首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
All her life, my mother wanted busy children. It was very important that her house should remain at all times clean and tidy.
All her life, my mother wanted busy children. It was very important that her house should remain at all times clean and tidy.
admin
2013-03-25
87
问题
All her life, my mother wanted busy children. It was very important that her house should remain at all times clean and tidy.
You could turn your back for a moment in my mother’s house, leave a half written letter on the dining table, a magazine open on the chair, and turn around to find that my mother had put it back where it belonged, as she explained. My wife, on one of her first visits to my mother’s house, placed a packet of biscuits on an end table and went to the kitchen to fetch a drink. When she returned, she found the packet had been removed. Confused(疑惑 的), she set down her drink and went back to the kitchen for more biscuits, only to return to find that her drink had disappeared. Up to then she had guessed that everyone in my family held onto their drinks so as not to make water rings on the end tables. Now she knows better.
These disappearances had a confusing effect on our family. We were all inclined to (有 ...... 的倾向) forgetfulness, and it was common for one of us, upon returning from the bathroom, to find the every sign of his work in progress had disappeared suddenly. Do you remember what I was doing? was a question frequently asked, but rarely answered.
Now my sister has developed a secondhand love of clean windows
, and my brother does the cleaning in his house, perhaps to avoid having to be the one to lift his feet. I try not to think about it too much, but I have at this later time started to dust the furniture once a week.
Which of the following is TRUE about my mother? ____
选项
A、She enjoyed removing others’ drinks.
B、She became more and more forgetful.
C、She preferred to do everything by herself.
D、She wanted to keep her house in good order.
答案
D
解析
根据第一段It was very important that her house should remain at all times clean and tidy.可知D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PShq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
《故事新编》是鲁迅的短篇小说集,主要包括《补天》《奔月》()《采薇》《铸剑》《出关》《非攻》《起死》。
阅读下面这首词,写一篇500字左右的鉴赏评论文章。醉花阴南宋.李清照薄雾浓云愁永昼,瑞脑销金兽。佳节又重阳,玉枕纱厨,半夜凉初透。东篱把酒黄昏后,有暗香盈袖。莫道不销魂,帘卷西风,人比黄花瘦。
请筛选、整合下面文字中的主要信息,给“黄梅戏”下一个定义。要求:语言简明,不超过45字。黄梅戏是一种民间戏曲,流行于安徽省中部。黄梅戏唱腔淳朴,表演细致。建国后整理的传统剧目《打猪草》《天仙配》《女驸马》等影响较广。这个戏种源于唐初,形成于十八世
Duringthesummerholiday,IthinkIshoulddosomething61.______meaningfulinsteadtouring.SoIgotajo
Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindangeroussportsandactivities.Ofcourse,therehavealwaysbeenpeop
Itwasalmost9:00p.m.whenMaryleftherofficetogohome,itwas【B1】.Shestartedhercaranddrovebacktoherhomeint
"Ordinary"wastheworstwordmymothercouldfindforanything.Irememberhertakingmeshoppingandtakingnonoticeofthes
Believeitornot,therearegoodreasonsforwearingaschooluniform.Itmakesyou【C1】______proudofyourschool.Itbuildsa
Forseveralyears,Americanshaveenjoyedteleshopping—watchingTVandbuyingthingsbyphone.NowteleshoppingisstartinginE
OnedayJack’swifewascleaningoutacloset(壁橱)."Lookatalltheseumbrellas,"shesaidtoJack."Thereareeightandthe
随机试题
在理性主义受到人们的普遍怀疑时,讲出“上帝死了”的人是()
Thisisthefirstdraftofthebook.Pleasefeelperfectlyfreeto______onit.
下列各项中关于车务安全知识不正确的是()。
影响行业兴衰的主要因素有()。
资产负债表中的“货币资金”项目包括()。
下列交易或事项,属于非货币性交易的有()。
简述标准分数的含义、计算公式、性质和优点。
设随机变量X与Y相互独立,且X服从参数为p的几何分布,即P{X=m}=pqm-1,m=1,2,…,0<p<1,q=1—p,Y服从标准正态分布N(0,1).求:(I)U=X+Y的分布函数;(Ⅱ)V=XY的分布函数.
Ithinkthisoneisnotasbigasthatone.Ithinkthisoneis______thatone.
Wholelifeispermanentinsuranceprotectionthatprotectsyouforyourwholelife,fromthedayyoupurchasethepolicyuntily
最新回复
(
0
)