首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
There were some consistent patterns among the heavier readers: For the younger children— ages 6 to 11—being read aloud to regula
There were some consistent patterns among the heavier readers: For the younger children— ages 6 to 11—being read aloud to regula
admin
2018-12-01
48
问题
There were some consistent patterns among the heavier readers: For the younger children— ages 6 to 11—being read aloud to regularly and having restricted online time were correlated with frequent reading; for the older children—ages 12 to 17—one of the largest predictors was whether they had time to read on their own during the school day.
The finding about reading aloud to children long after toddlerhood may come as a surprise to some parents who read books to children at bedtime when they were very young but then
tapered off
. Last summer, the American Academy of Pediatrics announced a new policy recommending that all parents read to their children from birth.
"A lot of parents assume that once kids begin to read independently, that now that is the best thing for them to do," said Maggie McGuire, the vice president for a website for parents operated by Scholastic. But reading aloud through elementary school seemed to be connected to a love of reading generally. According to the report, 41 percent of frequent readers ages 6 to 10 were read aloud to at home, while only 13 percent of infrequent readers were being read to.
Of course, children who love to read are generally immersed in households with lots of books and parents who like to read. So while parents who read to their children later in elementary school may encourage those children to become frequent readers on their own, such behavior can also result from "a whole constellation of other things that goes on in those families," said Timothy Shanahan, a past president of the International Reading Association.
There is not yet strong research that connects reading aloud at older ages to improved reading comprehension. But some literacy experts said that when parents or teachers read aloud to children even after they can read themselves, the children can hear more complex words or stories than they might tackle themselves.
"It’s this idea of marinating children in higher-level vocabulary," said Pam Allyn, founder of LitWorld.Org, a nonprofit group that works to increase literacy among young people. "The read-aloud can really lift the child." Other literacy experts say the real value of reading to children is helping to develop background knowledge in all kinds of topics as well as exposure to sophisticated language.
It can be inferred from the first paragraph that______.
选项
A、the younger children and the older children have the same reading patterns
B、for the younger children, being read aloud regularly is good to their school days
C、for the older children, having time to read independently is very important
D、for the older children, having restricted online time is good to develop reading habits
答案
C
解析
推断题。根据题干关键词定位到第一段。根据原文for the older children—ages 12 to 17一one of the largest predictors was whether they had time to read on their own during the school day推断出C项“对于年龄较大的孩子来说,自主阅读很重要”为正确答案, 其中read independently是对on their own的同义替换。A项“年幼的孩子和年龄较大的 孩子有相同的阅读模式”是对第一句的曲解。B项“对于年幼的孩子,时常听父母大声朗 读,对其学校生活有益”在第一句没有提及。D项“对于年龄较大的孩子,限制上网时间 对其培养阅读习惯是有益的”属于过度推断。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Qe6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
SinceHenryFordturneditintoamass-marketproductacenturyago,thecarhasdeliveredmanybenefits.Ithas【C1】______econom
SinceHenryFordturneditintoamass-marketproductacenturyago,thecarhasdeliveredmanybenefits.Ithas【C1】______econom
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Womenhavelongbeenmoreinnumberthanmenoncollegecampuses.Theyalsoholdmoreadvanceddegreesthantheirmale【C1】______
Womenhavelongbeenmoreinnumberthanmenoncollegecampuses.Theyalsoholdmoreadvanceddegreesthantheirmale【C1】______
Ayoungconsultant’slifeistiring.A【C1】______weekstartsbeforedawnonMonday,witharushtotheairportanda【C2】______to
Ayoungconsultant’slifeistiring.A【C1】______weekstartsbeforedawnonMonday,witharushtotheairportanda【C2】______to
Industrialism,atleastwithinourexperienceofitformorethan200years,never【B1】______apointofequilibriumoralevel
Industrialism,atleastwithinourexperienceofitformorethan200years,never【B1】______apointofequilibriumoralevel
KellySortinohadatoughtimerecallingwhatshe’daccomplishedattheendofeachbusyworkday.Herjobasheadoftheupper
随机试题
下列属于土地利用动态遥感监测常用方法的是()。
不同行政法规对同一事项的规定,新的一般规定与旧的特别规定不一致,不能确定如何适用时,由()裁决。
一项经济业务发生后引起银行存款减少5000元,相应地可能引起()。
冲抵保证金的有价证券,在计算保证金金额时应当以证券市场按下列折算率进行折算()。Ⅰ.被实行特别处理和暂停上市的A股股票折算率为0Ⅱ.国债的折算率最高不超过70%Ⅲ.权证的折算率为0Ⅳ.交易所交易型开放式指数基金折算率最高不
商贸企业结束辅导期转为正式一般纳税人后,原则卜其增值税防伪税控开票系统最高限额不得超过(①)万元,对辅导期内实际销售额在(②)万元以上,并且足额缴纳税款的,经审核批准,可开具金额在10万元以—F的专用发票
“两个黄鹂鸣翠柳,一行白鹭上青天。窗含西岭千秋雪,门泊东吴万里船”描写的景象位于()。
目前,我国绝大多数地方都是把社区规模界定在()的辖区范围层面。
单一机关行文且不加盖印章的公文,应当在正文下空二行右空二字编排发文机关署名。()
习近平指出,新发展理念就是指挥棒、红绿灯。党的十九大报告指出,发展是解决我国一切问题的基础和关键,发展必须是科学发展,必须坚定不移地贯彻创新、协调、绿色、开放、共享的发展理念。党的十九大()
Theentrepreneur,accordingtoFrencheconomistJ.B.Say,"isapersonwhoshiftseconomicresourcesoutofanareaofloweran
最新回复
(
0
)