首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the research by NASA, an afternoon nap ______.
According to the research by NASA, an afternoon nap ______.
admin
2013-10-11
49
问题
According to the research by NASA, an afternoon nap ______.
Taking an afternoon nap at the desk dramatically improves workers’ performance, according to the research by NASA.
Bosses should welcome the sight of staff slumped over their keyboards because when they wake up their performance will increase by 35 per cent and their ability to judge the right business decisions by 50 per cent, the space research agency claims.
However, they should sleep for only 45 minutes. Any longer, they risk fallings into so deep sleep and will wake up groggy.
The research was aimed originally at predicting the performance of astronauts on long missions. However, the scientists behind the study said that the same results had been achieved by office workers performing less glamorous tasks.
Mark Rosekind, chief scientist of California-based Alertness Solutions, said that many managers believed it was an admission of weakness to give in to tiredness. "It is a false myth that if you sleep more hours awake you are more productive," he said. Most people suffer a decline in their alertness between 3p..m. and 5 p. m., when they could most benefit from taking a nap. Mr. Rosekind said that napping was especially important in safety-critical jobs, such as piloting passenger jets on long-haul flights. "Controlled rest on the flight deck improves alertness in the final critical phase," he said, and maximum alertness was normally achieved between 9-11 a.m. and 9-11 p.m.
选项
A、form 8-11 a.m. and 9-12 p.m.
B、between 3 p.m. and 5 p. m.
C、form 9-11 a.m. and 9-11 p.m.
D、between 8-20 a.m. and 7-9 p. m.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/P7LK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ControlanUniversityLogisticNumber,BoycottSchoolFeesRiseOverthelasttwodecades,collegesanduniversitiesdoubled
Whichofthefollowingstatementsabout"appleofdiscord"isNOTtrue?
ThelibraryofcongressinWashington,D.C.which【C1】______thelargestcollectionofbooksintheworld,isfightingabattle
Today,California’spublicschoolsareadisaster.【C1】______bydysfunctionanddisrepair,theyrankatthebottomofthecountry
1 Massivechangesinalloftheworld’sdeeplycherishedsportinghabitsareunderway.Whetherit’soneofLondon’sparksfullo
Thecurrentpoliticaldebateoverfamilyvalues,personalresponsibility,andwelfaretakesforgrantedtheentrenchedAmerican
Kenya’sforeignministersaysheisleavinghispostbecauseof
Marydoesn’twanttogetmarriedrightawaybecauseshethinksthatifshe______husbandsheprobablywouldn’tbeabletostay
Accordingtothepassage,asurveyaboutbutterfliesiscarriedonby
Thoughherparents______hermusicalability,Linda’spianoplayingisreallyterrible.
随机试题
自然然科学属于_______。
胃溃疡的好发部位是()
十二指肠溃疡患者可能有的体征是
A.瘙痒症B.慢性单纯性苔藓C.湿疹D.夏季皮炎E.扁平苔藓临床上瘙痒剧烈,急性期以丘疱疹为主,有渗出倾向,慢性期以苔藓样变为主,常反复发作的是
肝、胆、胰疾病患者应限制脂肪摄入,每天摄入量应小于
根据公司法律制度的规定,单独或者合计持有股份有限公司()以上股份的股东,可以在股东大会召开10日前提出临时提案并书面提交董事会。
下列关于渗沥液收集导排系统施工控制要点中说法有误的是()。
目前在火电领域诞生的新技术很多,联合循环技术就是其中之一。简单来说,联合循环技术就是“一气两用”:将燃气轮机排出的高温废气,通过余热锅炉回收转换为蒸汽,进入蒸汽轮机后驱动其运转,两台轮机都将动能输送至发电机进行发电;废气再次进入锅炉,进一步将其中蕴含的热能
全国外出农民工与本地农民工人数相差最大的一年是()年。
在人力资源管理中,人们经常提到员工的工作满意度问题,普遍认为,提高员工的工作满意度,可以提高企业的绩效。以下哪项如果为真,最能反驳上述结论?
最新回复
(
0
)