首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The accounts of this admirable composer’s early proficiency in music are almost incredible. Mozart began the piano at three year
The accounts of this admirable composer’s early proficiency in music are almost incredible. Mozart began the piano at three year
admin
2014-02-19
58
问题
The accounts of this admirable composer’s early proficiency in music are almost incredible. Mozart began the piano at three years of age. At five years old he began to invent little pieces of such ingenuity that his father used to write them down. When scarcely able to walk, his first question to the friends who took him on their knee was, whether they loved him, and a negative always made him weep. At six years old this singular. child commenced with his father and sister (two years older than himself) one of those musical tours common in Cermany, and performed at Munich before the Elector, to the great admiration of the most musical court on the continent.
When only seven years old Mozart taught himself the violin; and thus, by the united effort of genius and industry; mastered the most difficult of all instruments. From Munich, he went to Vienna, Paris, and London. His reception in the British metropolis was such as the curious give to novelty, the scientific to intelligence, and the great to what administers to stately pleasure. He was flattered, honored, and rewarded.
His execution, which on the piano had astonished the English musicians, on the organ, brought in aid of his genius, and be overcame all rivalry. On his departure from England, Mozart gave a farewell concert, of which all the symphonies were composed by him. That was the career of a child nine years old !
选项
A、3
B、5
C、7
D、9
答案
B
解析
细节题。见文章第一段第三句。该句表现莫扎特在五岁时已展现出其作曲才能和音乐天赋,他当时创作的曲段都由其父亲记录下来。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QegK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Theideaofrainmakingisalmostasoldasman,butitwasnotuntil1946thatmansucceededinmakingrain.Inancienttimes,
Withoutcomputer,we______greatprogressinthelastdecades.
A、Tonight.B、Byair.C、Withmyfriend.D、Onbusiness.D随意性询问。问为什么去巴黎,选项D回答说“出公差”最符合题意。
Thereceiverofthisletteris______.ThoughIcannotstayathomefortoolongatime,Ishouldatleastmake______forrepa
Onhiswayhomehesuddenlyrememberedthathe(notlock)______thedooroftheoffice.
WhyisWellTipmovingtheirconferencefromSeattletoScottsdale?BecauseScottsdale’srelaxedatmosphere,scenicbeauty,a
Theimportanceofcommandingnewspaperreadingskillscannotbeoveremphasized.Withoutnewspapersyouwouldhavetodependalm
______isoftenmoredifficulttofindtrainedmenthantogetfinancialsupportforscientificresearch.
Fishareanimalsthatliveinwater.Theyliveinalmostanyplace(11)thereiswater.Somearefoundinlakes,otherfishli
A、Janedoesnotlikedancing.B、Janeisnotavailable.C、Jane’sleavingthedayaftertomorrow.D、Janewillgotothedanceonh
随机试题
计算曲线积分∫L(2x+2y)dx+(2x-y)dy,L是沿曲线y=sin(πx/2)由点(0,0)到点(1,1).
简述目前常用的抗结核杀茵药。
膝关节内游离体,骨刺较轻,关节面较完整者应采用:膝关节病变严重,年轻体力劳动者应采用:
男孩,lO岁,于夏季突发高热3天,体温40.0℃,惊厥3次,面色发灰,四肢凉,血压低,心肺腹无异常,脑膜刺激征(一)。以下诊断中最可能的是
采用定牌的中国出口商品,一般要标明“中国制造”。( )
针对于社区内的环境和设施问题,社会工作者应采取()策略。
每样理解IS-LM模型是凯恩斯主义宏观经济学的核心?[浙江工商大学811西方经济学2012研;北京邮电大学820经济学基础2013研;财政部财政科学研究所801经济学综合2015研]
陈先生:昨天我驾车时被警察出具罚单,理由是我超速。警察这样做是不公正的。我敢肯定,当时我看到很多车都超速,为什么受罚的只有我一个?贾女士:你没有受到不公正的对待,因为警察当时不可能制止所有的超速汽车。事实上,当时每个超速驾驶的人都同样可能被出具罚单。确
下列不属于宽带城域网QoS技术的是()。
下面程序的运行结果是()。#includevoiddel(char*s){inti,j;char*a;a=s;for(i=0,j=0;a[i]!=’\0’;i++){if(a[i]
最新回复
(
0
)