首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 2004, a Harvard student named Mark Zuckerberg decided that he needed a way to keep tabs on his schoolmates over the Internet
In 2004, a Harvard student named Mark Zuckerberg decided that he needed a way to keep tabs on his schoolmates over the Internet
admin
2019-09-01
44
问题
In 2004, a Harvard student named Mark Zuckerberg decided that he needed a way to keep tabs on his schoolmates over the Internet that was easy and fun. So he created a modest little website using social network gadgetry. Two years later, he had managed to raise $ 37.7 million and had registered about 7 million users. The name of his website was Facebook.
Zuckerberg, however, was not satisfied. Success is one thing, world domination is another. And he did not want cyber-success, he wanted the real thing. His main competitor was the social network MySpace. After reaching 8 million users, mainly college students, Facebook seemed to have peaked, while MySpace just kept mushrooming, reaching 10 million users in 2006.
Temptation knocked that same year. Yahoo wanted to launch a social network, and made an offer to buy Facebook from Zuckerberg. Initially he agreed to sell for a striking one billion dollars in cash. But then Yahoo hit, some problems, times were difficult, and they reduced the offer. Offended, and no longer convinced that Yahoo was a reliable partner, Zuckerberg turned down the new, reduced offer. Yahoo then changed its mind and made the one billion dollar offer again. But Zuckerberg refused: No. Little more than a teenager, he walked away from a billion dollars and kept his baby, Facebook.
It seems that, he made a sound decision. Without the help of Yahoo, he managed to help Facebook grow from a college network to a total social network used by a vast variety of people around the world. Zuckerberg is compared to gurus like Steve Jobs of Apple and Bill Gates of Microsoft. Something like 1 million people per week sign up to use Facebook, and the majority are people over 35, meaning that it has really moved away from its college basis. In 2007 Zuckerberg sold a 1. 6% share in Facebook to Microsoft. At that time the value of Facebook was estimated at an overwhelming $ 15 billion.
Born in 1984, but far from green, Zuckerberg is now considered to be one of the wealthiest men in America.
Questions 66 ~ 70
Answer the following questions according to the passage.
When did Facebook’ s users get to 7 million?
选项
答案
In 2006.
解析
题干问到“Facebook的用户何时达到了700万”。文章第一段提到“两年后,他成功筹集到了3,770万美元,注册用户约700万”。2004年扎克伯格创建Facebook,两年后,也就是2006年,注册用户达到约700万。由此可知本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PejK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.lookingB.focusonC.variousD.extensiveE.regionF.differencesG.famousH.
A.equipmentB.maintainC.forexampleD.contactE.contrastF.gainedG.natural
PassageFourWhatweretheonlythingsthatwerenotaffectedbyweather?
Nomatterwhatthereason,though,jugglingmorethanonejobisguaranteedtobeacrashcourseintimemanagement.Ifyou’ren
PassageOneRegardingcollegestudents’summerinternships,whatdoestheauthorfocusondiscussing?
Whilethe1970spoppsychotherapymovementfocusedontheimportanceoflettingangerout,morerecentresearchsuggeststhatth
Nowtheweather【T1】________.It’samixedpictureofthenextfewdays.【T2】________.Youcanseefromthe【T3】________thatthehi
TheIdentificationofGoalsTwoquestions.Whydopeopleneed12yearsofschooling?.Whydoeseveryonefollowtheunc
Analystssaidtheresultswerelargelyinlinewithexpectations.Theunderlinedpartmeans________.
Thesecretofthesuccessfulhandshakeisnosecretanymore.ManagementconsultantRobertE.Brownexplainswhatshakinghandsi
随机试题
投资组合管理的目的为()。Ⅰ.分散风险Ⅱ.提高效率Ⅲ.投资回报率实现最大化Ⅳ.汇聚资产
仅由树木构成的防护林带,风可以从林冠的上方和下方通过,这种林带的结构是()
张某与甲公司签订商品房买卖合同,根据合同约定,张某支付30%的购房款,剩余部分通过银行按揭贷款方式支付,收房日期为8月8日。合同签订后,张某支付了房款,办理了贷款。及至收房日期,由于对房屋质量、面积、费用等问题发生争执,张某拒绝收房。8月10日,甲公司催告
停车45辆的地上汽车库建筑,木材可用下列哪个部位?[2007年第057题]
消防装备中的()是消防员灭火救援的根本。
王某于2002年3月,购买一辆捷达牌轿车,支付全部价款合计为10.2万元,另支付代收临时牌照费200元,购买工具件及零配件共计3100元,其应纳车辆购置税为( )元。
教师要做好学生的心理辅导工作,应该()。
下面二叉树中序遍历结果是()。
Attheapartment,wefoundanunshaven,grey-hairedmansittinginashabbyrecliner.Hehadan【B1】______grinonhisface.His
A、Anannualcyclingevent.B、MajorCanadianbicycleraces.C、Thecontributionofcyclingtohealth.D、Howtoincreaseone’sspee
最新回复
(
0
)