首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
My father believed that there were mysterious forces (神秘的力量) at work in the world. One day, he was lecturing me on those mysteri
My father believed that there were mysterious forces (神秘的力量) at work in the world. One day, he was lecturing me on those mysteri
admin
2012-04-07
36
问题
My father believed that there were mysterious forces (神秘的力量) at work in the world. One day, he was lecturing me on those mysterious forces (36) suddenly the door opened, and a women entered, (37) two geese. She smiled (38) and looked frightened.
Joseph, I have a very (39) problem. These dead geese, they keep shrieking (尖声叫) in such a sad voice... " (40) hearing this, my father turned pale. " (41) dead geese don’t shriek," my mother cut in. “You’ll hear for yourself," replied the woman, It is impossible to (42) what I heard. My hands grew (43) and I wanted to run from the room.
Father was no less (44) than I was. He jumped away from the table. “Joseph, what shall I do?" the woman cried." (45) ? I’m a poor woman. Two geese! They (46) me a fortune!"
Father did not know what to answer. (47) face was growing sharper and more (48) . "I want to hear it again," she said. And so for the second and the third time, the shrieks were (49) . Nobody said anything. The woman asked, "Well, I didn’t (50) it, did I?"
Suddenly my mother laughed. "Did you (51) the windpipes (气管)?" my mother asked. “The windpipes? No ..." “Let me (52) ," said Mother. She took hold of one of the geese, and pulled out the windpipe. She did the same with the other one. I was surprised by my mother’s (53) . "Now, try it again. " I was (54) to hear the geese shriek, but they were dead silent. “There is always (55) why dead geese shriek," said my mother. "Now go home and cook them for the meal. They won’t make a sound in your pot. "
选项
A、Throw them out
B、Set them free
C、Leave them behind
D、Sell them out
答案
A
解析
考查表达和上下文逻辑。由选项和题目所在句上下文不难看出,这里应是一个反问句,而由后面几句(I’m a poor woman. Two geese! They (46) me a fortune!)以及常识可以推知,那女人是因为穷而反问,故选项中表示“扔掉”的[A]项最符合上下文逻辑。其余三项都不对:set them free指“把它们放掉”,与鹅已经死了这一事实矛盾;leave them behind指“将它们留下,超过它们”;sell them out指“卖掉它们”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Phwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Balzacwasfamous______.Balzacdrewaconclusion______.
Theteacherdidn’tbegintheclass______allthestudents_______.
Onehundrednewbookstallsaresetupto______.Thenewsstandsaremadeoflargeglasswindowsto______.
Thereason"Fatherwasinahurrytogethome"wasthathe______.Whatistheadvicegiveninthetext?
Whereisthebankofficelocatedinthehotel?
ThehomeworkiscluethefirstthingMondaymorning,somakesure______tothedeadline(最后期限).
Whathasthemanbeenlookingforwardto?
Whenheheardfromthehospitalthathisfatherhaddied,he______intotears.
Whattimedoesthewomanoftengettoherofficeeverymorning?
______theweatherwasfine,Iopenedallthewindows.
随机试题
盛怒时,拍案大叫、暴跳如雷;狂喜时,捧腹大笑、手舞足蹈;绝望时,心灰意冷、麻木不仁。这反映的是哪种情绪状态()
患者,女性,63岁,左侧膝关节疼痛3年余,无明显外伤史,血沉10mm/1h,ASO(-),RF(-),血常规正常,未见明显异常,X线片表现为关节间隙变窄,关节边缘骨赘形成。康复评定通常不包括
关于片剂中药物溶出度,下列哪些说法是正确的
A.祛风湿,利小便B.祛风湿,降血压C.祛风湿,安神志D.祛风湿,消痰水E.祛风湿,安心神稀莶草的功效是()。
最不易保存的剂型是( )。
长江公司生产和销售甲产品,相关资料如下:(1)目前的信用政策为“2/15,n/30”,有占销售额60%的客户在折扣期内付款并享受公司提供的折扣;不享受折扣的销售额中,有80%可以在信用期内收回,另外20%在信用期满后10天(平均数)收回。目前的销售收入为
根据《中华人民共和国担保法》的规定,保证人与债权人约定保证人承担保证责任直至主债务本息还清时为止的,保证期间为()。
同盟会政治纲领中的民权主义,其核心内容是
研究量子计算机的目的是为了解决计算机的()
A、£12.B、£15.C、£5.D、£3.D①由选项可知本题与金钱数额有关,听音时应留意相关内容。②本题询问如果一次付一学年会员费可以节省多少钱。录音提到,如果一次付一年会员费,只需要12英镑,而不是15英镑,因此可以节省的钱为3英镑,故D为答案
最新回复
(
0
)