首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)It took me a decade to realize that the world has no shortage of fashion designers who are capable of making trendy, elegant,
(1)It took me a decade to realize that the world has no shortage of fashion designers who are capable of making trendy, elegant,
admin
2016-12-06
52
问题
(1)It took me a decade to realize that the world has no shortage of fashion designers who are capable of making trendy, elegant, sexy and sophisticated garments, but that it is badly in need of, simply, clothes designers. My own definitions would set fashion and clothing greatly apart. It is a fact that, in the world of metropolitan shopping malls and high-end boutiques, there are plenty of beautiful garments whose very unpredictability make our life colorful, and compel a multitude of desires. You are almost convinced: you can buy whatever you dare to think.
(2)As experience grew with age, my attraction to art became ever stronger. The world of art revealed new spiritual prospects, a food for the heart and the sense of happiness that comes from catching sight of a friend from a past life. My journeys into the remote countryside, far away from urban life, carry me to deeper thoughts and explorations of the values of life. I am no longer satisfied by the practical and ornamental functions of clothing that are changing in modality, nor breakthroughs in form, much less does the drive for reputation or profit enter into my work. I yearn strongly for clothing to stand as does paint to the painter, as does stone to the sculptor, as a simple and particular language of an individual creation, which draws the audience from an appreciation of the surface to deeper thoughts and conversations with the world of the soul. I have a strong desire to explore the mental life and spiritual world of human beings. And through the works of hand that have touched me deeply, I believe that the most sublime and most meaningful creative motives should arise through caring for other people, the ultimate care of humanity—a concern for human feeling and spirituality. This includes love, but it is bigger than love, and it is unconditional. I believe the greatest works of art can touch the deepest and strongest parts of human feeling and the world of the spirit, and only these works can be the memories of history, preserving the most valuable feelings that have ever existed, and inspiring a greater awareness of ourselves.
(3)I am not satisfied if people only appreciate clothing if it makes them happy, or visually appealing, or merely serves their needs. I believe clothing could be a specific creative language, and has infinite possibilities for communicating ideas and transmitting thoughts, for inspiring you and shaping your behavior. The spiritual qualities which I pursue stand in complete opposition to the trends of modern fashion. What I find profoundly engaging are the primitive eras of human history, when people held nature in the deepest reverence and made objects of the utmost simplicity. Those crafts fashioned out of necessity, and not by the hands of celebrated masters, possess a power that can endure across the ages. These designs may still resonate through the millennia and arrest the values of contemporary fashion. This is what I have pursued, for clothing to return to its original simplicity. For our sensibilities which have been over-stimulated by fashion, we must regain a natural sense of clothing. Genuine fashion today should not follow the glamor of trends. It should instead uncover the extraordinary in the ordinary, for I believe that the ultimate luxury is not the price of the clothing, but its spirit.
By saying "This includes love"(Para.2), the author regards love as ______.
选项
A、that can be achieved through the works of hand
B、a form of concern for human feeling and spirituality
C、the most important component of the spiritual world
D、one of the most sublime and meaningful creative motives
答案
B
解析
要解决本题,关键是找出this的所指,结合上一句可以推断this指代的是第7句末反复提到的care,concern等同义词,由此可见,本题应选B。D最具干扰性,因为这个选项的内容在第7句也有提及,但要注意的是,this是一个单数代词,它应该指代单数的某件事或某个事物,而creative motives在原文是复数名词,与this的“数”不一致,因此D不能选。A是第7句开头的内容,但这与this是完全无关的。C缺乏原文依据,特别是其中的the most important component更是无中生有。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QPJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
AccordingtotheAmericanCollegeHealthAssociation’smostrecentannualnationalsurvey,30percentofcollegestudentsreport
AccordingtotheAmericanCollegeHealthAssociation’smostrecentannualnationalsurvey,30percentofcollegestudentsreport
ThreeyearsagoElonCollege,aschoolofmorethan4,000studentswitharisingacademicreputation,decideditwasnolongerg
Theconceptofpersonalchoiceinrelationtohealthbehaviorsisanimportantone.Anestimated90percentofallillnessmayb
Alcoholicsgetspecialtreatmentmakingthemthrowupeverytimetheydrinkalcohol.Theunderlinedpartmeans______.
Formanyyears,wehavebeenledtobelievethataperson’sintellectualintelligenceisthegreatestpredictorofsuccess.Soci
Formanyyears,wehavebeenledtobelievethataperson’sintellectualintelligenceisthegreatestpredictorofsuccess.Soci
Economy,oneoftheprinciplesofsuccessinthedetailsofhousekeeping,consistsnotalone【C1】______makingadvantageoususe
Whendemandbeginstorevive,asharpriseinpricesis______.
随机试题
以下不符合茶艺师在涉外礼仪时的要求的有
某客户向银行申请500万元的信用额度,贷款利率为15%,客户实际使用金额为500万元。请计算该银行贷款的税前收益率。
等渗性缺水亦称
关于黑社会性质组织的特征,下列哪些选项是正确的?()
《施工企业安全生产管理规范》(GB50656--2011)是对建筑施工企业安全管理行为提出的最高要求,是建筑施工企业安全管理的行为规范。()
下列各项中,会引起企业期末存货账面价值发生变动的是()。
债务人A公司的债权人会议正在对和解协议进行表决。已知A公司有10位债权人,债权总额为1200万元,其中债权人甲、乙的债权额为300万元,有破产企业的房产作抵押,债权人甲、乙未放弃优先受偿权;10位债权人均出席了本次会议,债权人甲、乙未参加表决。根据企业破产
合理化防御指为了替自己的行为提供解释而给出某些看似合理但并不真实的理由。下列属于合理化防御的是()。
下列关于宋朝法律制度的表述,正确的有()。
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourofthephysicsdepartmentattheUniversityofCalifor
最新回复
(
0
)