首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The player invents the music in advance. B、The player makes up the music while playing. C、A good jazz player plays the same mu
A、The player invents the music in advance. B、The player makes up the music while playing. C、A good jazz player plays the same mu
admin
2019-01-10
69
问题
Jazz began in the early 20th century as a music of African Americans. It was intended for singing, for dancing, for entertainment at parties and social gatherings.
Jazz has continued to develop and has produced some of the United States leading singers, instrumentalists, and composers. Today, it is considered by many to be American’s art music. It has already influenced almost every other kind of music in America, Europe, and even Asia.
The origin of the word "jazz" is not known, but the term came into common use after the first photograph records of Jazz were made in 1917. Jazz represents a mixture of musical elements from Africa and from Europe. Jazz uses some European ideas of harmony and melody, but the rhythms are more African in origin. It is usually said to be irregular in rhythm. And jazz uses many rhythms around one basic rhythm. Another important feature of jazz is that players can invent music while they are playing. This is the way jazz is usually played. Jazz musicians can make up excellent melodies as they play. A good jazz player seldom plays anything the same way twice. Thus, listening to jazz is not like hearing a piece of music that was written long ago. It is like being there when the music is first being made.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is Jazz considered now by many Americans?
20. How does Jazz include the elements from Africa and Europe?
21. What do you know about Jazz according to the passage?
选项
A、The player invents the music in advance.
B、The player makes up the music while playing.
C、A good jazz player plays the same music twice.
D、It’ s like hearing a piece of music that was written long ago.
答案
B
解析
细节辨认题。短文最后一段提到爵士乐的另一个特征是演奏者在演奏的过程中创作音乐,而不是提前创作出来,所以选项A错误,B正确。短文中提到对于同一支爵士乐曲子,优秀的演奏者在第二次演奏时很少会用同样的方式。故C错误。短文最后一段倒数第二句还提到听爵士乐绝不像听一支很早之前被创作出来的曲子,所以选项D错误。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Qg47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、TonightB、Intwohours.C、Tomorrow.D、Inafewminutes.C对话中,女士提到数学作业明天就要交了(theassignment’sduetomorrow),其中的due指“到期,到预定的时间”,
A、Meetinghisdeputy.B、Dealingwiththepost.C、Classifyinglettersofemergency.D、Visitingthecompany’splant.B男士说每天工作的第一件事
A、Emily.B、Charlotte.C、Anne.D、Jane.A男士说Emily和Anne分别写了《呼啸山庄》和《艾格妮丝·格雷》。可见《呼啸山庄》是Emily写的,选A。
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallygoneawayinrecentyears,mostoftheAmericanswho
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallygoneawayinrecentyears,mostoftheAmericanswho
Eatingfruitsandvegetableshasprovedhelpfulinpreventingvariouschronic(慢性的)illnesses.Doesthatmeanthemorethebetter?
A、Dressingpatternsofworkers.B、Man’sattitudetowardsdress.C、Theimportanceofclothing.D、Thestylesofclothing.C
A、TourEcuador’sAndesMountainsB、Earnanannualincomeof$2,800.C、Purchaseaplottobuildahomeon.D、Sendtheirchildren
A、AGooglemanagerissupportingtheadvancementofAI.B、TheWatsonsupercomputerhasdefeatedthegreatestplayersofJeopardy
A、4hours.B、20hours.C、24hours.D、Morethan4hours.B语义理解题。文中提到“NationalSavingsBankoffersworkonahalftimebasis:that’
随机试题
设=________.
WhenIwas16yearsold,ImademyfirstvisittotheUnitedStates.Itwasn’tthefirsttimeIhadbeen【C1】______.LikemostE
简述抵押权的概念与特征。
香饮主治证为
某小儿患肺炎喘嗽,症见发热,气急,鼻煽,喉中有痰,烦躁不安。辨证为
脱离安全工作岗位()年的,应由所在单位向注册管理机构办理注销注册。
学习动机的强化理论的提出者是()
下述材料为某年亚运会金牌榜总数排名前十的国家或地区以及奖牌榜部分国家或地区的一些数据。根据材料,日本获得的金牌数占奖牌数的比例,是中国获得的金牌数占奖牌数的比例的()倍。
法律规定的姓名权的内容,不包括姓名的()。
Wheremostlikelydoesthewomanwork?
最新回复
(
0
)