首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About
admin
2018-08-25
51
问题
In 2014, older Americans fell 29 million times, leading to 7 million injuries, according to a report published last week. About 2. 8 million cases were treated in emergency departments, and approximately 800,000 seniors went on to be hospitalized. More than 27,000 falls led to death. (76)
And the problem is getting more and more serious.
" Older adult falls are increasing and, sadly, often indicate the end of independence," said Dr. Tom Frieden. The falls are preventable, Frieden stressed. He said individuals, families and health care providers can take steps to resist the trend.
Dr. Wolf-Klein is a medical professor in New York. She said one concern is that seniors who have experienced a fall alone at home don’ t tell anyone. When that happens, prevention efforts don’t begin and they’re at risk for additional falls that lead to broken bones and brain injuries.
"Elderly patients tend not to report falls to their families, or even doctors. A fall is a very frightening thing that you keep quiet about. They think if they mention it, they are afraid that they will move to a nursing home or need assistants to help out in the house," said Wolf-Klein.
It’ s also a status issue and may make someone feel that they’ re weaker than they really are, she explained. When someone does fall and hurt themselves, they’ re often never the same, Wolf-Klein said. "You can develop chronic (慢性的) problems. After a fall, a percentage of the population will never return to walking around. People used to taking the subway, now they’ re in a wheelchair, or they may need help going to the bathroom. They become frailer and lose independence," she said.
According to the passage, which of the following is TRUE?
选项
A、A fall is a very terrible thing that you keep quiet about.
B、After a fall elderly people will not develop chronic problems.
C、To prevent falls elderly people should move to a nursing home.
D、Elderly patients tend to tell their families about their falls.
答案
A
解析
细节题。题干问的是“根据文章,下面哪一项是正确的?”定位句“摔倒是一件非常可怕的事,而他们却什么都不说。”此处的frightening与A项中的terrible是同义转换。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PE3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
KissingerstoppedinPakistanbecause______.ThereportersinIslamabadbelievedthat______.
Somepeoplearguethatthepressureoninternationalsportsmenandsportswomenkillstheessenceofsport—thepursuitofpersona
Sheisalwayseasytogetalongwith,butsheisdifficulttounderstand______.
Thehumanbraincontains10thousandmillioncellsandeachofthesemayhaveathousandconnections.Suchenormousnumbersused
Accordingtothepassage,whichofthefollowingisthebestwayforchildrentolearnthings?Accordingtothepassage,learni
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworldofwealthattheirfeet.Internationallyfamous
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworldofwealthattheirfeet.Internationallyfamous
IreturnedtoAbuja,thecapitalofNigeria,aftercollegegraduation.Ihadbeentherebeforemymotherbecameaminister.
Wemustfindawaytocutprices______reducingourprofitstoomuch.
Ifthecurrent______continues,ourcountrymayturnouttobetheworld’slargesteconomyby2020.
随机试题
机体抗下列病原体感染以体液免疫为主的是
贯彻“三个代表”重要思想的基本要求是( )
A.川芎、延胡索B.桃仁、红花C.益母草、牛膝D.水蛭、虻虫E.乳香、没药
A.丁螺环酮B.阿米替林C.氟西汀D.文拉法辛E.曲唑酮属于5-羟色胺受体拮抗和再摄取抑制剂的是()。
假设陈滔滔先生与其未婚妻是你的新客户,目前正面临生涯与家庭上的转变,需要金融理财师协助规划。经过初步沟通面谈后,你获得了以下家庭、职业与财务信息:一、案例成员四、保险情况夫妇两人除社会基本保险外,尚未购买任何商业保险。五、理财目标1.满足目前的
融资融券要求普通投资者开户时间达到______个月,持有资金不得低于______万元人民币。()
2015年1-3月,国有企业营业总收入103155.5亿元,同比下降6%。其中,中央企业收入63191.3亿元,同比下降7%。地方国有企业收入39964.2亿元,同比下降4.2%。1-3月,国有企业营业总成本100345.5亿元,同比下降5.1%
A、 B、 C、 D、 C
关于电子商务,以下哪种说法是不正确的()。
A、 B、 C、 A请求找人的陈述句→询问要找的人所在的部门
最新回复
(
0
)