首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Britain’s richest people have experienced the biggest-ever rise in their wealth, according to the Sunday Times Rich List. Driven
Britain’s richest people have experienced the biggest-ever rise in their wealth, according to the Sunday Times Rich List. Driven
admin
2010-07-06
46
问题
Britain’s richest people have experienced the biggest-ever rise in their wealth, according to the Sunday Times Rich List. Driven by the new economy of Internet and computer entrepreneurs, the wealth of those at the top of the financial tree has increased at an unprecedented rate. The 12th an- num Rich List will show that the collective worth of the country’s richest 1,000 people reached nearly 146 billion by January, the cut-off point for the survey. They represented an increase of 31 billion, or 27%, in just 12 months. Since the survey was compiled, Britain’s richest have added billions more to their wealth, thanks to the continuing boom in technology shares on the stock market.
This has pushed up the total value of the wealth of the richest 1,000 to a probable 160 billion ac- cording to Dr Philip Beresfod, Britain’s acknowledged expert on personal wealth who compiles the Sun- day Times Rich List. The millennium boom exceeds anything in Britain’s economic history, including the railway boom of the 1840s and the South Sea bubble of 1720. "It has made Market Thatches boom seem as sluggish as Edeward Health three-day week", said Beresford. "We are seeing billions being added to the national wealth every week." William Rubinstein, professor of modern history at the University of Wales, Aberystwyth, confirmed that the growth in wealth was unprecedented. "Among all of today’s wealth has been created since the industrial revolution, but even by those heady standards the current boom is extraordinary," he said. "There is no large-scale cultural opposition or guilt about making money. In many ways British business attitudes can now challenge the United States."
Although the Britain’s richest are experiencing the sharpest surge in wealth, the rest of the population has also benefited from the stock market boom and rising house process. Last year wealth rose by 16% to a record 4,267 billion, according to calculations by the investment bank Salomon Smith Barney. In real terms, wealth has increased by more than a third since the late 1980s. Much of the wealth of the richest is held in shares in start up companies.
Some of these paper fortunes, analysts agree, could easily be wiped out, although the wealth- generating effects of the Internet revolution seem to be here to stay. A Sunday Times Rich List confirms that people are becoming wealthier younger. It includes the 60 richest millionaires aged 30 or under. At the top, on 600m, is the "old money" Earl of Iveagh, 30, head of the Guinness brewing family. In second place is Charles Nasser, also 30, who launched the Clara - NET Internet provider four years ago and is worth 30Om. The remaining eight in the top 10 young millionaires made their money from computing and the Internet.
A new tendency emerged in the current boom is that______.
选项
A、more and more people start hi-teach business to a mass fortune.
B、people are becoming rich at younger ages.
C、most of the richest make their fortune by inheritance.
D、all the richest millionaires are aged 30 or above.
答案
B
解析
本题为细节分析题。文章最后一段开头指出《星期日泰晤士报》发布的青年富翁榜证实,富翁的年龄有年轻化的趋势,并进一步通过具体事例证明了这一点,因此正确答案为B。而A和C都过度概括了文章中所给的事实;D与文中所给事实不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PnDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
AnswerQuestions71to80byreferringtothecommentson4differentcarmodelsinthefollowingmagazinearticle.Answereach
AnswerQuestions71to80byreferringtothecommentson4differentcarmodelsinthefollowingmagazinearticle.Answereach
Amongtheraftofbooks,articles,jokes,romanticcomedies,self-helpguidesandotherwritingsdiscussingmarriage,somefamil
Amongtheraftofbooks,articles,jokes,romanticcomedies,self-helpguidesandotherwritingsdiscussingmarriage,somefamil
YouwillhearaspeechbyIvoJupa,whomadeuseofshortmessageservicetoraisemoneyforcharity.Asyoulisten,answerthe
YouwillhearaspeechbyIvoJupa,whomadeuseofshortmessageservicetoraisemoneyforcharity.Asyoulisten,answerthe
Whyisthereformofpubliceducationunlikelytohappen?
ThefollowingisaninterviewwithEmmaRichards,oneofBritain’smostsuccessfulsailorsandtheyoungestpersontocompletet
WhatdidweleamabouttheaesthesiometerusedbyProf.Allen?WhichofthefollowingrepresentsProf.Allen’sfindings?
Whydidtheintelligencetestbecomeunpopularinthepastfewdecades?
随机试题
________,但见群鸥日日来。(《客至(喜崔明府相过)》)
不属于由脑干整合而完成的姿势反射是
对肥厚性心肌病左室流出道动力性梗阻的描述,不正确的是
有关乙型肝炎病毒相关肾炎,正确的是
1周龄散养雏鸭发病,鸭舍环境差,养殖户没有消毒卫生意识,首日发病仅有个别死亡,整群鸭采食略有减少,呜叫,粪便无明显变化,死亡鸭无明显外观特点。若发病鸭逐渐增多,病鸭腹泻,眼鼻分泌物增多,死亡前有神经症状,剖检见腹膜炎、心包炎和肝周炎,鸭群生长缓慢,逐渐
速尿的利尿作用特点是()。
建设工程风险对策的损失控制()。
下列各项中,属于组织变革时遇到的障碍的有()。
识记、保持、回忆和再认是记忆过程的()。
设有关系模式student(sno,sname,age),则约束"ageBETWEEN20AND40"属于()完整性规则。
最新回复
(
0
)