首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer for there is no
"Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer for there is no
admin
2018-05-30
71
问题
"Where is the university?" is a question many visitors to Cambridge ask, but no one can give them a clear answer for there is no wall to be found around the university. The university is the city. You can find classroom buildings, libraries, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and teachers or professors of the thirty-one colleges.
Cambridge was already a developing town long before the first students and teachers arrived about 800 years ago. It grew up by the river Granta, as the Cam was once called. A bridge was built over the river as early as 875. In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much faster in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845. Cambridge became a city in 1951 and now it has a population (人口) of over 100,000. Many young students want to study at Cambridge. Thousands of people from all over the world come to visit the university town. It has become a famous place all around the world.
Why did people name the city Cambridge?
选项
A、Because there is a bridge over the Cam.
B、Because the river was very well-known.
C、Because there is a river named Granta.
答案
A
解析
由第二段可知答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QWed777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Alllivingthingsneedairtolive.Peopleneedcleanairtobreathe.Butsometimespeoplemaketheairdirty.Theydrivesoman
【B1】【B2】
Itissocoldhere.______Iclosethewindow?
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAmericanschools.Duringaschoolyear,nearly400stu
DinaBorzekowskimadeastudyofagroupofthird-gradestudentsfromsixAmericanschools.Duringaschoolyear,nearly400stu
EachSundaytheminister(牧师)calledthechildrentothefrontofthechurchwhilehetoldthemastory.Oncehebroughtatelep
InEnglandeveryonetalksabouttheweather.Itisthemostcommonsubject.Theystarttalkinglikethis,"Doyouthinkitwill
Thispencilis______.
A、Someborrowersareengagedinundesirableactivitieswhichareconsideredimmoral.B、Somelendersareengagedinundesirablea
Iftheyhadsolicitedideasforthispartyearlier,itwouldcertainly_______moresuccessfulthen.
随机试题
药物随着血液循环分布到各组织和器官的过程中,各组织和器官的分布药量是不均衡的,造成不均衡分布的原因有
下列关于静压沉桩的施工要求中哪个选项是正确的?
某工程在施工的过程中,地下水位比较高,若在雨期进行基坑开挖,遇到连续降雨或排水困难,就会引起基坑塌方或地基受水浸泡影响承载力,这属于()对工程质量的影响。
天文学家们宣布,他们通过太空望远镜_____到了三颗与地球非常相似的行星,其环境似乎很适宜生命存在。而且,其中一颗的表面可能______着大片海洋,因此它______与地球一样,呈现出美丽而迷人的蓝色。这是迄今为止人类找到的最像地球的行星。虽然这是一个重要
在幼儿园与小学衔接过程中,智育的核心是()。
在学业水平测试中,教师发现有一道选择题在126名学生中,有26人回答正确。这一题目的难度是
21Whichofthefollowingstatementsdoestheauthoragreewith?Theauthorseemtobelievethatprosperity
PowerBuilder是一种深受广大用户欢迎的快速应用系统开发工具,它与其他应用开发工具比较,最具有特色的是(’)。
TheancientAztecsveneratedthecacaotreeanduseditsbeansasaformofcurrency.They【C1】______thetreeasasourceofstre
A、Giveteachersextrahelp.B、Engageinmanyactivities.C、Showupinclass.D、Offerconstructiveadvice.C新闻开篇部分提到,现在有些美国学校推出一项
最新回复
(
0
)