首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Home Office has been threatened with legal action amid claims it made which mistakenly implied that 22 colleges were bogus o
The Home Office has been threatened with legal action amid claims it made which mistakenly implied that 22 colleges were bogus o
admin
2013-05-11
63
问题
The Home Office has been threatened with legal action amid claims it made which mistakenly implied that 22 colleges were bogus or sub-standard.
English UK, an association representing more than 450 language colleges, said the alleged error could bankrupt the institutions. Its lawyers are demanding senior Home Office officials issue an immediate apology and retraction.
Last week, the Home Office said scores of colleges had lost their right to recruit overseas students because they could not meet the standards of a new inspection regime or had not applied to be on a compulsory register of institutions authorised to enrol overseas students.
Damian Green, the immigration minister, warned that "widespread abuse of the student visa system has gone on for too long". Too many students had come to the UK to find paid work and bring over their family, rather than to study, he said.
English UK said its colleges had not signed up for the register because their courses lasted less than a year. Only institutions that offer courses that last a year or more have to be on the register.
The association said institutions had decided not to voluntarily apply to be on the register because it would have been expensive.
Tony Millns, chief executive of English UK, said the Home Office had "allowed it to be inferred that all the colleges on its list were bogus, fronts for illegal immigration, or of poor educational quality."
"This has been enormously damaging to the reputation of perfectly legitimate and high-quality businesses", he said.
A letter sent by English UK’s lawyers to the Home Office states the government published information that was "untrue, defamatory and gravely damaging to colleges’ goodwill and reputations".
"The potential damage is potentially substantial, irreparable and unquantifiable," it said.
The Home Office wants to curb overseas student number to reduce total net migration to Britain by 230,000 between now and 2015. A spokesman for the UK Border Agency said senior officials would not be making an apology or retracting their statement. Ministers had made it clear that colleges not on the register were not necessarily those with poor educational standards, he said.
"Some simply failed to submit an application to demonstrate they meet our new higher standards," he said. "Widespread abuse of the student visa system has gone on for too long which is why we’ve made changes to ensure only first-class education providers should be given licences to sponsor international students."
From The Guardian, November 8, 2011
According to the passage, which of the following statements is NOT correct?
选项
A、All the colleges on the list of English UK were of poor educational quality.
B、The Home Office wants to control the overseas student number to the UK.
C、There are new standards to be on the register that are higher than before.
D、First-class education providers can get licences to sponsor foreign students.
答案
A
解析
本题为概括题。根据倒数第二段“colleges not on the register were not necessarily those with poor educational standards”可知A错误;根据倒数第二段“The Home Office wants to curb overseas student number to reduce total net migration to Britain”可知B正确;根据最后一段“to demonstrate they meet our new higher standards”可知C正确;根据最后一段“to ensure only first-class education providers should be given licences to sponsor international students”可知D正确。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QLQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood【C1】_
Theterm"qualityoflife"isdifficulttodefine.It【C1】______averywidescopesuchaslivingenvironment,health,employment,
AccordingtoBT’sfuturologist,IanPearson,theseareamongthedevelopmentsscheduledforthefirstfewdecadesofthenewmil
Welearnfromthepassagethatabouttwo-thirdsofthecoursesaretaughtthrough______.
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.WhereasGooglehashurriedtoscanbooksintoitsdigita
Amarketiscommonlythoughtofasaplacewherecommoditiesareboughtandsold.Thusfruitandvegetablesaresoldwholesalea
Heinvitedallhis______tojoininhisweddingparty.
______,mostofwhomwerewomenandchildren.
ThatwasnotthefirsttimetheCEO______us.Ithinkit’shightimetheboard______strongactionsagainsthim.
MyhusbandChristopherwasonceafinancialplanner.Eventhoughhecouldn’tbalanceourbudget,hisclientstrustedhimimplici
随机试题
深部脓肿切开排脓的指征是
A.抑制肾脏对尿液的稀释功能B.抑制肾脏对尿液的浓缩功能C.二者皆有D.二者皆无
患者意识清楚,有能力变换体位,但因治疗需要而采取的体位是()。
滋养层发育过程正确的是
患者大便时溏时泻,水谷不化,稍进油腻之物,则大便次数增多,饮食减少,脘腹胀闷不舒,面色萎黄,舌淡苔白,脉缓弱。治疗应首选
根据藏药八性理论,治疗赤巴病采用的药物性能是
获取药物信息的途径包括
建设工程项目的总进度目标指的是整个项目的进度目标,它是在项目的()确定的。
人文技术包括()。
新民主主义革命和社会主义革命的关系是
最新回复
(
0
)