首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) SAN FRANCISCO — After months of feverish speculation, Steven P. Jobs introduced Wednesday what Apple hopes will be the coole
(1) SAN FRANCISCO — After months of feverish speculation, Steven P. Jobs introduced Wednesday what Apple hopes will be the coole
admin
2022-03-02
49
问题
(1) SAN FRANCISCO — After months of feverish speculation, Steven P. Jobs introduced Wednesday what Apple hopes will be the coolest device on the planet: a slender tablet computer called the iPad. However, the question is whether the iPad can achieve anything close to the success of the iPhone, which transformed the cellphone and forced the industry to race to catch up.
(2) Apple is positioning the device, some versions of which will be available in March, as a pioneer in a new genre of computing, somewhere between a laptop and a smartphone. Half an inch thick and weighing 11/2 pounds, the device will vividly display books, newspapers, Web sites and videos on a 9.7-inch glass touch screen. Giving media companies another way to sell content, it may herald a new era for publishing.
(3) But the iPad, costing $499 to $829, also lacks some features common in laptops and phones, as technology enthusiasts were quick to point out. To its instant critics, it was little more than an oversize iPod Touch. A camera is notably absent, and Flash, the ubiquitous software that handles video and animation on the Web, does not work on the device.
(4) Another thing missing is an alternative to the AT&T data network, which is already buckling under the strain of traffic to and from iPhones. Some versions of the iPad can, for a monthly fee, use a 3G data connection like cellphones, but the only carrier mentioned was AT&T.
(5) Mr. Jobs posited that the iPad was the best device for certain kinds of computing, like browsing the Web, reading e-books and playing video. The iPad "is so much more intimate than a laptop, and it’s so much more capable than a smartphone with its gorgeous screen," he said in presenting the device to a crowd of journalists and Apple employees here. "It’s phenomenal to hold the Internet in your hands."
(6) One question Apple faces is whether there is enough room for another device in the cluttered lives of consumers. Mr. Golvin said book lovers would continue to opt for lighter, cheaper e-readers like the Amazon Kindle, while people looking for a small Web-ready computer would gravitate toward the budget laptops known as netbooks. But other analysts say they have heard similar criticism before — once aimed at the iPhone, which has now been bought by more than 42 million people around the world. These believers say Apple’s judgment on the market is nearly infallible.
(7) The success of the iPhone and its cousin, the iPod Touch, have shown a path for tablets. People have been willing to pay to customize those devices with applications, turning them into video game machines, compasses, city guides and e-book readers.
What is the tone of this passage?
选项
A、Balanced.
B、Sarcastic.
C、Critical.
D、Enthusiastic.
答案
A
解析
态度题。通读全文可以发现,作者对iPad的优缺点都提到了,观点很平衡,没有明显的表示情感的态度词出现。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QetK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A.officialB.focusedC.commonlyD.economicalE.surgeriesF.discountG.fuelingH.inI.confirmsJ.economicK.or
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoact
Attheageoftwelve,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithas【C1】_____toreachitsfullsizeandstrength,anditsowner
Attheageoftwelve,thehumanbodyisatitsmostvigorous.Ithas【C1】_____toreachitsfullsizeandstrength,anditsowner
AmericanHistoryisoneoftheelectivestudiesintheuniversity_______.
ShowingConcernWriteanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:YouphonedyourfriendMaryseveral
A、3months.B、4months.C、Haifayear.D、1year.B数字题。问题问的是男士花了多久适应新环境。谈话中男士说:“Forthefirst3monthsIwasprettyunhappy.Idid
PASSAGEONEWhydidthegirlplaybasketballoverandoveragain?
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyoufourtimes.Duringthefirstreading,whichwillbe
Ithasbeenageneralphenomenonthatpeoplesacrificeenvironmentfortheirselfishinterest.Lookatthefollowingpicturecar
随机试题
职业道德体现了()。
患者,男,29岁,自去年冬季以来每日发生空腹痛,进食后疼痛缓解。平时伴有恶心、打嗝、反酸,查体在剑突右侧有局限压痛,无反跳痛。目前认为该病与何种细菌感染有关
按照《中华人民共和国会计法》规定,财政部制定并发布了()一系列相关国家统一的会计制度。
几种常见食物的蛋白质评价数据如表5—8所示,请分析以下数据解释AAS和PD-CAAS、消化率的关系和意义。
《中共中央关于全面推进依法治国若干重大问题的决定》提出,各级政府必须坚持在党的领导下,在法制轨道上开展工作。创新执法体制,完善执法程序,推进综合执法,严格执法责任,建立权责统一、权威高效的执法行政体系。加快建设职能科学、权责法定、执法严明、公开公正、廉洁高
天气预报预测未来2天的天气情况如下:第一天晴天50%、下雨20%、下雪30%;第二天晴天80%、下雨10%、下雪10%,则未来两天天气状况不同的概率为______。
和平发展就意味着不是通过战争手段强大起来。但是,和平并不意味着不用军事手段。如果在和平发展的过程中没有军事手段来支撑,和平发展也就无从谈起,发展也就不会在和平中进行。如何利用军事手段促进与其他国家的合作,是中国和平发展过程中一个十分重要的问题,我们也应该利
关-于SNMP描述中,错误的是()。
对考生文件夹下Word.docx文档中的文字进行编辑、排版和保存,具体要求如下:将文中后13行文字转换成一个13行5列的表格,并以“根据内容调整表格”选项自动调整表格,设置表格居中、表格所有文字水平居中。
Whatisthemostprobablerelationshipbetweenthewomanandtheman?
最新回复
(
0
)