首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Part Ⅱ Reading Comprehension (Skimming and Scanning) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage q
Part Ⅱ Reading Comprehension (Skimming and Scanning) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage q
admin
2010-10-28
35
问题
Part Ⅱ Reading Comprehension (Skimming and Scanning)
Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions on Answer Sheet 1. For questions 1-7, choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D ). For questions 8-10, complete the sentences with the information given in the passage.
The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Many foreigners who have not visited Britain call all the inhabitants English, for they are used to thinking of the British Isles as England. In fact, the British Isles contain a variety of peoples and only the people of England call themselves as English. The others refer themselves as Welsh, Scottish, or Irish, as the case may be; they are often slightly annoyed as being classified as English.
The Highlands
The drive from England to Scotland provides the traveler with many pleasant changes of scenery. As it is a fairly long journey, it is good to be able to travel with a friend who can take turns with you at the wheel.
A patriotic Scotsman travelling with an English friend may tell him he is going to see, in the Highlands, the finest scenery in the world. This may sound exaggerated, but on arriving in the Highlands most people really agree that the scenery is indeed magnificent.
The Highlands are, as the name implies, the hilly or mountainous region of the country; they form the greater part of the western half of Scotland north of Glasgow.
On the first night in Scotland a tourist may choose to put up at a hotel in the little town of Callander, which is known as one of "the Gateways" to the Highlands. On the following day he can set out to see the various lakes in the neighborhood, and will be delighted with the wild and romantic aspect of the countryside. When he returns to his hotel he will be glad to eat a "high tea". This is a meal which, in Scotland and many parts of northern England, takes place of tea and dinner. It consists of one substantial course, such as one would have at dinner, followed by bread-and-butter, with jam or honey, and some kind of cake or cakes; tea is drunk with the meal, which is taken at about six o’clock in the evening. One has a light supper late in the evening.
The next morning many tourists journey on to the west coast, passing on their way Loch Lomond, one of the largest and most famous of the Scottish lakes. The road twists and turns, dips and climbs, but is not dangerous. The greatest hazard is the black-faced sheep: these animals are as active as goats, and frequently wander recklessly into the road. The tourists may also see a herd of long-haired Highland cattle, which look savage but are no more so than ordinary cattle. Eventually the road runs parallel with the sea, along a coastline fringed with little islands and made ragged with rocky bays.
Edinburgh
Edinburgh, the capital of Scotland, is a fine old city built partly in the valley of the River Leitfi and partly on the rolling hills which surround it. The city is dominated by the castle, an ancient fortress (要塞) standing on the summit of a massive rock, which has been the scene of many battles throughout centuries of Scottish history. Today what remains of the original castle is preserved as a museum piece.
The road from the castle to the royal palace of Holyroodhouse is known as "The Royal Mile". It is a very old road running through the oldest part of the city where there are many famous historic houses and narrow lanes called "closes". The newer part of the city lies north of the famous Princes Street, which is the widest and most impressive of the many wide streets and elegant square that are to be found in Edinburgh.
The trains bringing visitors to Edinburgh run right into the heart of the city. Climbing up the steps from Waverley Station, the visitor is greeted by a blaze of color in Princes Street Gardens and a splendid view down the mile-long length of Princes Street itself.
The grey stone buildings that line one side of Princes Street have been described as "a series of palaces"; they are, in fact, department stores and shops. In some shops you can see beautiful display of Scottish cloth, Edinburgh rock and, of course, Scotch whisky. About half way along Princes Street is the tallest tower in the city—a monumental memorial to Sir Walter Scott—and a little further on is the Floral Clock. This unique clock, made entirely of growing flowers, is always in full bloom during the Edinburgh Festival.
For three weeks every summer, Edinburgh is alive with excited festival-goers and performers who come from all over the world, and the city is gay with flags and decorations. This international festival of the arts fills every theatre, concert hall, exhibition gallery and assembly room with performances of opera, dancing, music, plays, films and puppet shows. The festival is not limited to indoor activities: every weekday the noise of music as the Scottish pipers march along Princes Street. But the most spectacular event of the festival is undoubtedly the military tattoo (军乐团). This takes place under searchlights with the floodlit castle in the background. Nowhere could one find a natural setting more impressive and appropriate.
Wales Land of Song
On the western side of Britain lies one of the most beautiful parts of the British Isles: Wales. The Welsh mountains have a beauty which is rugged and forbidden, but the slopes are as green and fertile as the valleys and provide rich pasture for sheep and cows.
