building plan.
22. What do experts recommend concerning being thrifty?
23. How does confidence help people to be thrifty?
24. How do millionaires react when they fail in their investment?
25. Why does the speaker say millionaires are socially indifferent?
选项
A、They count on others to take the responsibility.
B、They change their investment strategy in time.
C、They think they themselves are to blame.
D、They persist rather than get discouraged.
答案
D
解析
细节辨认题。原文中提到,百万富翁不会指望别人让他们富有,如果他们自己做不到,也不会责怪任何人。他们专注于自己可以控制的事情,并将日常习惯与自己设定的目标保持一致。他们往往以目标为导向,努力工作,这使得他们能够制订财务计划,并专注于完成这些计划。也就是说,百万富翁们在失败时不会责怪别人,他们会继续专注于目标并继续努力。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OsR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Heworkedinasupermarketfortuition.B、Hehelpedsomeonetolearntoread.C、Hegavesinglemothersthehelpthattheyneed
A、Positive.B、Negative.C、Objective.D、Uncertain.C
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
A、3months.B、6months.C、9months.D、12months.D对话提到,合同的期限是12个月,故答案为D。注意对时间方面的细节做笔记,并留意是否需要计算。数字题里经常出考点的是一些表示数量的特殊名词,例如quarter
A、Theywillbemorecarefulinbuyingpresents.B、Theywilllearnhowtobudgetandinvestinthefuture.C、Theywillbemoreli
A、Itwillbetooexpensive.B、Itmaynotbeonconvenienttime.C、Itmaybetoocrowded.D、Whethershecanstillregister.C女士问男
A、Ajoblisting.B、Apersonalresume.C、Apermissionslip.D、Asalaryrequirement.B细节题。文中提醒学生咨询时besuretobringaresume(一定要带上
A、Thereisagreatdifferencebetweenreadingandlistening.B、Thereareeffectivewaystopracticetheproofreadingskill.C、Hi
A、Becauseitcanguaranteeyougothroughtheregistration.B、Becauseitcanmakesureyouarelistedinthecoursetimetables.
随机试题
Thewalletisheadingforextinction.Asaday-to-dayessential,itwilldieoffwiththegenerationwhoreadprintnewspapers.
莎士比亚四大悲剧是《哈姆雷特》、《奥赛罗》、《李尔王》和
建设工程监理实施细则是由( )编制的。
按照安全文明施工的有关规定,施工现场设置的钢制大门高度不宜低于()m。
下列关于统收统支的表述正确的是()。
为了促进粮食增产、农民增收,长期以来特别是进入新世纪以来,党中央、国务院不断()三农工作。
某大湖是重要的候鸟越冬场所。近年来,该湖出现枯水期提前、枯水期持续时间延长等问题,枯水期水位过低,鱼类减少,影响了越冬的鸟类进食。有专家建议,应该在湖的人江水道处修建水闸,通过控制枯水期水位,增加湖区鱼类的生活空间,保护越冬的候鸟。以下哪项如果为真,将最有
ForanincreasingnumberofstudentsatAmericanuniversities,Oldissuddenlyin.Thereasonisobvious:thegrayingofAmerica
YourfriendJasoniselectedastheChairmanoftheStudents’Unionofyouruniversity.Writealettertocongratulatehim,stat
Thenorthernandsouthernpolarregionsaredifferentinmanyways.Themostimportantdifferenceconcernsthedistributionofl
最新回复
(
0
)