首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One day in 1935 the management of Britian’s Southern Railway (as it was then called) announced its intention to close the blanch
One day in 1935 the management of Britian’s Southern Railway (as it was then called) announced its intention to close the blanch
admin
2013-03-09
27
问题
One day in 1935 the management of Britian’s Southern Railway (as it was then called) announced its intention to close the blanch line from Lynton to Barnstable in North Devon. The proposal was received by the local inhabitants with angry protest. For them, the tall-chimneyed locomotives and the little flower-bordered stations of Devon had become as much of an institution as the village church or tavern. Moreover, the line ran through the heart of a popular tourist district. What would the holidaymaker do without it? Closing down the railway line had been unthinkable, yet now some busybody official in remote London was threatening to destroy it with a stroke of the pen
Mounting local opposition resulted in a meeting at Barnstable, where the crowd was joined by very vocal protestors from the other end of the line at Lynton. The meeting seemed to be going well for the railway supporters until the chairman politely inquired how many people from Lynton had traveled to Barnstable by train. Out of the embarrassed silence that followed emerged the painful truth that, to a man, those who had come from Lynton to fight for the railway had come by highway. The fact of the Lynton and Barnstable branch line was sealed.
This sad little story is typical of the attitude of many Englishmen toward their railways. Dissatisfied with the age of sheet metal, plastics, and reinforced concrete in which we find ourselves, we long more and more for the substantial, self-confident, and respired products of the Victorian era. Of that age, Britain’s railways are the most eloquent and enduring reminders.
The passage suggests that the Southern Railway of Britain is now______.
选项
A、controlled by the local people
B、in financial difficult
C、under a different name
D、financially sound
答案
C
解析
细节理解题。第一段—句括号中(as it was then called)提示:“过去曾叫南方铁路公司”,现在不叫这名字了。符合选项C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QcI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Advertisementsappeareverywhereinmodernsociety.Therearemanywaystoadvertiseandadscomeindifferentforms.Newspapers
NetworkedAutomobileI’mdrivingthrougheasternFrance,theblip-blipofthelanemarkersrunningbackwardthroughmyperip
It’sabrandnewworld—aworldbuiltaroundbrands.Hard-charging,noise-making,culture-shapingbrandsareeverywhere.They’re
Immigrationfromcountriesandculturesthatare________withtheculturalcoreofthisnationhasbeengenerallyprohibited.
Amost________argumentaboutwhoshouldgoandfetchthebreadfromthekitchenwasgoingonwhenIcamein.
Therehasbeenalotof______totaxincreases,eventhosedesignedtobenefiteducation.
Oneofthemostcontentiousissuesaboutalcoholconsumptionhasbeentheconsistentfindingthatthosewhodon’tdrinktendto
A、Hewillbetoobusytohelpthewoman.B、Heisnotsurewhetherhecanhelpthewoman.C、Heissupposedtoknowwhatheshould
A、Achangeinthenatureofreading.B、Anincreaseinthenumberofbooks.C、Achangeinthestatusofeducatedpeople.D、Aninc
A、Shewantstolearnbasketball.B、Shethinksplayingbasketballwillberelaxing.C、Shedoesn’tunderstandthegamewell.D、She
随机试题
早期硅结节中的细胞是
皮下气肿最常发生于下列哪种情况
我国第一次实现了经济建设、城乡建设、社会发展与环境保护同步规划、综合平衡的环境保护规划是()的污染综合防治规划。
《建设工程质量管理条例》第四十条规定了保修范围,及其在正常使用条件下各自对应的最低保修期限是( )。
(),中国人民银行决定放开人民币存款利率的下限,允许金融机构下浮存款利率。
将①一④句填在横线上,顺序最恰当的一项是()。爱因斯坦非常重视想象力,他说:“_____。严格地说,想象力是科学研究中的实在因素。”①想象力能概括世界上的一切②因为知识是有限的③想象力比知识更重要④并且是知识进化的源泉
德育过程的主要矛盾是教育者提出的德育要求与受教育者已有_______之间的矛盾。
【21】【35】
HowmanyChineseAmericansarethereintheU.S.today?
HowcanIconcentrateifyou______continually______mewithsillyquestions?
最新回复
(
0
)