首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because it protects you from getting sunburnt. B、Because it helps you get a perfectly tanned skin. C、Because it’s in charge of
A、Because it protects you from getting sunburnt. B、Because it helps you get a perfectly tanned skin. C、Because it’s in charge of
admin
2017-06-29
63
问题
Today, I’m going to talk about the health problems related to sun-tan. Sun-tan is preferred by lighter-skinned people, especially during the summer months. They like to give their skin a nice natural bronze color with the help of sun-tanning. [23]Getting a natural tan is the sign of being healthy and being attractive. No wonder many people rush off to the beach at the onset of summer with their tanning lotions and laze away on a towel for hours on end. The result is healthy tanned skin, which people like to flaunt all day long. People often believe that a perfectly tanned skin improves their personality and the texture of their skin. However, it is not advisable to be in direct sunlight for a long time. Excess exposure of the skin to sunlight can actually damage the skin, and is the leading cause of skin cancer all around the world. Moreover, in countries like Australia, the atmosphere does not filter the sun rays completely, as the Ozone layer in the atmosphere is depleting quickly. [24]The Ozone layer is responsible for filtering the harmful ultra-violet or UV rays of the sun that can damage the skin beyond repair.
So what does a tan mean? A tan refers to exposure of the skin to the rays of the sun for a considerable amount of time. Common skin diseases can be treated with ultra-violet light. These are just some of the many positive effects that the sun offers in the form of its ultra-violet rays. You should take the advice of experts if you would like to go for a natural sun-tan. Different skins react differently to sunlight, and expert opinion should be sought, especially in the beginning. The UVB rays of the sun encourage the cells of the innermost layer of the skin, to produce more melanin pigments, which on their way to the outmost layer are tanned by the UVA rays of the sun. [25]As a result, Vitamin D3 is produced naturally under the sun. The vitamin helps protect the bone and also protects us from diseases. The direct rays of the sun also make the immune system stronger against the invasion of germs, and increase the body’s overall physical powers. It has a positive effect on the functioning of the heart, and improves blood circulation.
23. What is the sign of getting a natural tan?
24. Why is the Ozone layer so important?
25. What is the specific function of Vitamin D3?
选项
A、Because it protects you from getting sunburnt.
B、Because it helps you get a perfectly tanned skin.
C、Because it’s in charge of filtering the harmful sun rays.
D、Because it repairs your skin that damaged by the sunlight.
答案
C
解析
问题问为何臭氧层如此重要。录音中提到,臭氧层负责过滤太阳光中有害的紫外线。由此得出C项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PVU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Becauseshecouldn’tfindtherestaurant.B、Becauseshewasnotinvitedtodinner.C、Becauseshehadameeting.D、Becauseshe
Westerndoctorsarebeginningtounderstandwhattraditionalhealershavealwaysknown,thatthebodyandthemindareinseparab
Westerndoctorsarebeginningtounderstandwhattraditionalhealershavealwaysknown,thatthebodyandthemindareinseparab
A、Theyattendahouse-sitter’sparty.B、Theycheckahouse-sitter’sreferences.C、Theyinterviewahouse-sitter’sfriends.D、The
A、Getinformation.B、Watchafilm.C、Findabank.D、Buysomeshoes.B推断题。文章提及了购物中心有三层,第三层里有餐馆和电影院,可推断B正确。表转折之处常出考题,因此听到however就要
A、Readfourchapters.B、Writeanarticle.C、Speakbeforetheclass.D、Previewtwochapters.C男士告诉女士要读完两章、写一篇文章,另外他还提醒女士别忘了下周一轮到她
WhatisAprilFoolsDayandwhatareitsorigins?Itis【B1】______believedthatinmedievalFrance,NewYearwascelebratedon1
WhatisAprilFoolsDayandwhatareitsorigins?Itis【B1】______believedthatinmedievalFrance,NewYearwascelebratedon1
A、SouthAfrica.B、EasternRussia.C、India.D、Congo.C短文说,最早的已知钻石于几个世纪前在印度被发现。所以C正确。选项都是国家或地区的名称,猜测题目可能问地点。边听边做笔记,把听到的国家或地区所出现的情况
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
随机试题
A.球囊B.面神经C.听小骨D.半规管E.蜗螺旋管位于鼓室内的是
“桃红和青白色的杂花在眼前还明亮,到远处就成为斑斓的烟霭了”一句运用了________________的修辞手法。
心房颤动的临床特点包括
患者,男,52岁。阵发性心悸半年,时有胸闷,登2楼觉气急3个月,下肢水肿3天来院门诊。心电图示窦性心律,心率64次/分,PR间期0.24秒伴完全性右束支传导阻滞,诊断为扩张型心肌病,心功能不全。入院后予以洋地黄、利尿药和扩血管药物治疗。第4天突然神志不清,
患者,女性,33岁。大专文化,于今日自然分娩一女婴。在产后指导哺乳的措施中,正确的做法是
两套平面坐标系,在进行四参数坐标转换时,最少需要()个公共点。
抗冻等级()以上的混凝土简称抗冻混凝土。
在空气压缩机的进出风管适当位置安装消声器的做法,属于施工噪声控制技术中的()。
居住国政府对其居民在非居住国得到税收优惠的那部分所得税,视同已纳税额而给予抵免,不再按本国税法规定补征,这属于()。
张某与海河公司于2005年3月签订合同,约定张某以40万元向海河公司购买1辆大客车,合同签订之日起1个月内支付30万元,余款在2006年12月底前付清,并约定在张某付清全款之前该车所有权仍属海河公司。张某未经其妻同意,以自家住房(婚后购买,房产证登记所有人
最新回复
(
0
)