首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There is a definite possibility that the climate of the world may be changing. Some scientists imagine that this could even mean
There is a definite possibility that the climate of the world may be changing. Some scientists imagine that this could even mean
admin
2018-01-18
38
问题
There is a definite possibility that the climate of the world may be changing. Some scientists imagine that this could even mean the beginning of another ice age. The effects of such a change in climate on the human population of the world would be startling.
Recent research suggests that the general warming trend of the past hundred years or so may be coming to an end. During the past ten years, meteorologists tell us the average temperature of the earth has dropped about one degree Fahrenheit. This does not seem like much, but it could have effects on wind and rain patterns which influence the overall weather picture. If these patterns change a lot, it could mean that certain regions of the world may continue to have long droughts while others will possibly suffer from widespread flooding.
What regulates the climate is not exactly known. Meteorologists believe that clouds may be an important factor in regulating the amount of solar heat held by the earth, which in turn determines the temperature of the planet. Another possibility is that man’ s industrial and agricultural methods may be affecting the natural weather patterns. However, the weather is not understood well enough for scientists to say for certain what is happening to the climate and what side effects this will actually have on the world’ s population.
According to what you have read, which of the following is TRUE?
选项
A、Man’ s activities have no effect on the climate.
B、Another ice age will come soon.
C、People don’t care about the changing climate.
D、Scientists are not yet sure about the reason for the changing climate.
答案
D
解析
推理判断题。选项A“人类活动对气候变化没有任何影响”,这与第三 段第三句“Another possibility is that man’s industrial and agricultural methods may be affecting the natural weather patterns.”不相符;选项B表示新一轮的冰河时代很快会 来临,而文章并未提及冰河时代到来的速度会很快;选项C“人们不在意全球气候的 变化”与文章整体内容不符;根据文章第三段第一句也可知,D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/P6WC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Hehasbeencalledthe"missinglink".Half-man,half-beast.Heissupposedtoliveinthehighestmountainintheworld—MountE
—Youshouldhavethankedherbeforeyouleft.—Imeant______,butwhenIwasleavingIcouldn’tfindheranywhere.
Braddoesn’tseemtoliketotryanythinghehasnevertiredbefore.
Mostpeopleagreethattaxesmustbepaid.Governmentcouldn’trunwithoutmoney.Butpeopleargueabouthowtaxesshouldbecol
______,themeetingwasbroughttoaclose.
Wedrinkmoremilk,eatmorecream,cheese,butterthaneverbefore.Tomeetandprofitbythis【C1】______demandformilk,dairy
Asapublicrelationsofficer,hesaid______someveryinfluentialpeople.
SomestudentsattheOpenUniversityleftschool20yearsago.Othersare【C1】______butallmustbeatleast21yearsold.Thisi
TheInternetcanmakethenewsmoredemocratic,givingthepublicachancetoaskquestionsandseek【C1】______factsbehindstori
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfastisoneoflife’sessentials.Eatingbreakfastat
随机试题
按照GB50236—2011标准的规定,规格为φ57mm×3.5mm管的Ⅲ级焊缝两侧咬边总长度应不大于_______mm。
男,38岁,颈前包块3个月,近期包块稍增大,无不适,查体:甲状腺左叶下极2cm×1cm包块,质韧,光滑,随吞咽上下移动,周围无明显肿大淋巴结,针吸涂片细胞学检查可疑恶性肿瘤,建议手术治疗,术中首先送快速病理,此时正确的切除范围是
某男,56岁,患有尿毒症。症见少气乏力、腰膝酸软、恶心呕吐、肢体浮肿,面色萎黄。治宜通腑降浊,健脾利湿,活血化瘀。宜选用的成药是
患者,女性,52岁。粪表面带血4年。每于便秘时,即有便鲜血,量少或滴出,附在粪便表面,无痛。诊断为内痔。其扩大曲张的血管主要是
个人汽车贷款签约和发放中的风险包括()。
邓小平曾说“今年就要下决心恢复从高中毕业生中直接招考学生,不要再搞群众推荐文中“今年”指()。
新义务教育法修订的时间是()。
Apunctualpersonisinthe【C21】______ofdoingathingatthecorrecttimeandisnever【C22】______foranything.Anunpunctua
县级以上地方各级人民政府公安机关设督察长,由公安机关行政首长兼任。()
①垃圾处理愈来愈成为现代社会亟待解决的社会问题。未来的垃圾处理将从地面转入地下——也就是说,利用地下的空间,建立垃圾输送管线网,用压力密封输送的方法将垃圾运送到设置在地下的垃圾焚烧装置中进行处理,并可利用焚烧垃圾的热量获得热水,再通过地下管道网络向千家万户
最新回复
(
0
)