首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The children were very naughty. B、They lived in the countryside far away from other people. C、They had moved to a new town and
A、The children were very naughty. B、They lived in the countryside far away from other people. C、They had moved to a new town and
admin
2008-10-15
71
问题
I have four small children, three girls and one boy. I don’t go out very much because it’s hard for me to find someone to look after them. Any time I do go out, I have to find a baby sitter. It’s not easy for me to find a baby sitter because we have just moved here. Since we’re new in town, I don’t know very many people yet.
Well, one Friday morning I looked in my purse and found that I had only two dollars left. I still had to do that week’s grocery shopping. There was nothing else I could do; I had to go to the bank. I hoped that Rachel, my next-door neighbor, could come and baby-sit for me, but she wasn’t home. So after the children were all dressed, off we went to the bank.
After we’d all got into the car, I tried to relax a little as I drove to the bank. The children were very noisy from the start. They were yelling and crying and picking on each other. By the time we arrived at the bank, I was very angry.
The bank was very crowded. I don’t think I’d ever seen so many people there at once. I think, since it was the end of the month, it was payday for most people.
Anyway, the children were still acting up, and I was still pretty angry with them. I turned around to try to keep them quiet and shouted, "Stand against the wall and don’t say a word!" Everyone in the whole bank stopped talking. They thought it was a hold-up.
Questions 21 to 24 are based on the passage you have just heard.
21. Why was it hard for the man to find a baby sitter?
22.Why couldn’t Rachel, his next-door neighbor, baby-sit for him?
23.How did the man feel when he arrived at the bank?
24.What happened when the man shouted at his children?
选项
A、The children were very naughty.
B、They lived in the countryside far away from other people.
C、They had moved to a new town and didn’t know many people yet.
D、Everyone was busy and couldn’t baby-sit.
答案
C
解析
信息明示题。从第一段最后两句可得知很难找到人替他看孩子是因为他们刚刚搬到这儿,认识的人不多,因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pp8K777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Sand:aschildrenweplayonitandasadultswerelaxonit.Itissomethingwecomplainaboutwhenitgetsinoureyeonawin
Underwhatagecan’tchildrenshootadvertisement?
世界上的每个城市都有出租车把游客带到有趣的地方。【T1】伦敦是世界上唯一一个游客们乘坐出租车就会有很有趣的经历的城市。(定语从句)部分是因为那在其他国家所没有的特殊的黑色的出租车。这也是因为司机们自身。【T2】英国人因礼貌待人、含蓄保守(reserr
【T1】顶级足球员都有志为顶级球队效力,如今,西班牙、意大利、英格兰和德国联盟的顶级球队都来自全球各个角落的球员组成的。(makeup)有来自南美且多年来在欧洲球队效力的球员,如马拉多纳、罗纳尔多,如今更有来自亚洲、非洲和中东地区的球员。也许最国际化的
【T1】达·芬奇(DaVinci)痴迷于观察和探究自然现象,从人体比例到唇部肌肉运动原理,他无所不涉。(beobsessedwith)他渴望去了解周遭一切事物,沉潜于细微之中。【T2】达·芬奇思考的问题,多数人十岁以后便不会试图寻求答案,比如。啄木鸟
Today,Englishisusedastheinternationallanguage.YoucantalktoRussianpeopleorevenFrenchpeopleinEnglish.About80%o
【T1】身份盗用是指有人不当获取并使用他人的个人信息:如姓名、生日、驾驶证号码也包括信用卡、银行卡和电话号码信息等导致的犯罪。(referto)这种犯罪意味者欺诈,目的就是获取钱财。盗用身份者采取多种方式获取他人的个人信息,盗取他们的身份。近年来,
【T1】身份盗用是指有人不当获取并使用他人的个人信息:如姓名、生日、驾驶证号码也包括信用卡、银行卡和电话号码信息等导致的犯罪。(referto)这种犯罪意味者欺诈,目的就是获取钱财。盗用身份者采取多种方式获取他人的个人信息,盗取他们的身份。近年来,
中国2010年上海世博会吉祥物的名字叫“海宝(Haibao)”,意即“四海之宝”。(81)“海宝”的名字朗朗上口,与其身体的色彩呼应,符合中国民俗的吉祥称谓原则。世博会和奥运会、世界杯等超大型活动一样,都十分重视吉祥物对于演绎主题、传承文化的重要作用。(8
A、Inhardcandyjars.B、Inlargemetaljars.C、Inlargeglassjars.D、Inwrappedcandyjars.C短文中提到,在19世纪,便士糖没有任何包装,商店老板把糖放在有玻璃盖
随机试题
对立统一规律揭示了()
《上帝之城》的作者是
减少均数的抽样误差的可行方法之一是
判断胃肠道破裂最有价值的发现是
A.tendtoB.consideredC.ariseD.thinkofA.itmybe【T13】______foolishB.misunderstandings【T14】______betweenpeo
某操作系统支持页式虚拟存储管理,其中央处理器的周期是1μs。当不是处于同一页面时,访问另一个页面耗时1μs。一个页面含1K字。使用磁盘作为外存,其转速为3000r/min,传输率1M字/s。还测得下列数据:磁盘平均寻道时间为19ms,1%的指令要访问不处于
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
IwasintroducedtotheconceptofliteracyanimatorinOladumiArigbede’s(1994)articleonhighilliteracyratesamongwomena
IntheruinsofthePalmBeachHotelyougetapowerfulsensethataneraisdrawingtoaclosethatIsrael’sattempttosettle
JaneAustenwasanEnglishnovelist,whospentherlifeinmiddle-classsociety,whichshedescribedintimatelyandwithironic
最新回复
(
0
)