首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
What is your favourite colour? Do you like yellow, orange, or red? If you do, you must be an optimist(乐观主义者), a leader, an activ
What is your favourite colour? Do you like yellow, orange, or red? If you do, you must be an optimist(乐观主义者), a leader, an activ
admin
2019-05-23
18
问题
What is your favourite colour? Do you like yellow, orange, or red? If you do, you must be an optimist(乐观主义者), a leader, an active person who enjoys life, people and excitement. Do you prefer greys and blues? Then you are probably quiet, shy, and you would rather follow than lead. You tend to be a pessimist(悲观主义者). At least, this is what psychologists tell us, and they should know, because they have been seriously studying the meaning of colours preference, as well as the effect that colours have on human beings. They tell us, among other facts, that we do not choose our favourite colour as we grow up—we are born with our preference. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly.
Colours do influence our moods—there is no doubt about it. A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one: and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand, black is depressing. A black bridge over the Thames River, near London, used to be the scene of more suicides(自杀)than any other bridge in the area—until it was repainted green. The number of suicide attempts immediately fell down sharply: perhaps it would have fallen even more if the bridge had been done in pink or baby blue.
Light and bright colours make people not only happier but more active. It is an established fact that factory workers work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black or grey.
The main idea of the passage is that______.
选项
A、colours affect people’ s mood
B、colours affect people’ s character
C、bright colours make people more active
D、colours preference shows people’s courage
答案
A
解析
主旨大意题。文章通篇都在讲人们对色彩的喜好,第二段又着重讲述 了色彩对人们情绪(mood)的影响。因此综合可知,文章大意是色彩对人们情绪的影 响。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PKJC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A.Ifounditmostinterestingtowatch,byslowingdownmypace,otherpeoplewalkingaheadofmeoneafteranother.B.Veryfe
Thecoupleareunabletohavechildrenoftheirown,sotheydecideto______adaughter.
A、Onecanbenefitalotfromworkingwithhisfather.B、Manuallaborersshouldn’tbelookeddownupon.C、Oneshouldalwaysdohi
ThebigITcompanywill_______anewresearchcenterinthecity.
A.Ratherthanfightthecrowdsintheshoppingcenter,theynowshoponline.B.Ontheonehand,I’dlikeajobthatpaysmore,
Inordertoimproveyourcommunicationskills,wewillshowyouhowtolearn______aboutyourcustomersthanyouknownow.
Myfatheroftenworksveryhard:Andhehas【C1】______toseeafilm.HereI’lltellyou【C2】______abouthim.Oneafternoon,whe
Ifyouarenotsatisfiedwiththispair,Iwillgetyou______oneofthesamesizeandcolour.
Whatisyourfavoritecolor?Doyoulikeyellow,orange,red?【T1】Ifyoudo,youmustbeanoptimist,aleader,anactiveperson
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecomerecognizedastheleaderofasocialgr
随机试题
内痔结扎术后第7~9天,嘱病人减少活动的主要目的是()
案情:陈某因没有收入来源,以虚假身份证明骗领了一张信用卡,使用该卡从商场购物10,金额达3万余元,从未还款。(事实一)陈某为求职,要求制作假证的李某为其定制一份本科文凭。双方因价格发生争执,陈某恼羞成怒,长时间勒住李某脖子,致其窒息身亡。(事
根据《建设工程质量管理条例》规定,建设单位在工程开工前应负责办理( )。
建设工程施工合同依法生效后,当事人一方不履行合同义务或者履行合同义务不符合约定时,应当承担的违约责任包括()。
大树移植后为保证存活率,一般把抗蒸腾剂喷施在植物表面形成膜,其作用是:()。
中国科学院院士()获得2014年度国家最高科学技术奖。
下列关于公文分类的说法正确的是:
06163048()96
(different)views/viewpoints/opinions/positions
TheVikingsbegantoattackvariouspartsofEnglandfromtheendofthe______century.
最新回复
(
0
)