首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dave Walsh, web editor on board the Rainbow Warrior again this year, gave the following account of the 2004 expedition that foll
Dave Walsh, web editor on board the Rainbow Warrior again this year, gave the following account of the 2004 expedition that foll
admin
2015-09-26
63
问题
Dave Walsh, web editor on board the Rainbow Warrior again this year, gave the following account of the 2004 expedition that followed the activities of seven ships as they trawled seamounts for target species of orange roughly.
"We watched them raising tons of fish, corals—and even rocks from the ocean floor! Dozens of species of ’ unwanted’ deep sea life, snapped from habitat 1000km below us, were turfed over the side of the bottom trawlers, internal organs blown apart from the violent change in pressure. Hundreds of albatross—a bird usually considered a loner, drifting at the mercy of the winds-squabbled over the dead or dying fish. "
Among the huge amounts of bottom dwelling marine life including fish, sea stars, squid, sea urchins and ghost sharks that were hauled up and discarded, was a delicate branch of endangered black coral, a species listed on the UN Convention on International Trade in Endangered Species(CITES)for over 20 years. Black coral is also protected in adjacent New Zealand waters. Corals are the foundation of unique deep-sea communities and their destruction affects everything else living in or near them on the sea floor.
Speaking at a press conference on board the Rainbow Warrior in Auckland harbour to launch the current expedition, oceans campaigner Carmen Gravatt said "Bottom trawling is the most destructive fishing practice in the world. The deep sea is the largest pool of undiscovered life on Earth. Bottom trawling these unknown worlds is like blowing up Mars before we get there. "
Recently, in collaboration with the Scottish Association for Marine Science(SAMS), we also concluded the exploration of a little-known coral reef complex off the west of Scotland. Using remotely operated vehicles(small, unmanned submarines), scientists studied and documented the reef, its cold water corals and the numerous species it is thought to host. Previous surveys of the reef conducted by SAMS found that parts of the coral formation are 3,800 years old and the base may be over 10,000 years old.
Next week, our political advisor Karen Sack will speak at a UN meeting on Oceans. Will the Rainbow Warrior once again unearth crucial evidence so the UN can see with their own eyes that a moratorium is needed? "Each day bottom trawling continues, more deep sea life gets wiped out and the situation becomes more critical," said Gravatt. "A moratorium on bottom trawling in international waters is urgently needed to protect life in the deep sea. "
What is the best title for the passage?
选项
A、A Moratorium on Bottom Trawling Is Urgently Needed
B、The Oncoming Exploration to the Deep Sea
C、The Disaster of Deep Sea Life
D、Rainbow Warrior Sets out to Save Deep Sea Life
答案
D
解析
主旨题。从本文第一段Dave Walsh,web editor on board the Rainbow Warrior again this year,gave the following account of the 2004 expedition that followed the activities of seven ships as they trawledseamounts for target species of orange roughly.可知,文章主要叙述了“彩虹勇士号”上的人们与破坏海底环境和海洋深处生命的拖网捕鱼行动进行坚决斗争的决心和行动,所以[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QYXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Accordingtotheconversation,anexampleof"Christmastrimmings"couldbe______.
ManypeopleinvestinthestockmarkethopingtofindthenextMicrosoftandDell.However,Iknow【C1】______personalexperie
ManypeopleinvestinthestockmarkethopingtofindthenextMicrosoftandDell.However,Iknow【C1】______personalexperie
ManypeopleinvestinthestockmarkethopingtofindthenextMicrosoftandDell.However,Iknow【C1】______personalexperie
TheVictorianshadbecomeaddictedtospeedandtheywantedtogoeverfaster.Timewasmoneyandefficiencybecame【C1】______im
IrecentlyreadtheOxford【C1】______oftheTolstoy’sWarandPeace,translatedbyLouiseandAylmerMaude.【C2】______myshame
ThethreebiggestliesinAmericanare:(1)"Thecheckisinthemail."(2)"OfcourseI’11respectyouinthemorning."(3)"I
ThethreebiggestliesinAmericanare:(1)"Thecheckisinthemail."(2)"OfcourseI’11respectyouinthemorning."(3)"I
Attentiontodetailsissomethingeveryonecanandshoulddo--especiallyinatightjobmarket.BobCrossley,ahumanresource
Whenmostlaborwasagricultural,peoplegenerallytoiledinthefieldsuntiltheydropped.Theideaofformalretirementdidno
随机试题
激素与受体结合后,除激活细胞作用外,也启动下列哪种过程?
关注组织工作的质和社会效果的评估是【】
物理因素、化学因素和生物因素是职业危害的主要因素。此外还有某些与职业有关的其他因素,也会对人带来伤害和影响,主要包括()等因素。
公路工程交工验收的条件不包括( )。
甲、乙双方于6月10日签订了一份购销合同,约定7月20日交付货物。6月20N.乙方对合同内容持有异议,并向仲裁机构申请仲裁。6月25日,经仲裁机构确认,该购销合同为无效合同。该购销合同没有法律约束力的起始时间应当是()。
根据所给材料,回答下列问题。我们的生活被各式各样的信息塞满挤爆,常常来不及消化,就被迫接收下一个信息,这导致信息的传递处于无意识处理的状态,很多问题都来不及深入思考。长期下来,我们的大脑容易被既定的观念限制,看似精明却往往漏洞百出。商家、推销员、
我国《公司法》第3条第1款规定“公司是企业法人,有独立的法人财产,享有法人财产权。公司以其全部财产对公司的债务承担责任。”本规定属于()。
(A)条件(1)充分,但条件(2)不充分.(B)条件(2)充分,但条件(1)不充分.(C)条件(1)和条件(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分.(D)条件(1)充分,条件(2)也充分.(E)条件(1)和条件(2)单独都不充分,条
Advertiserstendtothinkbigandperhapsthisiswhythey’realwayscominginforcriticism.Theircriticsseemtoresentthem
A、Finishputtingherbookaway.B、Stopwhatsheisdoing.C、Finishherworkelsewhere.D、Helpthemanalittlebitlater.D[听力原文
最新回复
(
0
)