首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people
admin
2012-01-30
62
问题
Television has opened windows in everybody’s life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people now have seen the effects of a battle. And the result has been a general dislike of war, and perhaps more interest in helping those who suffer from all the terrible things that have been shown on the screen.
Television has also changed politics. The most distant areas can now follow state affairs, see and hear the politicians before an election. Better informed, people are more likely to vote, and so to make their opinion count.
Unfortunately, television’s influence has been extremely harmful to the young. Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world; that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless. They believe that the violence they see is normal and acceptable.
All educators agree that the "television generations" are more violent than their parents and grandparents.
Also, the young are less patient. Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn’t do funny things like the people on children’s programs. And they expect all problems to be solved happily in ten, fifteen, or thirty minutes. That’s the time it takes on the screen.
The author thinks that TV advertisements ______.
选项
A、are not reliable on the whole
B、are useless to people
C、are a good guide to adults
D、are very harmful to the young
答案
D
解析
细节题。文中第三段第一句Unfortunately,television’s influence has been extremely harmful to the young.表达了作者的观点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Pzii777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Iwas______thepointoftelephoninghimwhenhisletterarrived.
Therealestatecorporationislookingfor______.Whichofthefollowingdotheynotprefer?
Whatisthebesttitleforthispassage?Accordingtothepassage,whencouldpeoplestartusingamaglevcommerciaily?
Overathirdofthepopulationwasestimatedtohaveno______tothehealthservice.
Intheimaginedworld______wouldrestrictchildren’swildestthoughts.Thebesttitleforthispassagewouldbe______.
Ihopealltheprecautionsagainstairpollution,______suggestedbythelocalgovernment,willbeseriouslyconsideredhere.
Technologyhas______thesharing,storageanddeliveryofinformation,thusmakingmoreinformationavailabletomorepeople.
Incomputing,passwordsarecommonlyusedtolimitaccesstoofficialusers.Yetthewidespreaduseofpasswordshasseriousdra
Dr.Hawkinghasmademuchcontributiontothetheoriesofmodemphysicsatthe______ofhishealth.
Beijing’stophotelsarefieldingscoresofcallsfromforeignersandChinesepeopleeagertobookroomsduringthe2008Olympic
随机试题
(Para.1,Passage4)Flyingoveradesertareainanairplane,twoscientistslookeddownwiththeirtrainedeyesattreesandb
有关表皮样囊肿的描述,错误的是
患者,男,15岁。5天来双膝关节、肌肉疼痛酸楚,屈伸不利,疼痛呈游走性,初起有恶风、发热,舌苔薄白,脉浮。其治疗应首选的方剂是
下列总体管线敷设时所遵循的原则中,哪项是错误的?[2006-82]
海湾取样位置的选择,当污水排放量为66000m3/d,对于二级水环境影响评价,每()k2布设一个取样位置。
建立安全生产检查制度的作用在于( )。
行政处罚的形式包括罚款、没收违法所得、责令停产停业、行政拘留等。()
2001年全国人大常委会作出解释:《刑法》第四百一十条规定的“非法批准征用、占用土地”,是指非法批准征用、占用耕地、林地等农用地以及其他土地。对该法律解释,下列说法正确的是
已知η1,η2,η3,η4是齐次方程组AX=0的基础解系,则此方程组的基础解系还可以是
当前工资表中有108条记录,当前记录号为8,用SUM命令计算工资总和时,若缺省[范围]短语,则系统将______。
最新回复
(
0
)