首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life
admin
2017-02-24
42
问题
There are two types of people in the world. Although they have equal degrees of health and wealth and the other comforts of life, one becomes happy, the other becomes miserable. This arises from the different ways in which they consider things, persons, and events, and the resulting effects upon their minds.
The people who are to be happy fix their attention on the conveniences of things, the pleasant parts of conveniences, the well-prepared dishes, the goodness of wines, the fine weather. They enjoy all the cheerful things. Those who are to be unhappy think and speak only of the contrary things. Therefore, they are continually discontented. By their remarks, they sour the pleasures of society, offend many people, and make themselves disagreeable everywhere. If this turn of mind were founded in nature, such unhappy persons would be the more to be critical. The tendency to criticize and be disgusted is perhaps taken up originally by imitation. It grows into a habit, unknown to its possessors. The habit may be strong, but it may be cured when those who have it are convinced of its bad effects on their interests and tastes.
Although in fact it is chiefly an act of imagination, it has serious consequences in life, since it brings on deep sorrow and bad luck. Those people offend many others, nobody loves them, and no one treats them with more than the most common politeness and respect, and scarcely that. This fre quency puts them in bad temper and draws them into arguments. If they aim at obtaining some ad vantage in rank or fortune, nobody wishes them success. If they bring on themselves public disapproval, no one will defend or excuse them, and many will join to criticize their misconduct. These people should change this bad habit and
condescend
to be pleased with what is pleasing, without worrying needlessly about themselves and others. If they do not, it will be good for others to avoid any contact with them. Otherwise it can be disagreeable and sometimes very inconvenient, especially when one becomes mixed up in their quarrels.
According to the author, the major reason to cause the difference between happy and unhappy people is that ______.
选项
A、they have different life styles
B、they have fewer friends
C、they look at things differently
D、they are not on good terms with the people around them
答案
C
解析
细节题。根据短文第一段最后一句This arises from the different ways in which they consider things,persons,and events,and the resulting effects upon their minds.可知正是由于看待事物、人和事件的方式存在差异,才导致了两种人的区别。故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Oxi7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Mostpeoplethinksuccessisagoal.Idonot.Iseesuccessasaprocess.Mostpeople【B1】______successonlyintermsofmoney.
WhatarethesecretsfromthehappiestpeopleonEarth?Somemakesense:Be【B1】______,married,andhaveajob.Fromthere,though
WhatarethesecretsfromthehappiestpeopleonEarth?Somemakesense:Be【B1】______,married,andhaveajob.Fromthere,though
WhatarethesecretsfromthehappiestpeopleonEarth?Somemakesense:Be【B1】______,married,andhaveajob.Fromthere,though
WhatarethesecretsfromthehappiestpeopleonEarth?Somemakesense:Be【B1】______,married,andhaveajob.Fromthere,though
A、Employerandemployee.B、Co-workers.C、Husbandandwife.D、Businesspartners.B工作商务类。事实细节题。男士抱怨他无法在这么短的时间内完成这么多的工作;女士说她也在相同的时间
AnewstudyfromtheUniversityofNewSouthWaleshasdiscoveredthatduringtheworkingweek,Australianfathersonlyspendan
AnewstudyfromtheUniversityofNewSouthWaleshasdiscoveredthatduringtheworkingweek,Australianfathersonlyspendan
MostofthecollegesofeducationintheUnitedStatesaredoinganinadequatejobof【B1】______elementaryteachersforteachin
随机试题
《麦琪的礼物》运用的结构方法是()
下列哪些选项属于行政给付?
收益性物业可以获取的最大租金收入称为有效毛收入。()
抗震设防烈度为()的重大工程场地应进行活动断裂勘察。
甲公司为增值税一般纳税人,适用增值税税率为13%,消费税税率为10%。2019年发生下列经济业务:(1)1月5日,购进A原材料100吨,货款为100万元,增值税税额为13万元;发生的保险费为20万元,入库前的挑选整理费用为24万元;验收入库时发现数量短缺
根据《民法总则》的规定,关于诉讼时效期间中止和中断的下列表述中,正确的有()。
一个无盖的正方体盒子的平面展开图可以是图中的().
法律运行的主要环节包括()
Astatelessyoungmanmayhavefelt______afterhavingbeendeniedasylumandrightofresidencebymanycountries.
ThefirstsuccessfulRomaninvasioninBritainwasledby______.
最新回复
(
0
)