首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A good modern newspaper is an extraordinary piece of reading. It is remarkable first for what it contains the range of news from
A good modern newspaper is an extraordinary piece of reading. It is remarkable first for what it contains the range of news from
admin
2012-06-27
45
问题
A good modern newspaper is an extraordinary piece of reading. It is remarkable first for what it contains the range of news from local crime to international politics, from sports to business to fashion to science, and the range of comment and special features (特定) as well, from editorial page to feature articles and interviews to criticism of books, art, theatre and music. A newspaper is even more remarkable for the way one reads it never completely, never straight through, but always by jumping from here to there, in and out glancing at one piece, reading another article all the way through, reading just a few paragraphs of the next.
A good modern newspaper offers a variety to attract many different readers, but far more than any one reader is interested in. What brings this variety together in one place is its topicality (时 事性), its immediate relation to what is happening in your world and your locality now. But immediacy and the speed of production that goes with it mean also that much of what appears in a newspaper has no more than transient (短暂的) value.
For all these reasons, no two people really read the same paper: what each person does is to put together out of the pages of that day’s paper, his own selection and sequence, his own news paper. For all these reasons, reading newspapers efficiently, which means getting what you want from them without missing things you need but without wasting time, demands skill and self-awareness as you modify and apply the techniques of reading.
A modern newspaper is remarkable for all me following except its______.
选项
A、wide coverage
B、uniform style
C、speed in reporting news
D、popularity
答案
B
解析
细节题。本题问及现代报纸值得注意的原因,但问的是for all the following exceptits。依据文中第二句“…the range of news from local crime to international poetics,fromsports to…as well”可知A选项是原因。依据文中中间“What brings this variety togetherin one place is its topicality.its immediate relation to what is happening in your world andyour locality now.”可知C选项是原因。再依据此前一句“A good modem newspaperoffers a variety to attract many different readers.But far more than any one reader isinterested in.”可知D选项也是原因。只有B选项在文章中没有提及,所以B选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/OzXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【C1】______cametothiscountry,theybrough
Hereissomeadviceonfoodshopping.The【C1】______familyspendsaboutone-sixthofitsincome【C2】______food.Becausefoodisex
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Somecultureshavecustomsthat______theclothingfashionsofpeopleincertainsocialclasses.
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
Hisfameprovedtobeaflashinthepan—hisfirstbookwaspopularbuthehasn’twrittenanything______since.
TothepeopleoftheBijagosarchipelago,thesharkissacred.In【51】ceremoniesyoungmenfromtheseislands【52】thecoastofGui
Whenafire______attheNationalExhibitioninLondon,atleasttenpricelesspaintingswerecompletelydestroyed.
Woman:Oh,dear!I’mafraidIfailagaininthenationaltest.It’sthethirdtimeItookit.Man:Don’tbetooupset.Ihaveth
随机试题
客观唯心主义把运动看作是“绝对精神”“天命”“理”“道”之类的所谓客观精神的运动。()
Thebigfirebrokeoutinthenight,______greatdamagetothenearbytowns.
男性,12岁,体重30kg,于户外玩耍时不慎被烧伤,致头面部、双手、双足、双小腿烧伤。如果在第l天抗休克复苏过程中,患者烦躁、口渴,尿量10~20ml/h,脉搏增加至150次/min,进一步处理是
对青少年痤疮的护理措施,不恰当的是()。
临床上使用的安钠咖注射液是下列哪种物质与咖啡因组成的复盐?()
对于我国现有个人贷款业务的特征,下列说法中正确的有()。
甲、乙、丙共同出资设立一特殊普通合伙制的律师事务所。2020年5月,乙从事务所退出,丁加入事务所成为新合伙人。2020年8月,法院认定甲在2019年的某项律师业务中存在重大过失,判决事务所向客户赔偿损失。根据合伙企业法律制度的规定,下列关于赔偿责任承担的表
通常所说的中央处理单元CPU是包括()的部件。
[*]
【程序说明】下列输出乘法口诀的程序,要求输出的格式如下,其中数字之间有3个空格。*1234567891122433
最新回复
(
0
)