首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you’re happy and you know it, maybe you really should clap your hands. That’s because being happy might make you live longer.
If you’re happy and you know it, maybe you really should clap your hands. That’s because being happy might make you live longer.
admin
2014-06-30
61
问题
If you’re happy and you know it, maybe you really should clap your hands. That’s because being happy might make you live longer. Researchers found that happy people reduced their risk of【B1】______death by as much 35 percent.
Unlike other "happiness" studies that【B2】______a participant’s long-term recall of emotional states, the researchers used a technique called Ecological Momentary【B3】______, which gives a quick picture of what a person is feeling in real time. In this study, the nearly 4,000 participants, ages 52 to 79, were asked to rate their feelings of happiness or anxiety on a【B4】______scale four times over the course of one day, beginning when they【B5】______in the morning. The scientists then followed them for five years, recording the number of deaths during that time.
After controlling for age,【B6】______, depression, certain diseases like cancer or diabetes(糖尿病), and health-related【B7】______like smoking, study results showed that those folks who rated their feelings of happiness higher lived longer than those with lower scores. " Older people have needs that we in society try to supply like good healthcare and enough money to【B8】______," says lead author Andrew Steptoe, professor of epidemiology and psychology. " But maybe we should pay attention to their well being in terms of happiness, too. "
Other researchers who study that sometimes【B9】______state of well-being known as happiness say the study is significant. " I hope they continue to follow this group out to 10 years and 15 years," says Stephen Post, professor of【B10】______medicine at Stony Brook University. Since he believes the mortality gap between the happy and the sad may become even bigger.
【B8】
If you’re happy and you know it, maybe you really should clap your hands. That’s because being happy might make you live longer. Researchers found that happy people reduced their risk of(26)premature death by as much 35 percent.
Unlike other " happiness" studies that(27)rely on a participant’s long-term recall of emotional states, the researchers used a technique called Ecological Momentary(28)Assessment, which gives a quick picture of what a person is feeling in real time. In this study, the nearly 4,000 participants, ages 52 to 79, were asked to rate their feelings of happiness or anxiety on a(29)sliding scale four times over the course of one day, beginning when they(30)woke up in the morning. The scientists then followed them for five years, recording the number of deaths during that time.
After controlling for age,(31)gender, depression, certain diseases like cancer or diabetes(糖尿病), and health-related(32)behaviors like smoking, study results showed that those folks who rated their feelings of happiness higher lived longer than those with lower scores. " Older people have needs that we in society try to supply like good healthcare and enough money to(33)live on," says lead author Andrew Steptoe, professor of epidemiology and psychology. " But maybe we should pay attention to their well being in terms of happiness, too. "
Other researchers who study that sometimes(34)complicated state of well-being known as happiness say the study is significant. "I hope they continue to follow this group out to 10 years and 15 years," says Stephen Post, professor of(35)preventive medicine at Stony Brook University. Since he believes the mortality gap between the happy and the sad may become even bigger.
选项
答案
live on
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PZ17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?【B1】______them?Ormodifyourproduct?American
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?【B1】______them?Ormodifyourproduct?American
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledCollegeStudents’ParticipationinVoluntaryServices.
A、Theyareindulgedinthevirtualworld.B、Theyspendlittletimeontheirschoolwork.C、TheytakeadvantageoftheInternetto
A、Itisstatic.B、Itisinmotion.C、Itcan’tbemeasured.D、It’sgettingbigger.A短文提到,直到17世纪前,天文学家仍认为宇宙大小是恒定不变的。A中的static“静止的”
Alcoholhasapeculiarrelationshiptohappiness.Wedrinktocelebrate,butbecausealcoholworksasadepressant,itendsupd
A、Theycompetewitheachother.B、Theydogoodtoeachother.C、Theyfocusondifferentnews.D、Theywilldieout.B短文结尾提到各传媒之间相
A、SheleftherworkearlytogetsomebargainslastSaturday.B、Sheattendedthesupermarket’sgrandopeningceremony.C、Shedro
A、Theflightiscanceled.B、Theplaneisdelayed.C、Themanhastotakeanotherflight.D、Themanisnotallowedtoentertheai
A、AnElgin.B、ARolex.C、ASeiko.D、ABulova.C细节题。女士想在Elgin和Rolex中选择,但是男士给予建议买Seikodigitals,最后女士接受了。
随机试题
阳水若见汗出恶风、卫阳已虚者,其最佳选方是
下图九官格中为从1到9不重复的9个整数,虚线上角的数字为虚线所经过区域的数字之和,则灰色格子中的数字最大可能是:
A.宫颈糜烂轻度B.单纯型宫颈糜烂C.宫颈糜烂重度D.宫颈糜烂中度E.颗粒型宫颈糜烂糜烂面占整个宫颈面积的2/3以上,是
以下不是口腔白色角化病的好发部位的是
直肠全长
对动脉血压波动性变化较敏感的感受器位于
急性心包炎心包积液时最突出的症状是
自然保护区是一种特殊的环境资源。随着生态旅游在我国的兴起,自然保护区将吸引越来越多的旅游者前往。根据自然保护区分类规定,可供参观和游览活动的区域是()。
已知函数f(x)=|2x+1|+|2x-3|。若关于x的不等式f(x)>a恒成立,则实数a的取值范围()。
Whatisthemaingoaloftheorganization?
最新回复
(
0
)