首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The user’s position. B、The speed of the satellites. C、The distance to destination. D、The information to the earth. A根据录音最后一句“一
A、The user’s position. B、The speed of the satellites. C、The distance to destination. D、The information to the earth. A根据录音最后一句“一
admin
2016-12-22
53
问题
For three groups of explorers formed by college students and young white collars, it started out as a wonderful trip. They were enjoying themselves exploring the Inner Mongolian desert. But when the sandstorm came, the trip became a disaster.
The drama unfolded during the May Day holiday. One girl did not make it before the students were rescued. The group was eventually found with the help of a GPS receiver.
GPS, or global positioning system, is a satellite-based navigation system made up of a network of 24 satellites. It was originally created for military use by the US in 1980s but is now available for civilian use. GPS works in any weather conditions, anywhere in the world, 24 hours a day. And the service is free.
GPS satellites circle the earth twice a day and transmit signals and information to the earth. GPS receivers take this information and calculate the user’s exact location. A GPS receiver must be locked on to the signals of at least three satellites to calculate the latitude and longitude of its location. With four or more satellites in view, the receiver can determine the user’s altitude. Once the user’s position has been determined, the GPS receiver can calculate other information, such as speed, direction, distance to destination, and a whole lot more.
22. What is true about the trip made by the young people?
23. What is the main topic of the passage?
24. Which of the following is true about the GPS?
25. What must be determined first before the GPS receiver can calculate other information?
选项
A、The user’s position.
B、The speed of the satellites.
C、The distance to destination.
D、The information to the earth.
答案
A
解析
根据录音最后一句“一旦确定了使用者的位置,全球定位系统接收器就能计算其他的信息,如……”,可知A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PZY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
InLondon,overhalfofthehomesbuiltbetween1919and1980hadonegarage.Butmanyarebecomingneedless.Between2002and2
A、Softwarecansolvealltheproblems.B、Softwaremaytakeplaceofhardware.C、Hardwareisnotneededanymore.D、Hardwarewill
Today,studentswhowanttolearnEnglishintheUShaveawidechoiceofcoursesandinstitutionsto【B1】______from.And,becaus
A、Theirmotherstaughtthem.B、TheytraveledtoAfrica.C、Theylearnedinschool.D、Theytaughtthemselves.A细节题。如文,在这个小域编制技艺世代相
A、Becausehedoesn’twritewellenough.B、Becauseheisnotaprofessionalwriter.C、Becausehehasnoprofessionalexperience.
Crimeisincreasingworldwide.Thereiseveryreasontobelievethe【B1】______willcontinuethroughthenextfewdecades.Crimer
Millionsofteenagersareindangerofputtingtheirhealthatriskbygettinghookedone-cigarettes,expertswarn.Leadinghea
Eatingfruitsandvegetableshasprovedhelpfulinpreventingvariouschronic(慢性的)illnesses.Doesthatmeanthemorethebetter?
A、Interviewerandinterviewee.B、Bossandsecretary.C、Doctorandnurse.D、Doctorandpatient.D医疗健康类,语义理解题。女士问自己有什么问题,男士说情况并不严重
A、Atafoodshop.B、InarestaurantC、Inalibrary.D、Atadoctor’soffice.D本题是地点题。解答此类题的重点在于理解相应的地点名词所确立的语境,以及在该语境下的关键词。本题的关键词
随机试题
触摸屏是用于实现替代()的功能。
某男性工人,在施工中头部被砸伤,出血不止,急诊来院。经检查,沿发际外侧有一纵行裂口,长约3.5cm,需清创缝合。下列除哪一项外,都是供应头皮的血管
发行债券是公司追加资金的需要,它属于公司的资本金。
下列句子修辞归类正确的一项是()。①指导员讲的真来劲,嘎子竖起耳朵听②我的母亲早已迎着出来,接着飞出了八岁的侄子宏儿③荷花人暮犹愁热,低面深藏碧伞中④一颗有生命力的种子,如果不落在肥土里,而落在瓦砾堆里,它绝不会悲观,也绝不会叹气⑤油蛉在
甲参加某旅行社组织的新马泰五日游旅行团,在旅游过程中与旅行社导游发生争执打斗,将旅行社诉至法院,甲与旅行社形成的诉讼法律关系的客体是
已知A=,二次型f(x1,x2,x3)=xT(ATA)x的秩为2,求实数A的值.
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
在关系数据库设计中,关系模式设计属于()。
A、Thefamousbrands.B、Thecereals.C、Books.D、Meat.B列举中直接提到了cereals。A的干扰性较大,女士建议“你经常使用的品牌产品可以上网选购”,并没有说这些产品是“名牌产品”。
A、Shesellspapersandcigarettestolocalfactoryworkers.B、Shesellsfreshmilk,frozenfish,cookedmeattohousewives.C、Sh
最新回复
(
0
)