首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Raul Vargas Reveals Retirement Plans By Donny Chu Despite his flourishing career in the English League,
Raul Vargas Reveals Retirement Plans By Donny Chu Despite his flourishing career in the English League,
admin
2017-04-10
6
问题
Raul Vargas Reveals Retirement Plans
By Donny Chu
Despite his flourishing career in the English League, Stallions player Raul Vargas wants to become more than a sports star. At the Soccer Federation Awards on Saturday, the newly hailed Goalie of the Year revealed his plan to quit sports and pursue another profession. "Lately, I have been thinking of giving up soccer," Vargas said during his acceptance speech. "Receiving this award is a sign that it’s time for me to retire." Such words were never expected to come from the Brazilian, who is the most treasured goalkeeper in the league. During Stopwatch Magazine’s exclusive interview with the player, however, Vargas explained that he made the decision because he has responsibilities that have forced him to retire from soccer.
"I have reached the point where I have fully achieved my dreams as an athlete," Vargas said. "More importantly, I need to become more involved with my family’s corporation, an obligation I have put aside since I began my career."
Being the sole heir of the Biobras Corporation, Vargas was originally groomed to lead the company. His parents sent him to Brasilia University to study industrial engineering, with the expectation that he would take up a master’s degree in the United States later on. While preparing to lead the top biofuel company in Brazil, however, Vargas was making a name for himself as one of the best goalkeepers in college.
Because of his impressive talent, Vargas was offered a spot on the national team immediately after graduation. Thus, he set aside plans of obtaining a graduate degree and entering Biobras Corporation, choosing rather to accept the team’s offer upon receiving the blessing of his parents.
Soccer fanatics witnessed how the career of the 29-year-old boomed. Apart from playing for the national team, Vargas joined English clubs East Hampton, Armorshire, and Hemel Finstead before he was signed by the Stallions.
"I have enjoyed putting on exciting matches with my teams. It’s rewarding to bring joy to football fans," Vargas said.
However, Vargas has made the choice to take off his uniform and venture into the corporate world. "Nothing is permanent in the sports industry. I have to establish a more stable career, and I hope this decision will allow me to do it. Nevertheless, soccer will always be my first love," Vargas said.
Why is Mr. Vargas retiring from soccer?
选项
A、He will continue his studies.
B、He will play another sport.
C、He wants to move to another location.
D、He wants to enter the family business.
答案
D
解析
本题是问瓦格斯先生为何(Why)中止了足球事业,因此应定位至原文中与题目核心语句Mr.Vargas retiring from soccer相关的内容。原文中提到“…I need to become more involved with my family’s corporation,an obligation I have put aside since I began my career.”,即自从开始足球事业,瓦格斯先生就把自己的家族企业抛在了一旁,而现在他需要重拾这份责任,更多地参与到家族企业中,因此(D)He wants to enter the family business.是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QS4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Abondisissuedbyaguarantor,usuallyabankoraninsurancecompany,onbehalfofexporter.Itisaguaranteetothebuyert
Therearethreewaysinwhichabankermaytakesecurityforanadvance;______.(1)bylien(2)bypledge(3)bymortgage(4)byindemn
Writeabankletteraccordingtothefollowingrequirements.WriteyouranswerontheANSWERSHEET.我行已收到你行8584号信用证,其中包含如下条款
Astheinstructionwas_______explained,therewerealotofconfusedparticipants.
This_______asmallfirmlikeourstocompetewithmultinationalcompaniesonaveryglobalbasiswithverylowcosts.
From:JunOh,BenefitsManagerTo:MarcusMainsRe:SpecialRetirementOpportunityThankyouforrequestin
LasVegasCommunityAssociation3850LasVegasBlvd.LasVegas,Nevada
Thefindingsfromourmarketresearchare______unexpectedthatwemustconductanothertesttoconfirmthem.
Onlyasmallandselectgroupofelectricalengineerswasshownthedesignsforthemicroprocessorsinordertoensure______.
Starmarthasover100stores______locatedinshoppingmallsandbusinessdistrictsthroughoutthestate.
随机试题
Shespentmostoflastweek______backwardsandforwardsbetweenherhomeandthehospital.
关于酶的叙述正确的是
在空气中易潮解,并吸收空气中的二氧化碳,而后在干燥的空气中又会风化的固体是
A.甲硝唑B.吡喹酮C.乙胺嗪D.甲苯达唑E.氯硝柳胺抗血吸虫病药
幻觉是精神分裂症患者最常见的感知觉障碍,其中最常见的幻觉是()。
用未漂白纱线与浅蓝色纱涤织成的机织物,涤纶短纤50%,醋酸短纤25%,粘胶短纤25%,170克/平方米
一般来说,家庭建立现金储备包括()。
欧债危机在2012年继续恶化,_______了世界其他国家的经济增长。美国虽然没有像欧洲那样陷入第二轮的经济衰退,但美国的经济增长仍然非常_______,只有2%左右。欧债危机、美国的“财政悬崖”及由于钓鱼岛问题导致的日趋恶化的中日经贸关系,有可能____
计算积分其中∑为球面x2+y2+z2=4.
Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadults,varygreatlyinthespeedandefficiencyoftheirreading.Some
最新回复
(
0
)