首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Rowena and Billy Wrangler are model high school students. They study hard and do extremely well on achievement tests. And next y
Rowena and Billy Wrangler are model high school students. They study hard and do extremely well on achievement tests. And next y
admin
2017-05-31
45
问题
Rowena and Billy Wrangler are model high school students. They study hard and do extremely well on achievement tests. And next year, Rowena will be attending Harvard University. Billy, her younger brother, hopes to go to Cornell. What makes Rowena and Billy different from most students is that they don’t go to school. In fact, they’ve never been to school. Since kindergarten, they’ve studied at home. Neither Rowena nor Billy feels as if they’ve missed out on anything by being taught at home. Like many of more than one million people who receive home schooling in the United States, they feel as if they’ve gotten a good education.
The home-schooling trend began in the U. S. in the 1980s with parents keeping their children out of public schools so they could provide religious education at home. Today, as the home-schooling trend continues to grow, parents are more likely to consider home schooling as an option because they believe schools don’t do a very good job of teaching and are occasionally dangerous places. But can parents really do a better job?
The answer in many cases is yes. In many studies, students taught at home ranked average or above average when compared to students who went to public schools. More importantly, these students were often more self-directed and have a greater depth of knowledge. "They are very well prepared for academic challenges," says Patricia Riordan, the dean of admissions at George Mason University.
One such student, Robert Conrad, now a sophomore at university, claims he really learned how to study and schedule his time during his eight years of home schooling. Still, not every student is as successful as Robert.
"For every home-schooling success story, there are an equal number of failures," states Henry Lipscomb, an educational researcher. "There are just so many disadvantages that students taught at home have to overcome." For example, they have fewer chances to interact with others of their own age. Consequently, they sometimes lack the usual social skills. "No matter what, though," states Lipscomb, "home-schooling is a growing trend. I think we’ll be seeing more and more of this."
According to the article, what is NOT the advantage of being educated at home?
选项
A、Home is a safer place for children.
B、Students taught at home are more self-directed.
C、Students taught at home have a greater depth of knowledge.
D、Students taught at home can go to good universities.
答案
D
解析
题干意为“根据文章,下面哪一条不是家庭学校的优点?”这道题需要把四个选项和原文逐一对比、逐一排除。从文章第二段倒数第二句话中“…they believe schools… are occasionally dangerous places.”可以排除A,从文章第三段第三句话“More importantly,these students are often more self-directed and have a greater depth of knowledge.”可以排除B和C,而文章没有谈到家庭学校和上好大学的联系,因此正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PtVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirwork,theymustreadletters,reports,tradepublicatio
Letusbeginbysayingthatwhatdoesnotcauseourdreams.Ourdreamsdonotcomefrom"another"world.Theyarenotmessagesf
Readthetextsfromamagazinearticleabouthowtoraisetolerantchildren.Forquestions61to65,matchthenameofeachperso
Itisstrangethatsomanyoftheimportantmeetingsinpeople’slivestakeplacequitebychance,Icouldhavesat【C1】______in
Readthetextsfloraamagazinearticleabouthowtomaintainasustainableloverelationship.Forquestions61to65,matchthe
Manystudieshaveidentifiedastronglinkbetweensuicideanddiagnosablementalillness,especiallydepression.So,becausewo
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmericanuniversitieshavefootball,baseball,basketball
AnembarrassingexperienceItwasthesmallhoursofthemorningwhenwereachedLondonAirport.IhadcabledLondonfromAms
Whichfacilityisnotavailableintheapartmentbuilding?
AnembarrassingexperienceItwasthesmallhoursofthemorningwhenwereachedLondonAirport.IhadcabledLondonfromAm
随机试题
若执行下述程序时,若从键盘输入6和8,结果为()。main(){inta,b,s;scanf("%d%d",&a,&b);s=a:if(s=b)S*=s;printf("%d
女,32岁,近3个月持续性发热,温度波动在38~39℃,伴有肌肉及关节酸痛,口腔溃疡。尿常规:蛋白(+).红细胞计数大于7/HP。该患者免疫学检查最有意义的是
(共用备选答案)A.甘草B.银杏C.烟草D.人参E.苦瓜与茶碱合用会造成茶碱血药浓度升高的是
李某与该公司的劳动关系的形成前提是( )。劳动者的权利是( )。
教育可以“简化”文化,吸取基本内容;教育可以“净化”文化,消除其不良因素。这体现了教育对文化的发展功能。()
新学年开始,班主任在教室的墙上张贴了各种各样的的图画,窗台上摆放了花草盆果。学生一般会先知觉教室中生动有趣的图画,这体现了知觉的()。
在法律意义上的“受教育者”是指学生。()
按照艾里克森的发展理论,以获得主动感作为主要发展任务的年龄阶段是
Writeanessaybasedonthechart.Inyourwriting,youshould1)describethediagram,and2)giveyourcomments.
Thelasthalfofthe19thcentury______thesteadyimprovementinthemeansoftravel.
最新回复
(
0
)