首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How often one hears children wishing they were grown-up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
How often one hears children wishing they were grown-up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
admin
2015-09-05
67
问题
How often one hears children wishing they were grown-up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Youth is a time when there are few tasks to make life difficult. If a child has good parents, he is fed, looked after and loved whatever he may do. It is impossible that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. In addition, life is always presenting new things to the children—things that have lost their interest for older people because they are too well-known. But a child has his pains; he is not so free to do what he wishes to do; he is continually being told not to do things, or being punished for what he has done wrong.
When the young man starts to earn his own living, he can no longer expect others to pay for his food, his clothes, and his room, but has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will go hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may go to prison. If, however, he works hard, keeps out of trouble and has good health, he can have the great happiness of building up for himself his own position in society.
Children are usually happy because______.
选项
A、old people lose interest in them
B、they are free to do wrong
C、they are familiar with everything going on around them
D、things are new to them
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Q3TC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoicewewouldprefertoliveinthecountryawayfromth
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoicewewouldprefertoliveinthecountryawayfromth
Clearlyifwearetoparticipleinthesocietyinwhichwelivewemustcommunicatewithotherpeople.Agreatdealofcommunica
Videoorcomputergameshavethepowertoattractchildren.Mostchildrendonotfeeltheyhavemuchcontrolovertheirworld.I
Videoorcomputergameshavethepowertoattractchildren.Mostchildrendonotfeeltheyhavemuchcontrolovertheirworld.I
Researchesshowthatmanypeopledonotleaveanorganizationbutleaveaboss.Soitisvitalthatwhenyouapplyforapositio
Researchesshowthatmanypeopledonotleaveanorganizationbutleaveaboss.Soitisvitalthatwhenyouapplyforapositio
随机试题
医疗事故
牙本质和_______在胚胎发生和功能上关系密切
《中华人民共和国环境保护法》规定:因环境污染损害赔偿提起诉讼的时效期间为()年,从当事人知道或者应当知道受到污染损害起时计算。
在计算设备工程设备工器具购置费时,国产标准设备原价一般是指( )。
商业银行的资产业务包括()。
2010年3月,A公司与B公司签订了一份购买设备的合同,标的额为500万元。该合同约定:A公司于3月10日向B公司支付50万元作为预付款;B公司于4月10日交付设备;A公司于B公司交付设备验收合格之日起3日内付清货款;任何一方违约,应当向守约方支付标的额5
一、注意事项1.申论考试与传统的作文考试不同,是分析驾驭材料的能力与表达能力并重的考试。2.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“作答要求”依次作答在答题纸指定位置。二、给定资料1.统筹城乡发展,是中央提出的科学发展观的
1905年11月,孙中山将同盟会的纲领概括为三大主义,其中民生主义的主要内容在当时是指
有以下程序 main() { char a,b,c, *d; a=’\’;b=’\xbc’; c=’\0xab’;d="\0127"; cout<<a<<b<<c<<*d<<endl; } 编译时出现错误,以下
A、Nextweek.B、Thisweek.C、Thedayaftertomorrow.D、Tomorrow.A根据女士的话语“nextweek”可知,女士打算下周去马德里,故选A。
最新回复
(
0
)