首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The sea is the common property of all nations. It belongs equally to all. None can appropriate it exclusively to themselves; nor
The sea is the common property of all nations. It belongs equally to all. None can appropriate it exclusively to themselves; nor
admin
2017-09-04
48
问题
The sea is the common property of all nations. It belongs equally to all. None can appropriate it exclusively to themselves; nor is it "foreign" to any.
This was the decision of John Marshall, chief justice of the United States from 1801 to 1835. It was stated as a fundamental rule of the sea that no one, and therefore everyone, owns the ocean. This means that outside territorial waters (the waters within three miles of a country’s coast) , the law is whatever nations agree on in peacetime and whatever the strongest naval powers can enforce in wartime.
After the United States purchased Alaska, Americans began to seize Canadians who were hunting seals outside Alaskan territorial waters. The Americans claimed that the seals were American property because they often came in to the Alaskan shores owned by the United States. International arbitrators disagreed with this reasoning. In some cases, however, the special rights of a nation that makes use of an open-sea area are recognized.
All of the sea’s rules of the road are established by international conferences and treaties.
In peacetime, nations may acquire special rights on open waters by_________.
选项
A、an agreement with the strongest naval powers
B、the decisions of international arbitrators
C、international agreements
D、negotiations with those who own the areas
答案
C
解析
文章第二段结尾提到“…the law is whatever nations agree on in peacetime and whatever the strongest naval powers can enforce in wartime.”其中agree on与C一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/PviC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Thedriverwas______ofrunningawayfromthesceneofthecaraccident.
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
Junglecountryisnotfriendlytoman,butitispossibletosurvivethere.Youmusthavetheright【21】andyoumustknowafewi
"ShallIturnonthetelevision?"-"No,I’drathernot______televisiontonight."
Nooneistrulygreatbuthewhoservesthepeopleheartandsoul.
IntheUnitedStates,itisimportanttobeontime,orpunctual,foranappointment,aclass,etc.However,thismaynotbetr
NowIread______thanbefore.
WiththedevelopmentofWestChina,manytechniciansare_____neededthereinrecentyears.
Cotton,likesilk,wasdiscoveredandmade【61】clothbymanbeforethehistoricalperiod【62】.ItsfirstrecordedusewasinIndia
TodaytheofficiallanguageoftheUnitedStatesandmostofCanadaisEnglish.However,Frenchalmostbecametheofficiallangu
随机试题
有关Excel2003的工作簿和工作表,下列说法错误的是______。
青年女性,左小腿被车轮轧压伤,患肢明显肿胀,拍X线示,左胫骨中段骨折,行石膏托外固定,为了密切观察早期是否出现骨筋膜室综合征,应特别注意观察下列哪一项
下列关于药物对孕妇的影响哪一项不正确
半强势有效市场假设是一个极端的假设,是对任何内幕信息的价值持否定态度。()
甲企业为市区的生产企业,2020年发生的业务情况如下:(1)甲企业进口一批货物,由境外某公司承担运输工作,双方签订的货物运输合同载明货物价值500万元,运输费用10万元,保险费用1万元。(2)领取专利证4份,土地使用证2份,记载实收资本的营业账簿金额由
对一批产品进行检验,发现2个产品有A类不合格,3个产品有A类、B类不合格,5个产品有B类、C类不合格,可得出该批产品中有()。
一般资料:求助者,女性,21岁,医科大学护理系三年级学生。案例介绍:求助者考入医科大学,三年级后开始学习临床,有时要在同学之间相互练习操作,比如注射、输液等。求助者第一次在同学身上练习输液,几次都没有成功,那个同学手背上出了一点血,求助者非常恐惧
【2014河北NO.23】拖延是一种对待生活的消极态度,__________你总是寄希望于明天,__________你终究会被拖入一事无成的困境。__________再美丽的花朵,__________终将有枯萎的那一天,__________不要等到一切都枯
2013-1-92月14日是最浪漫的一天,令人匪夷所思的是还有人自己给自己寄贺卡。短文第二句就告知“oneinninelovemissivesreceivedon…”也就是说有1/9的人给自己寄卡,目的就是为了保全面子。
Itisratherimportantforafarmerandanairplanepilottoknow【T1】______theweatherwillbelike.Unlesstheyknowwhatweath
最新回复
(
0
)