首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Google, which dominates much of life on the Internet, has been trying to expand beyond computers and telephones to living rooms,
Google, which dominates much of life on the Internet, has been trying to expand beyond computers and telephones to living rooms,
admin
2021-09-17
89
问题
Google, which dominates much of life on the Internet, has been trying to expand beyond computers and telephones to living rooms, cars and bodies. It made its way a bit further into people’s homes on Monday when it agreed to pay $3.2 billion in cash for Nest Labs, which makes Internet-connected devices like thermostats and smoke alarms.
Nest, which was started in 2010 by Tony Fadell and Matt Rogers, members of the teams that built the iPhone and iPod at Apple, will continue to operate independently under its own brand and expand its portfolio of connected versions of what it calls "unloved but important devices in the home." Mr. Fadell, Nest’s chief executive, will report to Larry Page, co-founder and chief executive of Google.
Internet companies are competing for the gateway through which people live every aspect of their lives—whether searching, socializing, reading, shopping, exercising or sleeping. Their businesses, particularly advertising, are built on watching the way people behave online. For Google, gaining visibility into people’s habits beyond computers and phones—whether watching television using Chromecast, taking a walk wearing Google Glass or managing their homes using Nest products—will provide a fuller picture of users.
" Google likes to know everything they can about us, so I suppose devices that are monitoring what’s going on in our homes is another excellent way for them to gather that information," said Danny Sullivan, a longtime Google analyst and a founding editor of Search Engine Land. "The more they’re tied into our everyday life, the more they feel they can deliver products we’ll like and ads."
Mr. Fadell said in an interview that he was aware of concerns among customers about Google having so much data about people, and that Google agreed that Nest’s privacy policy—which says that Nest will use customer information only to improve its products and services—would remain unchanged. "That was a major concern or question we had, and they have done an amazing job of convincing us that our privacy policies are going to be well-respected in their organization," he said.
Still, Mr. Sullivan said, "History has shown that privacy policies do change." He added, "They won’t hand over Nest data to Google, and Google mines it for whatever they want, but there could be incentives or reasons why it might make sense to tie it to a Google account."
Google paid $3.2 billion in cash for Nest Labs because it wanted to______.
选项
A、get Nest’s new technology
B、enlarge its corporation’s scale
C、step into the market of people’s homes
D、help Nest go through the hard time
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到第一段。由本段首句可知谷歌试图把业务从电脑和电话扩展到起居室、汽车和人体。接下来介绍了谷歌以32亿美元的现金收购制造恒温控制器和烟雾警报器等联网设备的Nest Labs,并指出谷歌由此朝着进人人们的住宅又迈进了一步。由此可见,谷歌收购Nest Labs是为了进入人们的家居市场,故C项“步人人们的家居市场”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/P41Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Instudyingboththerecurrenceofspecialhabitsorideasinseveraldistricts,andtheirprevalencewithineachdistrict,ther
【F1】Despitethegeneralnegativefindings,itisimportanttorememberthatallchildrenwholivethroughadivorcedonotbehav
【F1】Despitethegeneralnegativefindings,itisimportanttorememberthatallchildrenwholivethroughadivorcedonotbehav
Asthebanksterphenomenonhassoeloquentlyillustrated,Homosapiensisexquisitelysensitivetoinjustice.【F1】Manypeoplegru
Thiseyeontheconsumerapproachisknownasthemarketingconcept,whichsimplymeansthatinsteadoftryingtosellwhatever
Asayoungbondtrader,Buttonwoodwasgiventwopiecesofadvice,tradingrulesofthumb,ifyouwill:thatbadeconomicnewsi
Theprovisionofpositiveincentivestoworkinthenewsocietywillnotbeaneasytask.【F1】Butthemostdifficulttaskofall
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
SowhyisGooglesuddenlysointerestedinrobots?That’sthequestioneveryone’saskingafteritemergedthismonththatthein
随机试题
InAfricaweexperienceenormousproblemsofunderdevelopment,illiteracy,massiveinternalandexternaldebts,thepopulatione
构建证券组合的原因是()
求过点P(2,1,3)且与直线垂直相交的直线方程L。
肝郁型月经先后无定期的主要症状不包括
简述犯罪预备的概念和特征。
房地产开发企业甲急欲销售其开发的某住宅区的最后1套别墅,遂打电话向乙、丙、丁发出售房要约,并声明该要约的有效期为1个月。要约发出后第10日,甲与乙签订买卖合同并交付该别墅,乙支付了全部房款,但未办理产权变更登记。第21日,甲与不知情的丙签订买卖合同并办理了
由y=x3,x=2,y=0所围成的图形绕x轴旋转所得的体积为()。
背景资料某公路隧道为单洞双向行驶两车道隧道,全长4279m,最大埋深1049m。隧道净空宽度9.14m,净空高度6.98m,净空面积为56.45m2。该隧道其围岩主要为弱风化硬质页岩,属Ⅳ—Ⅴ级围岩,稳定性较差。根据该隧道的地质条件和开挖断面宽度
施工项目定期的经常性的中间成本分析是()。
新中国成立初期,中国的新民主主义社会的主要经济成分是
最新回复
(
0
)