首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
International airlines have rediscovered the business travelers, the man or woman who regularly jets from country to country as
International airlines have rediscovered the business travelers, the man or woman who regularly jets from country to country as
admin
2009-10-19
60
问题
International airlines have rediscovered the business travelers, the man or woman who regularly jets from country to country as part of the job. This does not necessarily mean that airlines ever abandoned their business travelers. Indeed, companies like Lufthansa and Swissair would rightly argue that they have always catered best for the executive class passengers. But many lines could be accused of concentrating too heavily recently on attracting passengers by volume, often at the expense of regular travelers. Too often, they have seemed geared for quantity rather than quality.
Operating a major airline in the 1980s is essentially a matter of finding the right mix of passengers. The airlines need to fill up the back end of their wide-bodied jets with low fare passengers, without forgetting that the front end should be filled with people who pay substantially more for their tickets.
It is no coincidence that the two major airline bankruptcies in 1982 were among the companies specializing in cheap flights. But low fares require consistently full aircraft to make flights economically viable, and in the recent recession the volume of traffic has not grown. Equally the large number of airlines jostling for the available passengers has created a huge excess of capacity. The net result of excess capacity and cut-throat competition driving down fares has bean to push some airlines into collapse and leave many others hovering on the brink.
Against this grim background, it is no surprise that airlines are turning increasingly towards the business travelers to improve their rates of return. They have invested much time and effort to establish exactly what the executive demands for sitting apart from the tourists.
High on the list of priorities is punctuality; an executive’s time is money, In-flight service is another area where the airlines are jostling for the executive’s attention. The free drinks and headsets and better food are all part of the lure.
From the passage we can infer that ______.
选项
A、a successful airline in the 1980s meets the needs not only of the masses but also of the wealthy passengers
B、it is more comfortable to sit in the back of jet planes
C、business travelers dislike tourists
D、only by specializing in cheap flights can airlines avoid bankruptcy
答案
A
解析
推断题,文章第二段指出,在20世纪80年代运营一条主要航线的基础是满足各种不同乘客的需求,与 A相符;文章并没有提及B、C项,故排除;由文章第三段第一句可排除D
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q2t7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thefindingofthisstudyfailedto________________________(将人们的睡眠质量考虑在内).
Accordingtothefirstparagraph,oneoftheconcernsrelatedtointernationalbiomedicalresearchis______.Accordingtothe
Accordingtothefirstparagraph,oneoftheconcernsrelatedtointernationalbiomedicalresearchis______.Whydoestheauth
Formostpeople,theword"fashion",means______.Whichofthefollowingisfalseaccordingtotheinformationgiveninthepa
In1939twobrothers,MacandDickMcDonald,startedadrive-inrestaurantinSanBemadino,California.Theycarefullychoseab
A、Makeuphomeworkproblems.B、Doresearchinthelibrary.C、Teachanintroductoryeconomicscourse.D、Gradehomeworksets.DWha
A、Themanwantstoobtainaninternationaldriver’slicensethatbecanusebothintheU.S.andinhiscountry.B、Themanwants
Thispassageismainlyaboutsomesocialandculturalchangesof1970sand1980s.Americanlifeinthe1980swaschangedmuchb
A、Helpingafriendfindtherightdepartment.B、Buyinghimselfsomeshoes.C、Takingaclassatthegymnasium.D、Returningapair
A、Affectionate.B、Disapproving.C、Approving.D、Neutral.DWhat’sthespeaker’sattitudetocomputers?
随机试题
罗格列酮易溶于pH2.3的缓冲水溶液,随着pH于升高溶解度的变化是
糖粉作为赋形剂具有水提液用乙醇沉淀具有
下列选项中,()为国际单位制单位。
企业与其关联方签署成本分摊协议,有下列()情形之一的,其自行分摊的成本不得税前扣除。
理财产品销售文件应当包含专页风险揭示书,风险揭示书应当使用通俗易懂的语言,并至少包含的内容为()。
国务院关于将××省××县列为国家历史文化名城的通知国函[2013]第035号××省人民政府:你省《关于申报××县为国家历史文化名城的请示》(×府[2012]9号)收到。①:一、你
其实稍微对电影艺术有些认识的人就不会在票房与影片质量之间画等号。电影票房与影片质量长期不成比例,对一个国家的电影产业来说是一件很灾难的事情,首先这会抑制有责任感的电影人的创作激情,其次还会培养观众的审美惰性,从而让他们失去对影片质量的辨别能力,让更多的烂片
下列选项属于世界非物质文化遗产的是:
A、Thereisacaraccidentonthehighway,butnobodygetshurt.B、Theladyinthecarshouldbesenttohospitalimmediately.C、
A、Itislinedwithtalltrees.B、Itwaswidenedrecently.C、Itusedtobedirtyanddisorderly.D、Ithashighbuildingsonboth
最新回复
(
0
)