首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1951, Time magazine set out to paint a portrait of the nation’s youth, those born into the Great Depression. It doomed them a
In 1951, Time magazine set out to paint a portrait of the nation’s youth, those born into the Great Depression. It doomed them a
admin
2018-08-25
24
问题
In 1951, Time magazine set out to paint a portrait of the nation’s youth, those born into the Great Depression. It doomed them as the Silent Generation, and a generally dull lot: cautious and obedient, uninterested in striking out in new directions or shaping the great issues of the day—the outwardly efficient types whose inner agonies the novel "Revolutionary Road" would analyze a decade later.
"Youth’s ambitions have shrunk," the magazine declared. "Few youngsters today want to mine diamonds in South Africa, ranch in Paraguay, climb Mount Everest, find a cure for cancer, sail around the world or build an industrial empire. Some would like to own a small, independent business, but most want a good job with a big firm, and with it, a kind of suburban idyll(田园生活)." The young soldier "lacks flame," students were "docile notetakers." And the young writer’s talent "sometimes turns out to be nothing more than a byproduct of his nervous disposition."
"The best thing that can be said for American youth, in or out of uniform, is that it has learned that it must try to make the best of a bad and difficult job, whether that job is life, war, or both," Time concluded. "The generation which has been called the oldest young generation in the world has achieved a certain maturity."
Today we are in a recession the depth and duration of which are unknown; Friday’s job loss figures were just the latest suggestion that it could well be prolonged and profound rather than shorter and shallower.
So what of the youth shaped by what some are already calling the Great Recession? Will a publication looking back from 2030 damn them with such faint praise? Will they marry younger, be satisfied with stable but less exciting jobs? Will their children mock them for reusing tea bags and counting pennies as if this paycheck were the last? At the very least, they will deal with tremendous instability, just as their Depression forebears did.
"The ’30s challenged the whole idea of the American dream, the idea of open economic possibilities," said Morris Dickstein, an English professor at the Graduate Center of the City University of New York. "The version you get of that today is the loss of confidence on the part of both parent and children that life in the next generation will inevitably be better."
How today’s young will be affected 10, 20 or 40 years on will depend on many things. If history is any guide, what will matter most is where this recession generation is in the historical process.
What is the advantage of the Great Depression, according to Time?
选项
A、It increased the youth chances for a better job.
B、It increased the youth’s crisis awareness.
C、It made the youth learn to be mature.
D、It made the youth more patriotic.
答案
C
解析
第3段开头的The best thing表明这一段讲的是大萧条对美国年轻人造成的正面影响,第2句《时代》杂志指出美国年轻人变得成熟了(has achieved a certain maturity),可见选C。第3段首句中的make the best of a bad and difficult job意为“不管工作好坏,都要好好面对”,并没有“提供更好的工作”的意思,A不正确;文章没有提及B、D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QHH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Theselfishnessofhumansisacentralassumptionoforthodox(传统的)economics,whereitisthoughttoleadtobenefitsfortheeco
RisingInequalityIsHoldingBacktheU.S.Economy[A]Inannouncinghisrunforthepresidencylastmonth,JebBushhassetan
BabyBoomersAreKillingThemselvesatanAlarmingRate[A]Ithaslongheldtruethatelderlypeoplehavehighersuiciderat
SecretE-Scores[A]Americansareobsessedwiththeirscores.Creditscores,G.P.A.’s,SAT’s,bloodpressureandcholesterol(
IfoursolarsystemhasaHell,it’sVenus.Theairischokedwithfoulandcorrosivesulfur,heavedfromancientvolcanoesand
Wesometimesthinkhumansareuniquelyvulnerabletoanxiety,butstressseemstoaffecttheimmunedefensesofloweranimalsto
ConradHiltonreallywantedtobeabanker.Instead,hesuccessfullychangedthe【C1】______purchaseofaTexaslow-endhotelinto
TheAmerican【C1】______system,isorganizedaroundabasicallyprivate-enterprise,market-orientedeconomyinwhich【C2】______larg
Somefuturologistshaveassumedthatthevastupsurge(剧增)ofwomenintheworkforcemayportendarejectionofmarriage.Manyw
Somefuturologistshaveassumedthatthevastupsurge(剧增)ofwomenintheworkforcemayportendarejectionofmarriage.Manywom
随机试题
脾经湿热引起的前阴病,宜选用以下何方:
人们对医疗行为进行道德价值判断是通过
路基土方施工时,横坡陡于1:5时,清除草皮杂物后还应将坡面挖成不小于()m的台阶。
东方电视台要招聘业余记者和业余播音员各一名,应聘者很多,竞争十分激烈,如果你打算应聘,请你分别从“记者”和“播音员”的要求上介绍自己的优势。(每句不超过30字)(1)应聘记者:____________________(2)应聘播音员:________
在市场经济条件下,资源配置的主要方式是()。
1951年底到1952年春,中国共产党在党政机构工作人员中开展的运动是()。
EventhoughformidablewintersarethenormintheDakotas,manypeoplewereunpreparedforthe______oftheblizzardof188
设u(x,y)在平面有界闭区域D上是C(2)类函数,且满足则u(x,y)的()
阅读下列说明,回答问题1至问题6,将解答填入解答栏内。【说明】某公司的两个部门均采用Windows2003的NAT功能共享宽带连接访问Internet,其网络结构和相关参数如下图所示。ISP为该公司分配的公网IP地址段为202.117.12.3
Ittookmehalfanhour(write)______awell-arrangedpassage.
最新回复
(
0
)