首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Black freshmen with high standardized test scores. B、Black students from families with low incomes. C、Students who are accusto
A、Black freshmen with high standardized test scores. B、Black students from families with low incomes. C、Students who are accusto
admin
2016-07-29
56
问题
Russell Fazio, an Ohio State psychology professor who has studied interracial roommates there and at Indiana University, discovered an intriguing academic effect. In a study analyzing data on thousands of Ohio State freshmen who lived in dorms, he found that black freshmen who came to college with high standardized test scores earned better grades if they had a white roommate—even if the roommate’s test scores were low. The roommate’s race had no effect on the grades of white students or low-scoring black students. Perhaps, the study speculated, having a white roommate helps academically prepared black students adjust to a predominantly white university.
That same study found that randomly assigned interracial roommates at Ohio State broke up before the end of the quarter about twice as often as same-race roommates.
Because interracial roommate relationships are often problematic, Dr. Fazio said, many students would like to move out, but university housing policies may make it hard to leave.
"At Indiana University, where housing was not so tight, more interracial roommates split up," he said. "Here at Ohio State, where housing was tight, they were told to work it out. The most interesting thing we found was that if the relationship managed to continue for just 10 weeks, we could see an improvement in racial attitudes."
Dr. Fazio’s Indiana study found that three times as many randomly assigned interracial roommates were no longer living together at the end of the semester, compared with white roommates. The interracial roommates spent less time together, and had fewer joint activities than the white pairs.
9. What do we know about Russell Fazio?
10. Who benefited from living with a white roommate according to Fazio’s study?
11. What did the study find about randomly assigned interracial roommates at Ohio State University?
12. What did Dr. Fazio find interesting about interracial roommates who had lived together for 10 weeks?
选项
A、Black freshmen with high standardized test scores.
B、Black students from families with low incomes.
C、Students who are accustomed to living in dorms.
D、Students who scored low on standardized tests.
答案
A
解析
短文提到,Fazio发现,入校时高分的黑人新生如果有一名白人室友则会有更好的成绩。A项与原文一致,故为答案。B、C在短文中都没有提到;短文明确提到室友的种族对白人学生和低分的黑人没有影响(had no effect),排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OvG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Gooutfishing.B、Cheerupherself.C、Cooksomefishfordinner.D、Dineoutwithhim.D根据对话,女士的烤箱被室友损坏了,男士建议她跟自己去外面吃。故D正确。动词原形
A、Afitnessprogramofferedtothegeneralpublic.B、Aphysicalexercisetobuildupmuscles.C、Aprogramthatmakespeoplekeep
Mostpeopledon’twakeupinthemorning,combtheirhair,andwalkoutthefrontdoorandontotheworldstage.ButBritain’sP
July11Ileftonmytriptoday.Havingbeenoverseasbefore,Ifeltsomewhatateasewiththeideaoftraveling【B1】______.H
A、Themanshouldn’thavepromisedtopickupNancy.B、NancyandPetershouldgotothesameclassforconvenience’ssake.C、The
Tolearnwithsuccessisnotaverydifficulttaskifsomefundamentalprinciplesarelaidtobeitsbases.Indiscussingthisp
OnSept.11,thenation’saviationsystemquicklyandsafelylandedalmost4,500planesthatwereintheairwhentheterrorist
A、Ahardworkingambitiousyoungman.B、Ayoungmangoodatmanaginghistime.C、Acollegegraduatewithpracticalworkingexperi
A、Harmtosingersdonebysmokyatmospheres.B、Sideeffectsofsomecommondrugs.C、Voiceproblemsamongpopsingers.D、Hardship
A、Gotothebeachwithherfriends.B、PostponehermeetingwithProfessorJones.C、SeeProfessorJonesafterclass.D、Giveaspe
随机试题
有以下程序:#include<stdio.h>maill(){inta=1,b=0;printf("%d,",b=a+b);printf("%d\n",a=2*b);}程序运行后的输出结果是()。
[*]
符合溃疡型胃癌声像图特征的是
女,35岁。自然分娩后3周,母乳喂养,右乳外红肿,疼痛伴发热3天,查体,体温39.3℃,右乳外上象限5cm范围皮肤红肿,触痛,波动性明显,实验室检查,WBC16.6×109/L,最主要的治疗是()
下列哪种附加剂是抗氧剂
根据《票据法》的规定,在汇票到期日前,下列情况中,汇票持票人可以行使追索权的是()。
设A、B为同阶正定矩阵.且AB=BA.证明:AB为正定矩阵.
AccordingtoNigel,mostproblemsofairtravelarecausedby______.
A、Therewillbemoreuneducatedchildrenin2015than2007.B、Therearemoregirlsthanboysdroppingoutofschool.C、Thereare
Ratsthateathighlevelsofanaturalsugarknownasfructose(果糖)seemtoagefasterthanotherrats-andthesamecouldbetru
最新回复
(
0
)