首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Race into Space American millionaire Dennis Tito will always be famous.He was the first tourist in space.“I spent sixty y
The Race into Space American millionaire Dennis Tito will always be famous.He was the first tourist in space.“I spent sixty y
admin
2011-01-10
58
问题
The Race into Space
American millionaire Dennis Tito will always be famous.He was the first tourist in space.“I spent sixty years on Earth and eight days in space and from my viewpoint,it was two separate lives,”Tito explained.He loved his time in space.“Being in space and looking back at earth is one of the most rewarding experiences a human being can have.”
This kind of experience isn’t cheap.It cost $20 million.However,Tito achieved his dream,so he was happy.“For me it was a life dream.It was a dream that began when I didn’t have any money,”he told reporters.
On 30 April 2002,Mark Shuttleworth became the world’s second space tourist.Shuttleworth is a South African businessman.At the age of twenty-eight,he also paid$20 million for the eight-day trip.
Both Tito and Shuttleworth bought their tickets from a company called Space Adventures.The company has around 100 people already on their waiting list for flights into space.The spaceship to take them doesn’t exist yet.
Many of the customers are people who like adventure.They are the kind of people who also want to climb Mount Qomolangma.Other customers are people who love space.However,these people are worried.Because it’s so expensive,only very rich people can go into space.They want space travel to be available to more people.
That day may soon be here.Inter Orbital Systems(IOS)plans to send up to four tourists a week into space.The tours will depart from an island in Tonga.The company promises a package that includes forty-five days of astronaut training in Russia and California,seven days in space,and a vacation in Tonga,for $2 million.
However,space flight is still very dangerous.Bill Readdy is NASA’s deputy assistant administrator for space flight.He says that the chances of dying are about 1 in 500.Because of this,it may take time before space tourism really takes off.You might be able to go up,but will you come down?
Both Tito and Shuttleworth have climbed Mount Qomolangma.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
C
解析
关键词是Mount Qomolangma。文中第五段谈到“许多人都喜欢冒险,他们也都想爬上珠穆朗玛峰”,但是蒂托和沙特尔沃思是否爬过珠穆朗玛峰没有提到,故此题为“未提及”的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QSFd777K
本试题收录于:
职称英语综合类B级题库职称英语分类
0
职称英语综合类B级
职称英语
相关试题推荐
Whileapersonalcomputershouldcontinuetoperformpredictablyforyears,veteranWindowsusersknowalltoowellthatsystem
AmericanscientistspredictedthatMountSaintHelenswastoeruptsoon.Pilotsflyingattheheightofmorethan2,100meters
ElectromagneticEnergy1.Whitelightseemstobeacombinationofallcolors.Theenergythatcomesfromasourceoflighti
PlantsandMankindBotany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositioninthehistoryofhumanknowledge.Wedon’tkno
Theadvertisingcompanywassurprisedbytheadversepublicreactiontotheposter.
DownloadKnowledgeDirectlytoYourBrainForthefirsttime,researchershavebeenabletohackintotheprocessoflearnin
ImportanceofthePublicImagePublicimagereferstohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,
WronglyConvictedManandHisAccuserTellTheirStoryNEWYORK,NY,January5,2010.St.Martin’sPresshasannouncedthe
FoodandHealthThefoodweeatseemstohaveprofoundeffectsonourhealth.Althoughsciencehasmadeenormousstepsinm
Heenduredagoniesbeforehefinallyexpired.
随机试题
阅读关于“褶皱山”的图文资料,按要求完成教学设计任务。材料一《普通高中地理课程标准(实验)》的内容标准要求:“结合实例,分析造成地表形态变化的内、外力因素。”材料二某版本教科书中关于“褶皱山”的部分内容。
患者心烦不寐,入睡困难,心悸多梦,头晕耳鸣,腰膝酸软,潮热盗汗,五心烦热,舌红少苔。脉细数。治当选用
组织填充模体是用组织替代材料制成的组织补偿模体,它与组织补偿器的区别在于
男,20岁。发热、咳嗽2周。查体:右肺语颤减弱,呼吸音低。该患者最可能的肺通气功能检查结果是
关于干槽症的治疗,不正确的是
编制变更设计文件的内容包括()。
某中学开设了“线条画”“小主持人”等课程供学生自愿选择,这属于地方性课程。()
论述我党在新民主主义革命中的三大法宝及其相互关系。
Whilewe’veknownforsometimeaboutthemanylong-termbenefitsofexercise,newresearchshowsaerobicexercisealsomayhave
假设表文件TEST.DBF已经在当前工作区打开,要修改其结构,可使用的命令
最新回复
(
0
)