首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Eye contact is a nonverbal (非语言的) technique that helps the speakers "sell" thier ideas to an audience. Besides its persuasive po
Eye contact is a nonverbal (非语言的) technique that helps the speakers "sell" thier ideas to an audience. Besides its persuasive po
admin
2008-11-27
57
问题
Eye contact is a nonverbal (非语言的) technique that helps the speakers "sell" thier ideas to an audience. Besides its persuasive powers, eye contact helps hold listeners’ interest. A successful speaker must maintain eye contact with an audience. To have good relation with listeners, a speaker should maintain direct eye contact for at least 75 percent of the time. Some speakers focus only on their notes. Others look over the heads of their listeners. Both are likely to lose audience’s interest and respect. People who maintain eye contact while speaking, whether from a podium or from across the table, are regarded not only as exceptionally friendly by their target but also as more believable and earnest.
To show the power of eye contact in daily life, we have only to consider how passers-by behave when their glances happen to meet on the street. At one extreme are those people who feel obliged to smile when they make eye contact. At the other extreme are those who feel uncomfortable and immediately look away. To make eye contact, it seems, is to make a certain link with someone.
Eye contact with an audience also lets a speaker know and monitor (观察) his listeners. It is, in fact, essential to analyze an audience during a speech. Visual feedback (视觉反馈) from the audience can indicate that a speech is boring, that the speaker is talking too much about a particular point, or that a particular point requires further explanation. As we have pointed out, visual feedback from listeners should play an important role in shaping a speech as it is delivered.
What does the writer imply about visual feedback in the last paragraph?
选项
A、It can make the speaker adjust his speech.
B、It can make the speech more informative.
C、It may discourage and stop the speaker.
D、It may cause the speaker make less eye contact.
答案
A
解析
文章最后一句说听众的视觉反馈在调整我们的讲话内容方面起着非常重要的作用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OvfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatwasthestudents’initialreactiontothefoodtheywereserved?
WhydidDavedecideonafull-timecareerasadivinginstructor?
InBritain,childrenfromtheageof5to16______.
TheUnitedKingdomandtheRepublicofIrelandformagroupofislandsknownas______.
—HowdidtheForbiddenCitygetthisname?—Well,inthefeudalsociety,emperorshadsupremepower,______—Youmeanthewhole
Gettingacoldorcatchingthefluisacommoncomplaintforpeopleeveryyear.Infact,peopleusuallycatchbetweentwoandfi
PrinceCharles,thelongest-waiting________tothethroneinBritishhistory,hasspokenofhis"impatience"togetthingsdone
—Ifeelsonervousaboutthedrivingtesttomorrow.—______
Newresearchsuggestsgossipcouldactuallylower________andhelppeopleovercomethefrustrationofseeingsomeonedoingsometh
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.
随机试题
A.肾上腺皮质腺瘤B.Cushing病C.异位ACTH综合D.单纯性肥胖大剂量地塞米松抑制试验可被抑制
物流内涵包括()。
WhenwethinkofcreativepeoplethenamesthatprobablyspringtomindarethoseofmensuchasLeonardodaVinci,AlbertEinst
某老年患者因失眠,按医嘱予10%水合氯醛20ml作保留灌肠,下列操作中哪项不妥()。
下列对剂量一反应关系的描述正确的是
维持企业运作所需的行政性日常用品属于()。
幼儿园健康教育
下列对“低氧健身”这一概念的理解,不符合文意的一项是()。文中[]应填入的词语是()。
根据著作权法的规定,委托作品的著作权,在当事人没有明确约定的情况下,著作权属于()。
Today’spolicemeninlargecitiesthroughouttheworld【C1】______onmodeminventionstohelpthemintheirwork.Inmostplacesm
最新回复
(
0
)