首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Social History of the East End of London 1. 1st-4th centuries Produce from the area was used to 【T1】______ the people of London
Social History of the East End of London 1. 1st-4th centuries Produce from the area was used to 【T1】______ the people of London
admin
2017-10-17
43
问题
Social History of the East End of London
1. 1st-4th centuries
Produce from the area was used to 【T1】______ the people of London.
2. 5th-10th centuries
New technology allowed the production of goods made of 【T2】______ and leather.
3. 11th century
Lack of 【T3】______ in the East End encouraged the growth of businesses.
4. 16th century
-Construction of facilities for the building of 【T4】______ stimulated international trade.
-Agricultural workers came from other parts of 【T5】______ to look for work.
5. 17th century
Marshes were drained to provide land that could be 【T6】______ on.
6. 19th century
Inhabitants lived in conditions of great 【T7】______ with very poor sanitation.
7. Early 20th century
Living conditions for most workers were 【T8】______:
-Houses were 【T9】______ closely together
-【T10】______ of the housing was the major concern
【T3】
Social History of the East End of London
In the last few weeks, we’ve been looking at various aspects of the social history of London, and this morning we’re continuing with a look at life in the area called the East End. I’ll start with a brief history of the district, and then focus on life in the early twentieth century.
Back in the first to the fourth centuries A.D., when the Romans controlled England, London grew into a town of 45,000 people, and that’s now the East End—the area by the river Thames, and along the road heading northeast from London to the coast— [1]
consisted of farmland with crops and livestock which helped to feed that population.
The Romans left in 410, at the beginning of the fifth century, and from then onwards the country suffered a series of invasions by tribes from present-day Germany and Denmark, the Angles, Saxons and Jutes, many of whom settled in the East End. [2]
The technology they introduced meant that metal and leather goods were produced there for the first time.
And as the East End was by the river, ships could transport goods between there and foreign markets.
In the eleventh century, in 1066 to be precise, the Normans conquered England, and during the next few centuries London became one of the most powerful and prosperous cities in Europe. The East End benefited from this, and [3]
because there were fewer restrictions there than in the city itself, plenty of newcomers settled there from abroad, bringing their skills as workers, merchants or money-lenders during the next few hundred years.
In the sixteenth century [4]
the first dock was dug where ships were constructed, eventually making the East End the focus of massive international trade.
And in the late sixteenth century, [5]
when much of the rest of England was suffering economically,
a lot of agricultural workers came to the East End to look for alternative work.
In the seventeenth century, the East End was still a series of separate, semi-rural settlements. There was a shortage of accommodation, [6]
so marshland was drained and built on to house the large numbers of people now living there.
By the nineteenth century London was the busiest port in the world, and this became the main source of employment in the East End. Those who could afford to live in more pleasant surroundings moved out, and the area became one [7]
where the vast majority of people lived in extreme poverty, and suffered from appalling sanitary conditions.
That brief outline takes us to the beginning of the twentieth century, and now we’ll turn to housing. At the beginning of the century, [8]
living conditions for the majority of working people in East London were very basic indeed.
[9]
Houses were crowded closely together
and usually very badly built, because there was no regulation. But the poor and needy were attracted by the possibility of work, and they had to be housed. [10]
It was the availability, rather than the condition, of the housing that was the major concern
for tenants and landlords alike.
Now, that’s all for today, thanks.
选项
答案
restrictions
解析
本题与11世纪的工商业发展有关。录音提到,由于限制比城市少,因此大量外国人到此定居,并带来了他们作为工人、商人和借贷人员的技能。“带来他们作为工人、商人和借贷人员的技能”意即促进了商业的发展。空格前的Lack of对应录音的fewer,因此空格填入restrictions。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QADK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Fewpeopleexpectluxurywhileflying,butthesedays,eventhebasicsseemtobeinbadshape.It’snotuncommontofindyourt
AccordingtoastudypublishedthisweekinthejournalEcologyLetters,thequantityofbirdsinEuropehasdeclinedbymoreth
Ihadateacheroncewhocalledhisstudents"idiots"whentheyscrewedup.Hewasourorchestraconductor,afierceUkrainiani
Textbooks’DigitalFutureTherearealreadydigitaltextbooksavailable,andtheirnumbersareexpectedtogrow,/according
NickBlackobtainedamaster’sdegreeincomputersciencefromtheGeorgiaInstituteofTechnologyin2010andquicklyreceived
WhichofthefollowinginfinitiveexpressesREASON?
A、Snakes.B、Ferrets.C、Spiders.D、Frogs.D本题考查细节。由句(9)可知,女士说不知是否提过其他的宠物种类,如蛇、雪貂和蜘蛛。对话中没有提到青蛙,因此D为答案。
Hefelthehadnothingtoofferherthatshewanted.Theunderlinedpartfunctionsasa(n)_____inthesentence.
OnPublicSpeaking1.Nothingtobefearedaboutpublicspeakingjustawayto【T1】______yourthoughtswithothers【T1】______
(1)Iusedtowatchherfrommykitchenwindow,sheseemedsosmallasshemuscledherwaythroughthecrowdofboysontheplayg
随机试题
银行一定要关注借款人的管理水平、管理架构、人员变化、员工士气变化以及企业内部人员的道德风险对公司经营的影响。()
()体现了政府的市场性再分配活动,反映了政府在配置资源方面的作用。
有限责任公司全体股东的首次出资额不得低于注册资本的(),也不得低于法定的注册资本最低限额,其余部分由股东自公司成立之日起()内缴足。
2×20年,A公司发生了如下或有事项:(1)2×20年5月20日收到法院的通知,甲公司向法院提起诉讼,状告A公司未按合要求的时间交货,要求A公司一次性赔偿800万元。至年末,该诉讼尚未判决,A公司估计败诉的可能性为75%,预计赔偿金额在600万元至750万
小张与某单位签订了5年期的劳动合同,其试用期最长不超过()。
认知内驱力、自我提高内驱力和附属内驱力在动机结构中所占的比重并非一成不变。在()附属内驱力最为突出。
心理学家______根据著名的双生子爬楼梯实验提出了个体发展的成熟决定论。
在编制项目管理计划过程中,项目管理的其他分领域计划也在同步编制。作为项目经理,编制项目人力资源管理计划的过程需要与编制()的过程紧密关联。
假定有一个菜单项,名为Menultem,为了在运行时使该菜单项不可见,应使用的语句为()。
WhattheAmericanscientistdidwastotest________.Whichofthefollowingwasnotclearlystated?
最新回复
(
0
)