首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Given the fact that each person is only one of approximately 90 million voters in this country, does it make sense to believe th
Given the fact that each person is only one of approximately 90 million voters in this country, does it make sense to believe th
admin
2019-01-25
14
问题
Given the fact that each person is only one of approximately 90 million voters in this country, does it make sense to believe that one person’s participation, one vote, will have any impact on a major election? Simply to raise the question "What if everyone felt the same way?" does not remove the lingering impression that a single person is made to feel insignificant by the enormous number of people who do go to the polls, especially in a national election.
Supporters of the ruling elite theory insist that even though voters are given a choice among candidates, their choice is restricted to a narrow range of similar-minded individuals approved by the ruling elite. Elections do not express what most people want or need, nor do they provide guidance for politicians (even if they want it)on what policies to enact. In this view, elections are primarily just rituals that perform a symbolic function for society.
Still, since most people continue to show faces at the polls at one time or another, what arguments can be made in favor of voting? One argument is that voting does have significance, if not in individual impact, then in group pressure. Because citizens collectively have the power to give or withhold votes, they directly control the term in office of elected officials. Even if the choice is between
Tweedledee and Tweedledum
, Tweedledee knows that one must be accountable and this is fixed by law, and that minimally he or she must strive to avoid displeasing the constituents to lose the job.
But perhaps political effectiveness and impact in voting are not the only consideration anyway. People do not vote only to influence policy. Millions go to the effort to register and vote for a variety of other reasons as well. Some people may participate just to avoid feeling guilty about not voting. They may have been taught that is their patriotic duty to vote and that they have no right to complain about the outcome if they stay at home. Still others may vote to derive satisfaction from feeling that they are somehow participants, not just spectators, in an exciting electoral contest.
Even if their one vote may not be crucial to the outcome, it nevertheless affirms their role in and support for the political process. Indeed, perhaps it is this final need that fuels the desire for full democratic participation among people in many nations of the world.
What can be learnt from the last two paragraphs?
选项
A、The end result is decided by every step in the process.
B、Democracy is more of a practice than of a theory.
C、Participation will rid voters of any guilty conscience.
D、Supporting the winner may bring great excitement.
答案
B
解析
该题为推断题。根据最后一段“Even if their one vote may not be crucial to the outcome,it nevertheless affirms their role in…in many nations of the world.”可知,即使民众的一个选票对选举结果并不能产生至关重要的作用,然而,这也确认了他们在参与并支持政治进程中的角色。事实上,也许这就是激发世界上许多国家的人民对于完全参与民主欲望的最终需要。由此可以看出民众参与选举投票的意义所在,B选项符合文意。A选项“最后的结果是由过程中的每一步所决定的”文中并没有相应描述,故选B。C选项“参与选举会去除投票者的负罪感”与文意不符,根据第四段第三句“Some people may participate just to avoid feeling guilty about not voting.”可知有些人也许参与选举只是为了避免不选举的罪责,故C选项不正确。根据第四段最后一句“Still others may vote to derive satisfaction from feeling that they are somehow participants,not just spectators,in an exciting electoral contest.”可知,有的人选举也许是为了从中产生一种满足感,一种他们在一场令人激动的选举比赛中是参与者而非旁观者的感觉。故D选项不正确。A选项“最后的结果是由过程中的每一步所决定的”文中并没有相应描述,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PoCd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,Americanfirmshaveaproblem.Humanresourcemanagementisn
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Broadlyspeaking,theEnglishmanisaquiet,shy,reservedpersonwhoisfully【21】______onlyamongpeopleheknowswell.In
Asweenterthe21stcentury,anewglobaleconomydrawsnationsevercloser.Butourgrowinginterdependence【21】______onm
Asweenterthe21stcentury,anewglobaleconomydrawsnationsevercloser.Butourgrowinginterdependence【21】______onm
Asweenterthe21stcentury,anewglobaleconomydrawsnationsevercloser.Butourgrowinginterdependence【21】______onm
Asweenterthe21stcentury,anewglobaleconomydrawsnationsevercloser.Butourgrowinginterdependence【21】______onm
Asweenterthe21stcentury,anewglobaleconomydrawsnationsevercloser.Butourgrowinginterdependence【21】______onm
随机试题
【背景素材】校摄影社团在今年的摄影比赛结束后,希望可以借助PowerPoint将优秀作品在社团活动中进行展示。这些优秀的摄影作品保存在考试文件夹中,并以Photo(1).jpg—Photo(12).jpg命名。现在,请你按照如下需求,在
桥梁按主要承重结构所用的材料可分为()等几种类型。
有关Windows7控制面板的说法中,错误的是_________。
A.敌敌畏B.灭鼠药C.氰化物D.敌百虫E.巴比妥类可用2%~4%碳酸氢钠洗胃的毒物是
对择期手术者,且无需抗血小板治疗者,应于术前多久考虑停用抗血小板药、抗血栓药
下列各项中,属于其他类会计档案的是()。
符合资本化条件的资产,是指需要经过1年以上(不含1年)的购建或者生产活动才能达到预定可使用或者可销售状态的固定资产、投资性房地产和存货等资产。()
根据支付结算法律制度的规定,下列属于签发托收承付凭证必须记载的事项的有()。
下列项目中,属于非货币性交易的有( )。
Rainforestsarecalledthelungsoftheplanet,becausetheyabsorbcarbondioxide,greenhousegas,andproduceoxygen,whichis
最新回复
(
0
)