In central and north Wales, farming is the main occupation, but the valleys of south Wales are very heavily industrialized. Here the wealth of the land lies below the surface in rich coal layers, and the mining village have grown into busy towns around iron and steel plants, chemicals works and oil refineries.
Wales is very popular for holidays. Every year, thousands of people spend their summer holidays at the seaside resorts on the North Wales coast or, if they prefer it, enjoy undisturbed beach and quiet in isolated villages remote from town life. Those who like to be energetic will probably choose Snowdonia. This part of the country round Snowdon, the highest peak in the Welsh mountains and the second highest in Britain, is ideal for climbing and walking holidays.
Wales has been called "The Land of Song". The Welsh people are renowned for their good voices and it is rare to find a village without at least one choir competing in an arts festival. The biggest festival of all is the International Eisteddfod held every year in Llangollen in Clwyd. Singers, dancers, musicians and poets come from all over the world to compete for the awards, often wearing colorful national costume. The streets of this small country town move busily with the comings and goings of visitors speaking many languages. One of the foreign languages heard will be English, for in North Wales many of the local people speak Welsh as their native tongue. Today only about a quarter of the Welsh population speak this ancient language as their first language, although many more who use English can understand Welsh as well, and encourage their children to learn it at school. The Welsh people are proud of being Celtic, different from the AngloSaxon English, with an ancient language and a heritage of their own.
On the way to Loch Lomond, tourists can see local animals like ______ .
选项
A、ordinary cattle
B、active goats
C、reckless cattle
D、black-faced sheep
答案
D
解析
细节辨认题 。找到animals在原文中的定位后,关键是要仔细认清各选项与原文的细微差别。与原文意思表达完全一样的只有D 。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q2s7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、They’dhavetogetpermission.B、Jackwouldn’tlikeit.C、Shethinksitmightwork.D、Theotherassistantsshouldbeconsulted
A、Shecouldmeetherboyfriend.B、Theworkingplaceisinconvenientforher.C、She’slookingforwardtoadifferentjob.D、She
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
Thetermmotionpictureindustryusuallyreferstothetheatricalmotionpictureindustry,whichiscalledthisbecauseitprodu
Modernfurnituredesignhascomeinforagooddealofabuse.Theveryword"modern"hasunpleasantconnotations.Itbringstom
A、Sheshouldbecarefulabouthermoney.B、Sheshouldbuythebrownsuit.C、Sheshouldfindanotherjobtomakemoremoney.D、Sh
PrinciplesinJapaneseOrganizationsDuringthe1970sand1980s,AmericanmanagersinvestedmuchtimeandmoneystudyingJap
PrinciplesinJapaneseOrganizationsDuringthe1970sand1980s,AmericanmanagersinvestedmuchtimeandmoneystudyingJap
A、Industry.B、Health.C、Thefutureofourchildren.D、Cleanair.A信息明示题。由文章第二段第三句可知,本文主要论述了人们过于追求工业化而造成对环境的污染,所以A正确。
随机试题
县级以上城市人民政府城市规划行政主管部门负责本行政区域内建设项目选址和布局的规划管理工作。城市规划行政主管部门在这项工作中,下列说法哪项是不准确?()
[背景资料]某市准备建设一座图书馆工程,建筑面积为8000m2,预计投资约1200万元,建设工期为12个月,工程采用公开招标方式确定承包商。建设单位为节约开支,决定自行招标,并向当地的建设行政主管部门提出招标申请,得到批准,建设单位依照法定程序进行公开
欺诈客户行为包括()。
王某某在集市上收购烟叶,因此王某某为烟叶税的纳税人。()
下列各项中,免征车船税的是()。
示范和领操的形式有_______、_______、_______、_______。
或许有人会认为人口多是环境资源压力的主要来源,可以说30年前我国开始实行计划生育的时候的确是这样,但是现在情况已经发生了改变。当前造成我国资源环境主要压力的已经不再是人口曾长,而是传统的经济增长方式。从现在看来,我们已经有足够的能力和办法来协调人口发展与资
藏羚羊是中国国家一级保护动物,主要分布在西藏、青海、新疆西部80多万平方公里的高寒荒漠地区,其中80%的区域在西藏羌塘境内。自20世纪80年代开始,由于受国际藏羚绒制品消费和非法贸易利益的驱使,青藏高原上的藏羚羊遭受了盗猎分子的大肆猎杀,种群数量急剧下降。
以下不属于英美法系特点的是:
Marywasinalatherwhensheheardthatshewouldbetransferredtoanotherdepartment.Theunderlinedpartmeans______.
最新回复
(
0
)