首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Global Travel Club To: Call center employees From: Personal department Date: June 20, 2007 Subject: Summer work hours In anti
Global Travel Club To: Call center employees From: Personal department Date: June 20, 2007 Subject: Summer work hours In anti
admin
2011-03-11
58
问题
Global Travel Club
To: Call center employees
From: Personal department
Date: June 20, 2007
Subject: Summer work hours
In anticipation of the growing volume of phone call traffic in the busy season, we decided to implement extended work schedule during the months of July and August. As of July 1, work hours will be changed from 8 a.m.-5 p.m. to 8 a.m.-6 p.m., Monday to Friday.
Telephone operators should confer with their fellow workers to adjust the work schedule so that one person remains at work after regular work hours to respond to client calls.
Employees can receive one of the three compensations for extended work hours. First, they can choose to be paid for overtime. Second, they can choose to get a special discount on China tour packages. Finally, they can choose to take 48 hours off from work.
Coupons for the Jason Bookstore will not be available starting this summer.
What is NOT being offered to employees?
选项
A、Book coupons
B、Take off from work
C、A special discount
D、Overtime pay
答案
A
解析
问题中的“向职员提供的东西(being offered)”与文章中的职员可以接受的东西(can receive)是同样的意思,因此只要找出4个选项中和文章中关于可以接受的“3种补偿(three compensations)”不一致的选项即为正确答案。事实上,文中最后一句提到Coupons for the Jason Bookstore(书店优惠券)不能使用(not available),这也可以帮助你很快找到正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/P5id777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
I’llwritebackassoonasI______yourletter.
Oneafternoonwhenlessonswereover,PeterandPaulleftschool.Whentheboysreachedhome,itwasseveno’clock.Itwasdark
Abusinessmanboughtsomegoodsatamarketinthemorningandsetoutatonceforhomewithallhisbags,forhewishedtobei
Manypeoplebelievetheyshoulddrinkeightglassesofwateraday.Thatis【C1】______theyhavebeentoldalltheirlife.【C2】____
Oneafternoonwhenlessonswereover,PeterandPaulleftschool.Whentheboysreachedhome,itwasseveno’clock.Itwasdark
Ellenlefthomeearlyyesterdaybecauseatnineo’clockshewasgoingtostartworkatacompanyinthecity.Shewasonlyeigh
Announcement(通知)Goodmorning,ladiesandgentlemen.MayIdrawyourattention(注意)tothebookSafetyinFlight?Youwillfindthe
Ihavethreekids—ages7,5,and15months.MyhusbandandIusedtotakecareofthemtogether.Then,aboutamonthafterourth
Ellenlefthomeearlyyesterdaybecauseatnineo’clockshewasgoingtostartworkatacompanyinthecity.Shewasonlyeight
MayIhaveyourattention?AllparticipantswhohavesignedupforcoursesinSpanish,Latin,orItalianwillbeattendinganor
随机试题
设函数g(x)=1+x,且当x≠0时,f[g(x)]=
以下关于破伤风患者的叙述哪项是错误的
甲公司出资70%,乙公司出资30%共同设立有限责任公司丙(注册资本2000万元),双方的《投资协议》约定:丙公司董事会成员为三人,第一任董事长由乙公司推荐、财务总监由甲公司推荐;股东拒绝参加股东会会议的,不影响股东会决议的效力。根据以上情况,回答下列问题:
市场条件是指行权价格、可行权条件以及行权可能性与权益工具的市场价格相关的业绩条件。()
甲公司有关资料如下:(1)甲公司的利润表和资产负债表主要数据如下表所示。其中,2016年为实际值,2017年至2019年为预测值(其中资产负债表项目为期末值)。(2)甲公司2017年和2018年为高速成长时期,年增长率在6%~7%之间;2019年销售
Theideathatpeoplemightbechosenorrejectedforjobsonthebasisoftheirgenesdisturbsmany.Such【C1】______may,however,
完善程序。【要求】1)打开“T盘”中“P1.vbp”文件,按参考界面形式编辑窗体界面,完善程序后,直接保存所有文件。【题目】本程序的功能是生成由n(n通过InputBox函数输入)个3位升序数构成的随机数组。所谓下面程序的功能是实现两个分数相加。分数
IwantedtobuyacolorTVsetthisyear,butmybrotherrejectedtheidea______atriptothebeach.
A、10.B、9.C、12D、8A题目询问男士多大时开始对集邮感兴趣。对话刚开始便一问一答给出此题的答案,第二句“…whenIwasabouttenyearsold”即得出答案为选项A(10)。
Theyear2005isthemidpointofadecadethatspansthreeunique,importanttransitioninthehistoryofhumankind.
最新回复
(
0
)