首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Taking excessive Vitamin D is harmful to health. B、Many people don’t know the importance of Vitamin D. C、Older people are more
A、Taking excessive Vitamin D is harmful to health. B、Many people don’t know the importance of Vitamin D. C、Older people are more
admin
2018-10-16
78
问题
Vitamin D helps bones and muscles grow strong and healthy.
The easiest way to get vitamin D is from sunlight. The ultraviolet rays react with skin cells to produce the vitamin. But many people worry about skin cancer and skin damage from the sun.
Also, darker skinned people produce less vitamin D than lighter skinned people. Production also decreases in older people and those living in northern areas that get less sunlight.
Not many foods naturally contain vitamin D. Foods with high levels include oily fish such as salmon, tuna and mackerel, and fish liver oils. Boston University researchers reported last year that farmed salmon had a lot less vitamin D than wild salmon.
Small amounts of D are found in beef liver, cheese and egg. And some people take dietary supplements containing the vitamin. But most of the D in the American diet comes from foods like milk with the vitamin added.
These days, more doctors are testing for vitamin D levels in their patients. But as research continues, some experts worry that if people take too much D, it might act as a poison. Also, skin doctors warn people to be careful with sun exposure.
How much vitamin D does a healthy person need? Nutrition experts who advise the American government set the current recommendations in 1997. The daily amount is two hundred international units from birth through age 50. Then it rises to four hundred international units through age seventy,[12]and six hundred for those seventy-one and older. But some groups say these amounts are not high enough.
9 According to the speaker, what is the easiest way to get Vitamin D?
10 According to the speaker, who produces the most Vitamin D?
11 What do some experts worry about?
12 How much Vitamin D does an 80-year-old person need every day?
选项
A、Taking excessive Vitamin D is harmful to health.
B、Many people don’t know the importance of Vitamin D.
C、Older people are more likely to lack Vitamin D.
D、More and more people suffer from skin caner.
答案
A
解析
短文提到专家们担心:“摄入过多的维生素D有可能还会有害”。A是原文同义再现,正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QfH7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Anybrainexerciseisbetterthanbeingatotalmentalcouchpotato.Buttheactivitieswiththemost【C1】______arethosethatr
Peoplecannowavoidhavingtosortthroughalbumsfromseveraldifferentfriendswhentryingtoreliveparties,weddingsandot
Lastyearatairportsacrosstheworld,18%offlightsweredelayed,leavingmillionsofpassengersstuckwithalotoftimeon
A、Eliminatingtheoriginalvegetationfromthebuildingsite.B、Makingthehousesinanareasimilartooneanother.C、Deciding
UsingFacebookmakespeoplesadder,atleastaccordingtosomeresearch.Butjustwhatisitaboutthesocialnetworkthattakes
NewDiscoveriesofPublicTransportA)AnewstudyconductedfortheWorldBankbyMurdochUniversity’sInstituteforScienceand
唐代是中国古典诗歌的鼎盛时期,在不到300年的时间里,产生了许多著名的诗人和诗作。时至今日,有超过5万首唐诗和2000多位唐代诗人为人们所熟知。其中,唐代最著名的诗人是李白和杜甫。李白生性无拘无束,才华横溢,他创作了大量赞美祖国大好河山的诗篇。杜甫年轻时坎
A、Theirinabilitytocirculatewater.B、Theirincreasedsensitivitytoheat.C、Lowreproductiverates.D、Heavypollutioninthe
故宫,又名紫禁城,为明清共二十四位皇帝统治中国近500年的皇宫。它位于北京市中心,在天安门广场的北侧,形状为长方形。南北长960米,东西宽750米,占地72公顷,总建筑面积达15万平方米。故宫是世界上现存规模最大、最完整的古代木构宫殿。它分为外朝和内廷两部
培训班旨在强化学员的某种知识和技能。在竞争激烈的现代社会,拥有高技能、高素质的人就有更多的优势,因而种类繁多的培训班便应运而生。据统计,目前在中国的大中城市中,90%以上的小学生会在课后参加各种各样的培训班来弥补学校教育的不足。然而由于监管的缺失和暴利的驱
随机试题
两审终审原则不适用于最高人民法院审判的第一审案件。
结核性与恶性胸腔积液最重要的鉴别点是
老年抑郁症的特征性症状是
已知一物块重P=100N,用F=500N的力压在一铅直表面上,如下图所示,其摩擦系数fS=0.3,则物块所受的摩擦力为()。
矿井的开拓方式按井筒形式可分为()。
对于成桩直径为0.6m的高压喷射灌浆,施工方法宜采用()。
打开一个Word文档是指()。
下列关于治安管理处罚决定书的说法,错误的是()。
检验一个作家的主观愿望及其动机是否正确、是否善良,不是看他的宣言,而是看他的行为,主要是作品在社会大众中产生的效果。这段话的意思是()。
Thequalityofpatiencegoesalongwaytowardyourgoalofcreatingamorepeacefulandlovingself.Themorepatientyouare,
最新回复
(
0
)